9 sept. 2015

In aceasta luna au loc schimbari energetice profunde! Punctul culminant va avea loc in ziua de 28 septembrie!

Acestea sunt cele mai semnificative evenimente ale acestei luni:
In ziua de 9 septembrie Marte si Venus se vor intalni intr-un aspect mai rar, ajutand la alinierea sufletelor pereche, flacarilor gemene si va aprinde o chemare de a practica mai multa iubire de sine. Venus si Marte, iubitorii cosmici nu vor fi atat de apropiati in anii ce vor urma  si de aceea vor trimite un val de constiinta in ceea ce priveste iubirea si conexiunea dintre oameni.
In ziua de 13 septembrie, o eclipsa partiala de Soare va cadea pe luna noua in semnul Fecioarei, atragandu-ne atentia catre mediul nostru inconjurator si catre lucrurile pe care le acceptam in viata noastra. Detaliile mai fine si lucrurile pe care le-am ascuns sub covor in urma cu ceva timp vor deveni mult mai clare.
In ziua de 17 septembrie, planeta comunicarii se va transforma retrograd in semnul Balantei. Miscarea va fi resimtita puternic si lucrurile pe care nu le-am comunicat de frica vor iesi la suprafata.
In aceasi zi, Saturn se va muta din Scorpion pentru urmatorii 28-29 de ani. Aceasta schimbare a unei planete cheie va fi resimtita la nivel global si probabil, problemele din perioada lunii decembrie 2014 isi vor face din nou aparitia.
Ziua de 23 septembrie este ziua echinoctiului, ceea ce inseamna sfarsitul verii si inceputul toamnei in emisfera nordica si sfarsitul iernii si inceputul primaverii in emisfera sudica. Fiecare dintre noi vom experimenta anumite schimbari ale acestei energii in curs de dezvoltare.
Toate aceste evenimente, desigur, ne conduc catre punctul culminant din ziua de 28 septembrie cu Luna de Sange si cu eclipsa totala de luna in semnul Berbecului, ceea ce se intampla, de asemenea, sa fie primul semn zodiacal care reprezinta inceputurile si o noua directie.
Aceasta Luna de Sange va fi, de asemenea,  ultima dintr-o serie de patru astfel de evenimente care au inceput in luna aprilie a anului 2014, aducand o completare completa a unui ciclu foarte important.
Impreuna cu toate aceste evenimente astrologice, a fost prezis, de asemenea, ca majoritatea pietelor financiare se vor prabusi si ca guvernele vor fi reorganizate intr-un mod care accepta mai mult o miscare constienta.
Chiar daca toate aceste schimbari sunt generate in urmatoarele cateva zile, Universul a pastrat tacerea cu privire la ceea ce urmeaza.
Nu exista nici macar un singur motiv pentru care ar trebui sa ne temem de schimbarile ce se vor produce in aceasta luna. Acestea ar trebui sa fie primite cu bratele deschise, deoarece sunt necesare pentru evolutia noastra si a planetei noastre.
http://www.e-dimineata.ro/in-aceasta-luna-au-loc-schimbari-energetice-profunde-punctul-culminant-va-avea-loc-in-ziua-de-28-septembrie/2/

Niciun comentariu: