25 ian. 2015

Cerinte esentiale atunci cand ne rugam Ingerilor pentru ca rugaciunile noastre sa aiba rezultatele dorite

Cuvantul inger vine din limba greaca, angelos si inseamna mesager. Ingerii au rol de intermediar dintre om si Dumnezeu. Indemnurile Divine sunt preluate de ingeri si transmise oamenilor, iar cererile nostre, ale oamenilor sunt transmise lui Dumnezeu.
Ingerii au patru functii:
-ne este invatator- lumina din ganduri si inima el ne-o aduce.
- ne este protector- ne fereste de toate relele.
- ne este sfatuitor- ne indeamna spre fapte bune si deseori avem de la el si variante (in ceea ce vrem sa facem) mai bune decat cele gasite de noi.
- ne este calauza spirituala – ne arata drumul spre calea cea adevarata, calea Luminii si Iubirii Divine.
inger pazitor 2timp,suficienta ca persoana sa-si dea seama ca X nu este potrivit.inger pazitor 4
A DOUA REGULA:
  Intai ne ajutam noi apoi cerem ajutorul divinitatii!
Deseori,cerem ajutor Fiintelor Inalte de lumina pentru probleme pentru care nu am intreprins nimic ca saRolul Ingerilor este sa slujeasca dar nu omul ci Divinul ,ajutandu-l pe om sa-si gaseasca locul in Creatie.Desi am vrea tare mult sa credem ca ei ne slujesc pe noi,micul nostru ego…nu este asa,ingerii sunt slujitori ai lui EU SUNT,ai naturii divine din fiecare .Chemandu-i noi le cerem sa ne ajute la realizarea scopului nostru de incarnare. Ei sunt obligati sa respecte liberul arbitru uman si nu pot interveni in vietile noastre decat daca le cerem in mod explicit ajutorul.
Trebuie sa ne intrebam foarte clar care EU ii cheama pe ingeri…oare egoul sau EU,samanta divina din mine?
Daca dorinta noastra porneste din ego,ingerii nu pot face mare lucru,de fapt initializeaza un proces de ardere a egoului astfel incat sa inaintam catre EU SUNT.,catre divinul din noi.
Pentru EU SUNT,atunci cand dorinta noastra pleaca din inima ,ingerul pazitor ne poate arata tot ce este in stare sa faca!
REGULILE ESENTIALE CA CERERILE NOASTRE SA FIE INDEPLINITE SUNT:
PRIMA REGULA:
               Cu cat ceea ce cerem este mai concret,mai material,cu atat mai putin ne pot ajuta Ingerii daca ceea ce ii cerem sa faca nu este dorinta divinului care este in noi…
Va dau un exemplu: (intalnit des in conversatiile avute)cineva se roaga pt ca X sa intre in viata lui.Ingerul preia ruga ,ca un bun mesager o transmite lui EU SUNT,divinul ,partea luminoasa din cel care a formulat cererea.
Ingerul va privi in planul de constiinta in care sunt inregistrate alegerile noastre de incarnare ,vede daca cererea face parte din optiunile pe care sufletul le prevazuse sa le traiasca in aceasta viata ,in caz afirmativ…X va intra in viata persoanei care a cerut asta,totul frumos .
In caz negativ ,si pt a nu-l minti pe Iisus care a spus „Cere si ti se va da”…va aduce pe X in viata persoanei care a facut cererea dar in alta calitate decat a fost dorita sau pt o scurta perioada de  le rezolvam,tine de noi sa actionam in planul material,terestru,ca apoi ingerii sa actioneze in planurile vibratorii inalte .Fiecare problema,situatie care ne apare in viata aduce dupa ea o lectie,are rolul de a scoate din noi acele calitati ale divinului si pana nu facem noi tot ce putem pt acea situatie nu suntem ajutati !
In concluzie:
Inainte sa cerem ajutorul Fiintelor Inalte de Lumina sa ne intrebam:
- Cererea mea vine din inima sau din ego?
- Am facut eu TOT ce puteam concret pt a rezolva aceasta situatie,inainte de a cere ajutorul divinitatii?
Asa,ajungem sa intelegem ca intre noi si Fiintele Inalte de Lumina este mai mult o cooperare decat simple cereri care cateodata nu au raspunsul sau rezolvarea asteptata si asta pentru ca ingerii in iubirea lor pentru noi vad ca ceea ce am cerut nu este inspre binele nostru cel mai inalt.
Ingerii stiu doar limbajul inimii ,nu este nevoie de incantatii,de invocatii speciale..doar o cerere sincera pornita din inima! Sa cerem simplu ,ca un copil care ii cere ajutor parintelui sau apoi sa observam lucrurile care se intampla in viata noastra,sa-l ascultam cu atentie pe cel care ne vorbeste caci ne poate spune exact ce avem nevoie sa auzim..ajutorul dat de Fiintele Inalte de Lumina se va intruchipa intotdeauna in viata noastra cotidiana printr-o intalnire cu fratii si surorile noastre intrupate..
         Stabiliti o relatie adevarata cu ingerii vostrii pazitori,asa cum faceti cu prietenii vostrii cei mai buni,sa gasiti zilnic timp in care sa stati de vorba cu ei si sa le spuneti temerile voastre ,ceea ce ati intreprins si unde ati avea nevoie de ajutor si sigur viata vi se va schimba intr-un mod cu adevarat magic!
https://vindecaviata.wordpress.com/2014/08/18/cerinte-esentiale-atunci-cand-ne-rugam-ingerilor-pentru-ca-rugaciunile-noastre-sa-aiba-rezultatele-dorite/

Niciun comentariu: