13 iun. 2014

Iisus

                                              IISUS SANANDA
Sunteti cei mai iubiti dragilor! Concentrati-va pe asta atunci cand meditati si mergeti in spatiul vostru interior si nu judecati sau si mai rau sa va condamnati pentru perceptia lipsei capacitatii sau  valorii. Este o perceptie cu totul gresita si invalida pe care ego-ul vostru va incurajeaza sa credeti ca e adevarata, cu scopul de a va tine in indoiala si teama. Sunteti pe Pamant in acest moment al evolutiei voastre - procesul de trezire al umanitatii - cu un scop foarte precis si esential. 

Ati ales sa luati parte pentru ca stiati ca puteti fi de departe un mare ajutor, iar alegerea voastra este foarte onorata si apreciata de catre toti din taramurile spirituale in care avem cunoastere deplina si intelegere a ceea ce este necesar si este oferit de catre toti fratii si surorile incarnate in prezent pe Pamant. Fiecare dintre voi este extrem de onorat si respectat pentru alegerea voastra de a fi om in acest moment, iar dragostea noastra pentru voi nu are limite. Va multumim!

Asteptarea acestui eveniment stelar planificat divin - trezirea umanitatii - este adesea foarte obositor si ingrijorator pentru voi si aduce in prim plan propriile indoieli personale referitoare la credinta voastra in Dumnezeu si Cer, asa cum din cand in cand cadeti in intunericul iluziei, acolo unde pare mai real. *Este credinta in Dumnezeu, in Sursa a tot ce exista, Inteligenta suprema si divina, o versiune a credintei unui adult la fel ca si credinta unui copil in *Mos Craciun**, va intrebati uneori, in special atunci cand sunteti deosebit de deprimati?

Pot sa va asigur, ca cel mai sigur nu e! Copiii au in memorie imaginea mult mai recenta a  taramurilor divine, astfel incat credinta in Mos Craciun are sens total pentru ei. Apoi, pe masura ce imbatranesc si credintele lor inocente sunt spulberate, devine evident ca in aceasta lume iluzorie nu exista nici o magie si-si pierd credinta nevinovata in Mos Craciun. 

Dar desigur cei mai multi dintre ei - ca marea majoritate a populatiei adulte - ajung sa creada ca este o lume reala plina de lovituri dure si munca grea cu destul de multa durere si suferinta, presarata ocazional cu momente de placere; dar cu siguranta o lume foarte reala si neiluzorie. Durerea, atunci cand apare, e mult prea intensa pentru aceasta. Pare mai mult decat real pentru majoritatea oamenilor, sa vada si sa accepte ca ea este de fapt iluzorie. 

Chiar si cei care au o credinta puternica in Iubirea lui Dumnezeu, cad si ei in credinta lumii reale, plina de durere si suferinta de nedescris in care au plonjat, in loc sa realizeze si sa inteleaga ca un Dumnezeu al Iubirii - care este de fapt Sursa a tot ceea ce exista - nu putea si nu vroia sa creeze un mediu atat de ostil in care sa traiasca copiii Sai, pe care sa-i judece apoi si sa-i pedepseasca pentru *pacatele*  si deficientele lor. Ei cred in credinta seculara si total perimata, a faptului ca Dumnezeu le cere un bun comportament, pentru ca apoi sa-i supravegheze in permanenta, notand fiecare pacat al lor si alte deficiente, pentru a se asigura ca la sfarsit ei vor fi pedepsiti suficient pentru aceste esecuri si poate de a fi primiti in Paradis - probabil ca si cetateni din a II-a categorie.    

Dar aceasta credinta rezulta din separarea a ceea ce ati ales sa experimentati nascandu-va in corpuri cu abilitati extrem de limitate. Si atunci cand, ca rezultat va aflati aparent singuri, abandonati si luptandu-va sa supravietuiti intr-o lume atat de ostila, ati inventat o fiinta superioara, un zeu - de fapt, un idol! - pentru a-l inlocui pe Tatal vostru, pe care l-ati uitat si ati petrecut eoni incercand sa va linistiti in speranta ca veti fi salvati din starea de rau ireala in care va gasiti. 

Toate culturile si natiile de pe pamant au inventat si au construit seturi de ierarhii de guvernamant, presupunandu-se ca sunt ghidati si regizati de Dumnezeu, in care cativa selectati - precum cei nascuti in familii *aristocrate* sau *nobile*, sau cei cu o inteligenta foarte mare si cu o lipsa totala de integritate morala - sunt invitati ca membrii. Prin aderarea in randurile celor vehement corupti sunt mai mult decat instruiti sa utilizeze o retorica dezonoranta, de manipulare, inselaciune, forta, pedeapsa si vina cu scopul de a mentine controlul asupra *celor mici* a populatiilor pe care ei pretindeau ca ii protejeaza. 

Si dupa cum puteti vedea a functionat foarte bine. De-a lungul eonilor, aceste ierarhii de guvernamant s-au angajat in razboaie regulate intre ele, pentru a-si creste puterea si influenta, incercand sa se distruga reciproc. Ei  s-au folosit de propria populatie, chiar de oamenii pe care pretindeau ca-i apara si-i protejeaza si care au fost instruiti de la o varsta frageda sa se increada in oameni care sunt diferiti de ei ca si culoare, rasa sau credinta religioasa, formati sa lupte si sa sufere pentru o cauza presupusa a fi nobila - protejandu-i pe *nobilii sefi* de atacuri nejustificate si nebune a *barbarilor* -  in razboaie impotriva oricarei culturi, in care acesti sefi auto-alesi, aleg sa demonizeze sau sa se angajeze in razboi. Din ce in ce mai multi oameni *obisnuiti* - oamenii *mici*, de fapt oameni cu putere si Lumina enorma - devin constienti de faptul ca au fost indusi in eroare si inselati de cei in care au crezut ca aveau in inimile lor cele mai bune interese, iar acest comportament nu va mai fi permis. Aceasta constientizare tot mai mare a dus la un colaps complet de sprijin pentru diferite sisteme politice care se presupunea ca mentin ordinea si securitatea pentru natiunile lumii. Avertizorii vostri de integritate sunt demni de cele mai mari onoruri pentru curajul de care au dat dovada, pentru ca au supus atentiei voastre inselaciunea si coruptia care de atat de mult timp au ocupat locurile inalte a statului endemic.

Puterea celor bogati si a celor sus-pusi nu mai poate fi sustinuta. Sistemele si organizatiile politice, sunt in cele din urma vazute asa cum sunt ele cu adevarat - ca si cluburi si asociatii pentru cei bogati si puternici, care le permite sa controleze umanitatea. Ei v-au folosit in mod constant, v-au indus in eroare si v-au maltratat, in timp ce pretindeau ca mentin ordinea pentru a va asigura siguranta. V-au inrobit prin subalterni profesionisti care vi-au distrus energia si capacitatile creatoare, v-au montat unii impotriva altora, deoarece organizatiile si structurile de afaceri la care erati angajati si de care *apartineati*, pareau tot timpul angajati in conflicte nesfarsite impotriva altor organizatii la fel de puternice, asa incat fidelitatea si sustinerea voastra era tot timpul necesara. 

Pe masura ce deveniti din ce in ce mai constienti, la nivelurile cele mai inalte nu exista niciun conflict. Nu exista decat un mic numar de bogati (1%)  care pentru placerea si amuzamentul propriu, joaca in mod constant pe pietele financiare partide interminabile de *piatra-foarfeca-hartie*, efectuate pentru testosteron-ul lor. Atunci cand pierd, asa cum trebuie sa se intample unora dintre ei, voi platiti si suferiti, in timp ce ei recastiga foarte rapid ceea ce nu au pierdut niciodata cu adevarat. 

In timp ce avansati pe calea trezirii voastre la starea voastra naturala si pe deplin constienta, abtineti-va sa judecati sau sa-i condamnati pe cei care v-au inselat, bruscat, torturat si inrobit.

Amintiti-va ca, cu cat mai violent percepeti un atac, cu atat mai mare va fi durerea pe care atacatorul a negat-o si a refulat-o in interiorul lui. De fapt, suferinta lui este mai mare decat a voastra!

Dumnezeu, Sursa noastra, este infinit iubitor, caci El este Iubire. Nu exista nimic care sa nu fie in sanul lui Dumnezeu, campul de Iubire, etern si creator. Tot ceea ce exista este creat in Iubire si in consecinta, natura sa eterna este Iubirea. Cei care par a fi rai, sunt cu adevarat foarte dezorientati, sunt bolnavi de confuzie si au nevoie sa fie vindecati, cu scopul de a se trezi, la fel ca toti ceilalti. Dumnezeu nu respinge, nu condamna si nu distruge, deoarece tot ceea ce creeaza El este perfect. Si nimic altceva! Dragostea vindeca, iar voi ati ales sa va incarnati pentru a imbratisa Dragostea, sa le-o aduceti si sa le demonstrati acelora care au uitat-o. 

Aceasta nu inseamna ca ar trebui sa faceti pe prozelitii sau sa aratati celorlalti, plini de curaj, aparentele lor greseli, erori sau pacate. Nu, fiti doar iubitori, plini de iubire in orice moment, in orice situatie si facand acest lucru extindeti vindecarea pe care o ofera Dragostea lui Dumnezeu tuturor copiilor Sai, fara exceptie, spre toate sufletele cu care voi interactionati. Doar mentineti in mod constant intentia de a fi mereu plini de iubire, oricare ar fi circumstantele sau situatiile in care va gasiti, voi vindecati efectiv si foarte eficient lumea. Din acest motiv ati ales sa va incarnati in aceasta etapa a istoriei Terrei; aceasta este sarcina in care v-ati angajat cu buna stiinta, in mod voluntar si cu mare compasiune, pentru a aduce umanitatea la trezire. Si desi multi dintre voi sunt aparent inconstienti de munca pe care voi o faceti si de rezultatele fantastice la care ajungeti, continuati totusi sa va mentineti Lumina la cote inalte si intentionati ca Ea sa se contopeasca si se integreze cu Lumina tuturor celorlati de pe Terra in acest moment si sa se mentina la fel la cote inalte, impartasind si extinzand. 

Ceea ce sunteti pe cale sa realizati este minunat! Nu lasati indoielile sau starea de spirit sa va deranjeze in mod nejustificat; energiile intunericului sunt dizolvate datorita voua, exact asa cum ati intentionat atunci cand ati decis sa va incarnati ca si umani, pentru a ajuta cu atat de multa competenta la procesul trezirii. Dupa ce ati luat aceasta decizie, ati stiut ca intunericul va va invalui putin cate putin, dar voi ati stiut de asemenea ca Puterea Harului Divin care curge permanent prin Lumina adusa de fiecare dintre voi, ar dizolva; si acest lucru este ceea ce se intampla intr-un ritm tot mai rapid. Acceptati felicitarile noastre pentru minunatiile pe care le realizati si cautati in fiecare zi iubirea si asistenta noastra, atunci cand va indreptati in interiorul vostru pentru a gasi Pacea care este Dumnezeu, stiind ca noi suntem mereu aici pentru voi si va tinem intr-o imbratisare iubitoare. 

Fratele vostru care va iubeste, Iisus 
http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2014_05_01_archive.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Multumesc pentru acest articol foarte frumos.Pot spune sa ai reusit sa ma ajuti sa inteleg mule lucruri la care mai aveam inca semne de intrebare,cum ar fi ca faci bine lalume,incrci sa-i faci sa vada realitatea si adevarul dar parca ar fi orbi.ACUMA INTELEG CA DE FAPT ASTA ESTE MISIUNEA NOASTRA(A MEA)de a avea rabdare ca este cineva acolo sus care strie ce face si ca de fapt eu am ales inca inainte sa ma nasc sa vin pe acest pamant cu aceasta misiune.ITI MAI MULTUMESC INCA ODATA PENTRU ACEST MESAJ.Dumnezeu sa te binecuvanteze!