13 sept. 2014

Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

                           Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”
Un bucovinean va juca un rol important atât pentru salvarea României, cât și pentru „mântuirea omenirii viitoare”, spunea profesorul indian R.A. Gupta Swami, acum un deceniu. El i-a prezis Elenei Ceaușescu în 1983 căderea cuplului prezidențial și execuția violentă, dar aceasta l-a numit șarlatan și l-a alungat.

Citește și Bucurestiul va fi Noul Ierusalim. Află ce spunea profetul indian Sundar Singh acum trei sferturi de secol despre România

Privim azi spectacolul mediatic al partidelor care-și caută liderul de urcat pe „tronul” de la Cotroceni, îndrebându-ne adeseori dacă „alesul” lor va fi și „Cel Ales” să aducă în sfârșit țara asta pe o cale a prosperității. Ne-au dezamăgit prea mult ultimele două decenii și jumătate (cărora le alăturăm cu aceeași amăreală în gură și în inimă alte patru decenii și jumătate de comunism) ca să mai avem încredere în mântuirea promisă a acestui neam. Totuși, ar trebui să mai avem speranțe - cel puțin predicțiile profesorului indian R.A: Gupta Swami, doctor în istoria religiilor și maestru spiritual, ne îndreptățesc să sperăm. Dacă este să luăm în seamă cele spuse de acesta în urmă cu câțiva ani, când a vizitat România, atunci mai avem o șansă, ca națiune și ca țară.

Dacă ar lua în seamă cuvintele profetului indian, partidele politice, în perspectiva alegerilor de la sfârșitul acestui an, ar trebui să-și caute liderul nu în Ardeal, nu în Oltenia de sub munți și nici măcar la București, ci... în Bucovina. Iată ce spunea R.A. Gupta Swami, în 2004, citat de situl YogaEsoteric.Net:
http://jurnalul.ro/stiri/observator/profe-iile-unui-nostradamus-indian-despre-cel-care-va-ridica-romania-ca-prin-miracol-671702.html

Niciun comentariu: