25 apr. 2014

Noul Dolar a sosit!

                   
Dupa un secol de sechestru a sistemului monetar al SUA cu ajutorul bancherilor privati, care au fondat Banca Federala Americana (sau FED) in 1913 si au tiparit moneda SUA,  contrar intereselor americane. 
Acesti Dolari fraudulosi, denumiti USD, nu mai sunt rambursabili in schimbul unei contra-valori in aur din anul 1971, asa ca nu mai au valoarea bancnotelor sau cifrelor de odinioara. 
Un singur Presedinte a dorit sa opreasca acest proces fraudulos si neconstitutional, acesta a fost Kenedy care a emis bancnote a Trezoreriei SUA. 
Din pacate el a fost ucis pentru acest act curajos, 6 luni mai tarziu si apoi primul decret semnat de succesorul sau, a fost sa opreasca emiterea dolarului de catre Trezoreria SUA. 
In afara de FED, bancherii au stabilit un Impozit Federal pe venit, care a mers direct in buzunarele lor, fara ca majoritatea americanilor sa fie intrebati despre acest impozit. 
Ei au transformat Republica Statelor Unite ale Americii (RRT), intr-o Corporatie de Afaceri Washington DC (FRN).
In plus ei au creat CIA, in plus fata de bugetul statului, facand bani de buzunar prin monopolizarea traficului de droguri la nivel mondial (In Afganistan productia de droguri a crescut de 20 de ori, de cand SUA sunt acolo, si sunt transportate cu ajutorul aeronavelor militare). Acest lucru le permite sa finanteze noile armate private (gen Blackwater), aceste operatiuni fiind ilegale. 

Deci se pare ca vremurile bune ale bancherilor se apropie de sfarsit, caci vineri 18 aprilie 2014, Statele Unite au semnat intrarea in vigoare a noului Dolar al Statelor Unite, Dolarul TRN, sustinut in aur, potrivit Regulamentului de la Basel III. 
Diverse platforme de tranzactionare pe valute mondiale includ aceasta noua moneda in programul lor, cu scopul de a o face sa circule si de a fi schimbata la nivel mondial. 
Acest nou Dolar TRN, indica rasturnarea Republicii SUA (RRT)? Va trebui sa asteptam pentru a afla. Ce se stie, este ca vechii Dolari USD, au o cotatie cu 55% mai mica, in comparatie cu noul Dolar TRN. 
Acest lucru inseamna ca:

1 USD = 0,45   sau    100 USD =  45TRNCare sunt consecintele devalorizarii vechiului Dolar?
Posesorii vechilor Dolari, risca sa piarda jumatate din rezervele lor. 
Exista riscul de a avea o falsa etichetare in magazinele SUA si sa se afiseze preturile foarte mari la produsele importante.
O intrebare se pune: unde se afla garantia in aur a SUA, pentru aceasta noua moneda?
Intr-adevar Banksterii au golit FortKnox de lingouri, sub conducerea Clinton, pentru a ridica standardele de purificare.
Dar in loc au reintrodus 16000 de tone de lingouri de aur fals, placat Tungsten (cu aceeasi densitate ca si cea a aurului adevarat).
Aceasta tranzitie discreta a Dolarului este o prima etapa in schimbarea completa a sistemului monetar international!
Asteptam in curand resetarea completa a sistemului!
Filiberto
http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2014/04/dolarii-trn.html

Niciun comentariu: