25 sept. 2014

Biografia Braco croatul care vindeca cu privirea

Asa se spune, ca BRACO, face miracole doar cu privirea sa extrem de blanda si cu soarele cu 13 raze.
                        biografie wiki braco the gaze croatul vindecator
Dar cine este Braco "vindecatorul".

Biografia lui BRACO nu este un wiki deosebit. Braco este un croat in varsta de 46 de ani, economist de profesia, care nu s-a nascut cu cine stie ce daruri spirituale aparte, magice etc.  Vindecatorul Braco are o sotie, un copil, mananca carne si fumeaza.

Braco (se pronunta Brato), pe numele sau adevarat Iosip Grbavac, a avut parte de o intalnire, la varsta de 26 de ani, care i-a schimbat complet destinul.

La sfârsitul lui octombrie 1993, cel care avea sa fie cunoscut drept Braco, a mers cu mama lui care avea niste probleme de sanatate, la un vindecator sarb care se afla de multi ani în capitala Croatiei si care se numea Ivica Prokic.


Erau vremuri tulburi, în plin razboi de independenta croat, dar Ivica Prokic era respectat si iubit ataât pentru abilitatile lui terapeutice, dar si pentru carisma lui extraordinara si capacitatea de a încuraja relatii pasnice între membrii diferitelor comunitati religioase si etnice.

Maestrul Ivica Prokic vindeca oamenii prin atingere si cu ajutorul unei oglinzi, iar convingerea lui era ca puterea sa provenea de la Soare, un soare datator de vitalitate si capacitate de (auto)vindecare.

Într-o viziune de-a sa, a vazut acel Soare ca având 13 raze si acest simbol a fost ulterior aplicat pe coperta tuturor cartilor pe care le-a scris.

Pe siteul deschis în limba româna despre activitatea lui Braco, veti gasi amanunte fascinante despre cum a decurs colaborarea cu maestrul Ivica Prokic, cum si-a abandonat cariera de economist si a fost nedezlipit de maestrul sau, timp de doi ani, pâna la moartea fulgeratoare a acestuia.
poze braco ochii care vindeca soarele cu 13 raze

BRACO l-a mostenit de la maestrul sarb Ivica Prokic.

Prokic i-ar fi transmis puterile sale si l-a rebotezat BRACO, care inseamna “frate mai mic”.

Dupa moartea lui Prokic, BRACO a plecat in lume cu noul sau “dar”.

In calatoriile sale, barbatul a adunat numerosi adepti spirituali.

Rezultatul PRIVIRII sale VINDECATOARE poate fi experimentat atat prin intermediul intalnirilor personale, cat si prin sesiuni online sau DVD-uri, sustine BRACO.

BRACO nu vorbeste în public si nu da interviuri, singura cale prin care oamenii îi pot auzi vocea fiind prin intermediul DVD-urilor.

Unii spun chiar ca Braco „The Gaze” nu a vorbit cu nimeni din afara cercului sau de apropiati din 2002 si ca si-ar putea pierde puterile daca vorbeste mai mult decât este strict necesar.

Adeptii mai instariti pot cumpara talismanul lui Prokic, un soare cu 13 raze din aur de 14 karate, care costa în jur de 3.600 de euro. De loc ieftin.

Acesta ar fi wiki-ul cunoscut a lui BRACO terapeutul care vindeca doar cu privirea.

Insa, ca intotdeauna exista si alte opinii legate de "viata si cariera" croatului Braco.

Desi exista marturii documentate care sustin autenticitatea puterilor miraculoase a lui Braco, marturii impresionante, exista si sceptici care cred ca Braco este un sarlatan.

Asta in timp ce altii se întreaba daca nu cumva efectele pozitive ale privirii lui Braco sunt bazate doar pe autosugestie.

Oricum ar fi, iata mai sus unul dintre putinele videoclipuri "gratis" cu BRACO care se poate gasi pe YouTube.

Asadar cateva minute de terapie gratis cu BRACO! ENJOY!

 - See more at: http://www.vedeteblog.com/2014/07/biografia-braco-croatul-care-vindeca-cu.html#sthash.l1GvI6vA.5fVhefNB.dpuf

Niciun comentariu: