17 ian. 2015

Meditatia Soarele interior

Meditatia Soarele interior
Exista cativa pasi in aceasta meditatie.
1.    Fixati-va atentia in zona plexului solar, aflat sub stern, în spatele stomacului si in apropierea diafragmei. Acesta este un plex nervos important și, de asemenea, locul in care se afla chakra a treia.
2.    Imaginati-va ca in aceasta zona este o sfera de lumina aurie, ca un Soare in miniatura. Simtiti sfera de foc auriu, in orice fel vi se pare firesc. Nu e nevoie sa „vedeti” nimic.
3.     In timp ce va concentrati atentia pe aceasta sfera de lumina, intrati intr-o stare emotionala coerenta, cum ar fi aprecierea sau recunostinta. Atunci cand va uniti atentia, focalizata pe sfera de lumina aurie, cu sentimentele de apreciere sau recunostinta, veti mari intr-o masura foarte mare eficienta acestei meditatii.
4.   Incepeti sa ascultati piesa acustica, care dureaza 4:40 minute. Cand mintea se abate, fie de la sfera de lumina, fie de la sentimentele de apreciere/recunostinta, reveniti cu atentia asupra Soarelui vostru interior si a emotiei/emotiilor coerente cu care ati ales sa lucrati.
5.   Lasati tiparele de sunete sa va „maseze” intr-un mod acustic Soarele interior – sfera de lumina aurie care se afla in plexul vostru solar. In timp ce lasati sa se intample acest lucru, e posibil sa sesizati ca au loc tot felul de fenomene, inclusiv fluxuri intense de lumina aurie ce curg prin tot corpul si transformarea sferei in diverse forme si marimi. De asemenea, e posibil ca Soarele vostru interior sa se extinda si sa va inunde tot corpul. Atunci cand se intampla asta, fiecare celula din corp va fi imbaiata in lumina aurie a Soarelui vostru interior, care are proprietati vindecatoare si transformatoare.
6.   Cand incheiati meditatia, alocati-va cateva momente in care sa fiti cu voi insiva, inainte sa va grabiti sa treceti la activitatile exterioare. Daca ati avut o experienta deosebit de intensa cu  meditatia, ar fi o idee buna sa va odihniti catva timp. Si asta mai ales in cazul in care Soarele vostru interior, sfera de lumina aurie, s-a extins si v-a inundat tot corpul.
Click aici ca sa ascultati si/sau sa descarcati meditatia acustica The Inner Sun/Soarele interior. Va rog sa retineti ca nu exista permisiunea ca aceasta meditatie acustica sa fie postata pe alte site-uri. Daca acest mesaj v-a fost trimis, iar linkul nu poate fi accesat, intrati pe pagina principala, accesati eticheta Hathors , apoi defilati la mesajul intitulat Soarele interior. De asemenea, puteti gasi meditatia pe pagina Listening de pe website (www.tomkenyon.com).
©2014 Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate    www.tomkenyon.com
Aveti permisiunea sa copiati si sa distribuiti acest mesaj, in orice mijloace mass-media doriti, atat timp ca nu il modificati in niciun fel, nu luati bani pentru el, recunoasteti meritul autorului si includeti aceasta nota de copyright. Asa cum am mentionat mai inainte, va rog sa retineti ca nu exista permisiunea ca meditatia acustica Inner Sun/Soarele interior sa fie postata pe vreun site.
Informatii care nu au legatura directa cu acest mesaj:
Programul meu de instruire din 2014 si informatiile despre apropiatul meu an sabatic au fost postate pe www.tomkenyon.com si le puteti vizualiza intrand pe Calendar.
Chiar daca in timpul anului meu sabatic nu voi mai preda, voi continua sa transmit prin channeling mesajele planetare Hathor, ce vor fi postate pe www.tomkenyon.com, ca si pana acum.
In plus, intentionez sa scriu o serie extinsa de articole pe diverse teme – din care vor face parte procesul de autovindecare, transformarea psiho-spirituala, budism radical si psihologie cuantica – pe care am de gand sa le postez la sectiunea articole, de pe website-ul nostru.
In sfarsit, prin intermediul acestui website, voi face disponibile diverse inregistrari audio din ateliere de lucru, care nu au mai fost difuzate niciodata.
Daca doriti sa primiti emailuri de instiintare despre aceste noutati, atunci cand le postez pe website-ul nostru, mergeti la eticheta Contact de pe pagina principala si Optati pentru a primi atat mesajele Hathor, cat si Other Information/Alte informatii. Nu impartasim nimanui datele voastre.


© 2015 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.
http://tomkenyon.com/soarele-interior

Niciun comentariu: