13 iun. 2014

Hilarion

                                      hilarion2
Pe masura ce energiile continua sa vina in valuri, tot asa, corpul vostru experimenteaza simptomele. Tocmai cand credeati ca ati trecut peste cele mai rele dintre ele, o alta runda incepe. Fiti inimosi Preaiubitilor si cunoasteti ca este adusa doar lumina inimii, la fel ca si vechile amintiri din celulelel voastre, sunt aduse la suprafata pentru a fi abordate si eliberate. Tot ceea ce este durere si tristete este eliminat si in locul lor vine lumina mai rafinata. La fel ca si avangardistii acestei miscari si transformari, faceti o minunata treaba asimiland si eliminand. Suisurile si coborasurile pe care le-ati experimentat, sunt parte a acestui proces. Ascultati-va corpurile si permiteti-va sa va odihniti atunci cand e necesar, iar pentru unii dintre voi, acest lucru le aduce aminte despre povestea lui Rip Van Winkle care s-a ratacit in munti si a dormit aproape 20 de ani. Si aceasta va trece!

Urmati-va inima in toate lucrurile, deoarece ea este un adevarat barometru a ceea ce este potrivit sa faceti pentru voi in orice moment. Multi dintre voi merg adanc in interiorul lor si ating miezul fiintei si realizeaza ceea ce doresc cu adevarat sa experimenteze si sa creeze in experienta lor de viata.Urmati bucuria pe care aceste activitati vi le aduc si focusati-va pe aceasta stare de a fi. In fiecare moment exista o samanta cu o infinitate de posibilitati si voi trebuie sa cultivati si sa permiteti samantei sa incolteasca, sa creasca si sa infloreasca in abundenta. Starea de bine a creativitatii ruleaza adanc in voi, dar voi va trebui sa ajungeti insa in fluxul sau. Atingeti copilul din voi si simtiti minunatia si magia din viata voastra cu entuziasm. Nu conteaza ce varsta cronologica aveti, ceea ce conteaza este sa simtiti esenta magiei si minunii din voi, pe masura ce incepeti sa experimentati derularea viselor pe care le-ati avut/creat pentru viata voastra, anterior, care sunt acum in curs de manifestare. 

Permiteti-va sa va extindeti in constiinta si bucurati-va! Este adevarat ca multi din sfera voastra de influenta sunt doar la inceputul procesului lor de ascensiune, intr-o constiinta mai mare, iar acest lucru va poate tine pe loc cateodata in loc sa progresati, pe masura ce asteptati rabdatori marea trezire din ei. Trebuie sa va urmati pasiunea si sa aveti incredere ca ei va vor urma. Trebuie sa realizati ca fiind cu voi in viata lor de zi cu zi, este o parte importanta din marele plan al vietii pentru ei. Entuziasmul vostru le ridica energiile si ii ghideaza de-a lungul calatoriei lor. Poate ca voi nu realizati acest lucru, dar pe masura ce cautati raspunsuri la propriile intrebari cu privire la misterele vietii de pe planeta, voi ii inspirati pe acestia cu exemplul vostru. Sunteti foarte admirati si imitati ca si exemplu viu al unei persoane curajoase care traieste conform principiilor inalte, ca o fiinta integra.

Oamenii de pe planeta se trezesc intr-un numar tot mai mare, iar acest lucru are efect asupra constiintei tuturor. Umanitatea ca un intreg doreste sa renunte la tot ce a fost mentinut in intuneric si sa paseasca pe caile luminii. Tot ceea ce a fost ascuns este acum expus, ca toti sa reflecte asupra acestor dezvaluiri, sa insuseasca ceea ce e relevant pentru ei si sa arunce ceea ce nu mai are sens. Acesta este un proces interminabil de crestere si expansiune. Cresterea care a avut loc in voi in ultimele 6 luni este colosala, iar noi asteptam cu sufletul la gura sa vedem schimbarile din  urmatoarele 6 luni. Stim ca fiecare dintre voi nu ar dori sa revina la starea de netrezit sub nici o forma din mai multe motive, chiar daca aceasta inseamna ca mai multa iluzie din viata lor de pe aceasta planeta este spulberata. 

Pe masura ce calatoria spirituala se desfasoara dupa nenumaratele sale modele, luati-va timp pentru a va onora pentru orice pas facut inainte si pentru indeplinirea muncii cerute. Bateti-va cu palma pe spate si celebrati adesea multele realizari avute de-a lungul drumului, indiferent cat de mici va par. Cumparati-va adesea flori si bucurati-va privindu-le de frumusetea pe care vi-o daruiesc, imbogatindu-va viata prin faptul ca sunteti buni cu voi si cu acele fiinte minunate cu care impartasiti viata. Totul se desfasoara conform programului divin si sunteti exact acolo unde trebuie sa fiti in acest moment. Va multumim pentru recunostinta si recunoasterea multora dintre noi si pentru next many weeks, iar noi asteptam sa va ajutam in orice moment in care ni se cere. 

Pana saptamana viitoare ...
EU SUNT Hilarion
http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2014_05_01_archive.html

Niciun comentariu: