18 ian. 2015

Meditatie pentru vindecarea pamantului

meditatie-dezvoltare-personala
Oriunde stati tineti spatele cat se poate de drept si lasati postura voastra sa fie confortabila. Este o noua zi astazi, o noua oportunitate de a merge adanc inlauntrul nostru si de a experimenta prezenta lui Dumnezeu inlauntrul fiintei noastre. Dumnezeu este in noi. Daca putem aduce mintea intr-o stare de tacere, vom simti prezenta lui Dumnezeu din noi. Calatoria meditatiei are ca scop experimentarea Dumnezeului launtric.
Haideti sa invatam sa aducem mintea la tacere. Permiteti corpului vostru sa se relaxeze si stati o clipa asa. Apreciati inteligenta corpului vostru; exista inteligenta in fiecare celula si organ al vostru. Ascultati-va bataile inimii si simtiti-va inima lucrand in voi. Facand aceasta, trimiteti un sentiment iubitor catre ea. Indreptati-va atentia catre stomac si ganditi-va ce lucru minunat face pentru voi. Trimiteti sentimente iubitoare stomacului vostru. Observati-va plamanii cum respira. Ganditi-va cat de importanta este fiecare respiratie pentru voi si trimiteti sentimente iubitoare catre plamanii vostrii. Si cuprindeti intregul corp intr-un sentiment iubitor
Acesta este corpul vostru frumos, darul Lui Dumnezeu pentru voi. Dati atentie corpului vostru, fiecarei celule si fiecarui organ. Ele pot primi dragostea voastra. Si acum indreptati-va atentia asupra respiratiei; atunci cand expirati simtiti ca eliminati gandurile, expirati toate tensiunile si atunci cand inspirati, simtiti ca inspirati tacere. Expirati gandurile si inspirati tacerea. Aceasta e calea prin care reusim sa ne linistim mintea. Lasati sa treaca toate gandurile lumesti care cauta sa treaca in mintea voastra si dati atentie doar calatoriei catre Dumnezeul dinlauntrul vostru.
Aducand mintea la tacere, ajungand la pacea mintii, deveniti mai constienti de pacea pe care o simtiti. Atunci cand mintea devine mai tacuta incepeti sa simtiti mai multa pace. Cand deveniti mai relaxati, simtiti mai multa pace. Cand renuntati la atasamentele lumesti, simtiti mai multa pace. Cand incepeti sa va ganditi la Dumnezeul din voi, simtiti mai multa pace. Dumnezeu este un Dumnezeu al pacii. Devenind mai linistiti si mai tacuti in interior incepeti sa intrati in lumea Lui.
Vă rog să binecuvantați Pamantul și să îi afirmați trecerea către o noua stare in care radiază fără incetare, asemenea stelei infinite a libertații Christice.
Chem acum toate entitatile de Lumină-îngeri ,arhangheli ,serafimi de pe tot cuprinsul Creației, ca să expulzeze toate energiile, entitățile si ființele discordante, precum si toate formele dezîncarnate de pe corpul Mamei Pămant.
Cer tuturor entitatilor de Lumina-ingeri ,arhangheli,serafimi să taie toate corzile, legaturile,  substantele,  toate tipurile de implanturi si toate contractele false făcute cu energiile discordante din toate dimensiunile si realitățile Creației.
Vă cer vouă, entități  de Lumina -ingeri si arhangheli să tăiați toate corzile dintre Mama Pămant laolalta cu toti locuitorii săi si toate energiile si entitățile discordante, substanțele, capcanele toate tipurile de implanturi, de paraziți si false contracte.
Cer o purificare completă a corpului de Lumina al Mamei Pamant laolalta cu toti locuitorii săi si o curățire totală a cîmpurilor lor energetice, pentru armonizarea totala a acestora cu preaiubitul Creator.
Vă rog să tăiați corzile discordanței dintre toate tărîmurile, realitatile, continuumurile spatiotemporale,ale tuturor planetelor, stelelor, sorilor,retelelor, vortexurilor,portilor stelare,cristalelor, apartinand oricarei vibratii aflate in slujba Creatorului nostru. Vă rog să returnati toate aceste discordanțe focului primordial al vietii, in scopul Divinei intervenții a transmutării.
Vă rog să aliniați miezul Mamei Pamant, cu centrul Marelui Soare Central. Vă rog să eliberați toate retinerile, legaturile,toate tipurile de implanturi, substantele si contractele falselor energii ce strabat toate dimensiunile timpului si spatiului, pentru a mentine Pamantul nostru pe cursul desfășurarii marețului si infinitului vostru plan.
Vă rog să restabiliti Mamei Pămant statusul de stea inalienabila, libera si imaculata a libertatii Christice. Vă rog să creați toate rețelele, vortexurile, portalurile de energie, cîmpurile de protective necesare Pămantului, pentru a manifesta instantaneu o stare de constienta infinita pretutindeni pe binecuvantatul sau cuprins si laolalta cu toti locuitorii sai.
Cer ca Pamantul să fie acum definitiv translatat intr-o stare de gratie in fata Divinului si cer ca toata esența Pămantului să intre in aceasta stare de gratie si reintregire.
Entitati  de Lumina-Ingeri si Arhangheli, creați vă rog nesfarsite retele, vortexuri si porti stelare in interiorul Pamantului, in jurul sau, prin tot Cosmosul si toata Creatia, care sa tranziteze instantaneu Pamantul nostru fizic către plenitudinea Noului Pamant. Vă rog să creați serii infinit crescatoare de sfere multidimensionale ale frecventelor de Lumina, făcand curațiri si acordaje in infinite coduri si tonalitati, pentru ca planeta cu toti locuitorii ei sa isi poată reface infinita constiența si plenitudinea corpurilor de Lumina in deplina experiență a măreției Noului Pamant.
Entitați  de Lumina-ingeri si arhangheli, declanșați vă rog procesul tranziției de la plenitudinea Pamantului la cea a Noului Pămant. Vă rog declansați prin toate dimensiunile si realitățile spatio-temporale toate procesele care să duca la restaurarea plenitudinii potențialului nostru Divin.
Vă rog să purificați toți căutatorii si purtătorii de Lumina, slujitorii Luminii si Lucratorii in Lumina, eliberandu-i de toate corzile,capcanele,implanturile substantele, legăturile si paraziții care ar putea in vreun fel sa le blocheze serviciul de pionierat si vă mai rog sa purificati pe termen lung intreaga Comunitate de Lumina de pe intraga noastra binecuvantată planeta.
Vă rog să creați și să întăriți podul de trecere spre Noul Pamant. Vă rog să curățați toate corzile de discordanță si interferentă cu Universala noastra Ascensiune spre Noul Pamant.
Vă rog să protejati in totalitate planeta si regnurile animale. Entități de Lumină, vă trimit eterna mea recunostință și vă rog ca procesul initiat de mine prin cuvantul ales si energia intentiei , sa afecteze toate dimensiunile si realitatile, de-a lungul tuturor continuumurilor spatio-temporale si in toate aspectele si realitatile cosmosului, de pe tot cuprinsul Creatiei.
Entitati de lumina -ingeri si arhangheli, vă rog să reafirmați trecerea Mamei Pamant spre gloriosul si binecuvantatul Nou Pămant. Vă mulțumesc in numele Divinei Surse-Dumnezeu. Vă mulțumesc pentru grația acestei zile. Fie ca infinita Lumina a Creatorului să vă umple și să ne readuca pe toti la starea noastra fireasca de plenitudine, care înseamnă infinita iluminare, recunoștință si reală forță a iubirii neconditionate.

http://www.elenoh.ro/index.php/meditatie-pentru-vindecarea-pamantului/

Niciun comentariu: