26 dec. 2013

O camera pentru fiecare stare sufleteasca

1. Un loc liniștit
Pentru toți aceia care, după câteva ore de muncă, au nevoie și de câteva clipe de liniște și de relaxare. Urmăriți instrucțiunile de pe monitor și relaxați-vă pentru câteva clipe în The Quiet Place. (Notă: fiți îngăduitori cu traducerea în română; a fost generată automat).
2. Aici este astăzi
Char dacă ni s-a părut mai gălăgioasă, mai supărătoare sau mai obositoare, “astăzi” este, în cele din urmă, doar o altă zi. Here Is Today ne ajută să punem lucrurile în perspectivă. Ceea e poate să nu fie neapărat de ajutor, dar măcar ne poate determina să mai uităm puțin de eventualele supărări.
3. Camera gândurilor
Destul de asemănătoare cu “Un loc liniștit”: intră în The Thoughts Room și lasă-ți grijile să dispară (din păcate nu există și o versiune în limba română)
4. Camera zorilor
Din aceeași familie cu “Camera gândurilor”. Intrați în The Dawn Room și o să vă dați seama.
5. O dispoziție ploioasă
Se spune că ploaia are un efect liniștitor. Dacă simțiți că este așa – sau, pur și simplu, vă place ploaia – intrați pe Rainy Mood: sunetul ploii și un monitor transformat într-o fereastră pe care se preling picăturile de ploaie.
6. Mult mai bine decât asta
Pentru romantici (sau pentru îndrăgostiți). Much Better Than This două siluete care se sărută pătimaș în timp ce culorile lor se schimbă.
7. Îmi placi
Și, în final, pentru toți aceia care vor să zâmbească în timp ce li se spune ceva frumos: intrați pe I Like You și apăsați butonul roșu. :)
Articol preluat de pe www.webcultura.ro

Niciun comentariu: