9 mai 2015

Vremea de a reConstrui: accesarea planului vostru - PARTEA I



Oficial vorbind, ne-am întors din prima noastră călătorie prin eclipsele din acest an, având sufletul mult mai intact decât atunci când am pornit în această odisee importantă, de recuperare a sufletului, la finele lui martie… fiind toți inocenți și cu ochii larg deschiși.
Indiferent în ce punct vă aflați în acest moment, sunt destul de sigură că ieșiți din această perioadă într-o stare foarte diferită de starea pe care o aveați când ați intrat în ea… chiar dacă încă nu sunteți total conștienți de asta. La modul real vorbind, trecem la o experiență umană cu totul nouă, așa că toți avem nevoie de un răgaz, ca să ne găsim azimutul și să ne reorientăm spre viața nouă… această naștere a fost i-m-p-r-e-s-i-o-n-a-n-t-ă.
Nu e un secret că timpul aproape s-a evaporat (împreună cu dimensiunea a 4-a) și, chiar dacă, tehnic vorbind, acesta a fost un portal trunchiat… 2 eclipse la rând, în comparație cu 3… aceste cruciade r-evoluționare pot fi resimțite ca zilele cele mai lungi din viața noastră. În acest stadiu avansat al jocului înălțării, eclipsele îți dau senzația că ești în vid, în mare parte pentru că am devenit atât de sensibili la energie și la valorificarea influenței ei în extinderea noastră personală, încât avem nevoie de foarte puține lucruri din lumea exterioară, care să ne reflecte procesul individual… de fapt, lumea exterioară poate servi pentru a-l reduce.
Și deși poate fi provocator și frustrant să fii atât de mistuit de Sine, aceste perioade se dovedesc a fi întotdeauna foarte valoroase, deoarece ne forțează dau posibilitatea să mergem mai în profunzime decât o putem face având mintea conștientă focalizată pe starea de normalitate. Rezultatul favorabil adus de orice perioadă de eclipse depinde întotdeauna de capacitatea și bunăvoința noastră de a deveni mai profunzi… de a ne deschide către mai mult din natura noastră autentică și către oamenii/locurile/lucrurile care se aliniază cu adevărul nostru întreg. Inutil să mai spun că acestea pot fi vremuri de adevărată reorganizare… atât în ADN-ul, cât și în viața noastră fizică.
Rezultatul este că, cu cât mergem mai în profunzime (cu cât avem curajul să recuperăm mai mult adevăr), cu atât mai sus putem zbura, în momentul în care ajungem de cealaltă parte. Și, potrivit grupului stelar… să zburăm trebuie* (imitând modul de exprimare al lui Yoda. N.tr.). La recenta Luna Nouă în Berbec, a început un nou ciclu accelerat, iar acum vom fi susținuți să folosim impulsul din fața noastră, nu numai ca să ne luăm zborul, dar și ca să învățăm să ne echilibrăm aripile, în curenții schimbării.
Regele divin se reunește în sfârșit cu Regina sa suverană, pentru a construi din nou un parteneriat real în co-creare.
Mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, și-au predat în mod conștient ultimele părți din ființa lor, paradigmei unității, pe parcursul acestei călătorii recente. Chiar dacă încă mai încercați să vă găsiți fundația fizică, ființele stelare afirmă că inimile și mințile noastre sunt cu totul acordate la unitate, iar efectul de undă al acestei dezvoltări va continua să acționeze în zilele, lunile și anii următori.
După săptămâni de instabilitate epuizantă (frământare, incertitudine, imprevizibilitate, anxietate, încordare etc.), înotând în apele deosebit de încărcate ale Berbecului, avansăm acum într-un spațiu de liniște crescândă. O ancorare în curs de desfășurare… ne împământăm mai adânc ca oricând în miezul ființei noastre, unde se află sentimentul, cândva familiar, că totul este bine. Și nicio clipă prea devreme.
Dacă simțiți deja acest spațiu favorabil, de centrare, de observare neutră, să știți că este rezultatul defragmentării considerabile… a faptului de deveni din nou întregi… fundația și cerința pentru actualizarea și atingerea conștiinței Christice. Această energie guvernantă le este accesibilă tuturor celor care au îndeplinit cerințele de curs ale univers-ității cauzei și efectului, care au trecut toate examenele polarității și se pregătesc să înceapă să co-construiască visul colectiv (planul divin) pentru noul Pământ.
Anul trecut, cam pe vremea asta, ajungeam (în plan colectiv) în stadiul de evoluție în care ne puteam elibera, aproape fără efort, de suferință. Lucrurile nu au devenit mai ușoare; de fapt, s-ar putea ca opusul să fie adevărat, dar am avut mult sprijin feminin, pentru a ne transcende atașamentul emoțional de adversitate. Anul acesta avem foarte mult sprijin masculin divin, pentru a ne transcende atașamentelefizice de adversitate și a crea ceva cu totul diferit din viețile noastre… din proverbiala cenușă a trecutului nostru.
Pe lungul drum spre Acasă (întoarcerea la Sine), am trecut prin moarte după moarte… renaștere după renaștere… am absolvit nivel după nivel de realizare. În ultimii 15 ani, în fiecare an am fost desființați în mod repetat, ca să putem reclădi pe o fundație trainică a adevărului. Fiecare dintre noi, în felul lui, a părăsit turma, ca să făurească noi frontiere umane și să-și împlinească potențialul simțit la nivel profund. Ne-am înfruntat fricile cele mai paralizante, ne-am integrat umbrele cele mai întunecate, ne-am întregit inimile frânte și neîncrezătoare, am eliberat, în moduri pe care nu le-am crezut posibile… toate acestea, în numele lăsării în voia planului mai măreț, ghidat de Sinele nostru superior… și, în mare parte, pe baza a ceea ce a părut a fi doar o „presimțire”.
Toți ne aflăm în diferite puncte de pe drumul nostru, dar un lucru cu care suntem toți de acord este că nu suntem, nici pe departe, persoana care am „gândit” că suntem, înainte de 1999, când am intrat în Ciclul Galactic (potrivit calendarului mayaș)… penultimul ciclu ce ne conducea spre iluminarea globală.
Și, deși am făcut în mod cert imposibilul, în ce privește expansiunea interioară, de a restabili energia feminină pe această planetă, în lumea exterioară s-au schimbat foarte puține lucruri, care să reflecte volumul de muncă investit… cel puțin nu în măsura – sau într-o măsură egală – cu truda și munca noastră. Am investit atât de mult timp în purificare și transmutare, încât ne-a mai rămas foarte puțină vitalitate pentru a construi structurile fizice de care lumea noastră are nevoie, ca să întrupeze această energie nouă… referitor la aceia dintre noi aflați în chinurile (trans)mutației genetice, cauciucurile noastre foarte uzate efectiv nu mai au benzi de rulare.
Aici intervine Dumnezeu Tatăl.
După unificarea foarte puternică a forțelor, la momentul echinocțiului… care a declanșat nașterea în noi a conștiinței trialității… Regele divin se reunește, în sfârșit, cu Regina sa suverană, pentru a construi din nou un parteneriat real, în co-creare. Acum – și cu sprijinul mult așteptatei reveniri a masculinului nostru sacru iubit și plin de putere – în sfârșit, putem începe să ne înviem corpul și viața, pentru a materializa structurile fizice din lumile noastre, care să se potrivească cu natura noastră divină reală.
Acolo unde, cel mai ades, nu am putut să ne ridicăm de la sol, viziunile mai vaste și să ne implementăm visele divine în lumea fizică, contrapartea noastră (interioară) masculină ne face semn cu mâna… cerând să ne ajute și să ne completeze, în moduri mai depline. Acolo unde nu am putut să ne apărăm vulnerabilitatea prețioasă, în lume, și să ne „întreținem” din abundență, războinicul nostru interior ne roagă să ne ridicăm și să luăm comanda asupra forței universale, pentru a conspira la reușita noastră.
Acolo unde nu am putut să ne menținem vii pasiunile, să ne structurăm viața, să facem ordine pornind de la haos, vom primi tot mai mult sprijin, pentru a trece de la starea de inerție care a planat mult timp, la acțiune dirijată, spontană, pentru a împământa în formă toate dorințele sincere/divine, pe care le-am cultivat cât timp ne-am aflat în abisul fertil al potențialului.
Trecem la o fază de creștere a elanului, în care vom avea nevoie de forța creatoare a naturii noastre Dumnezeu împuternicite, pentru a ne urni, de la nemișcarea/inacțiunea VIDULUI, a posibilităților infinite, la acțiunile inspirate care ne împlinesc, în sfârșit, obiectivele și ne împământează viziunile, în realizări pline de scop.
În multe sau aproape toate modurile, am trecut prin 6 luni foarte grele (de la eclipsele din octombrie anul trecut, urmate de portalul 11:11) de întrupare neabătută, dar ființele galactice spun că acum e timpul să ne arătăm în adevărata noastră lumină… să ne aducem pe Pământ cele mai înalte viziuni și idei creative și să pregătim fundația, pentru a începe să ne punem în joc planurile MARI.
Și iată vestea bună: pe durata următoarelor câteva săptămâni este oferită o dispensă divină… un sprijin, dacă vreți… celor ce sunt dispuși și pregătiți să se implice în misiunea vieții lor, în acest moment.
E timpul de a reconstrui. Vă cunoașteți rolul personal din planul divin?
NOTĂ: O parte din mesajul următor vă este adusă de Consiliul Suprem Siriusian (CSS)
Începe (re)Construirea
Mesajele care urmează, de la consiliile galactice, sunt clare: a venit timpul să implementăm planul divin.
Pentru cei care sunt gata să ia parte la momentul de început al acestei etape de construire și edificare, în prezent, vă treziți în mod negreșit la chemarea din ființa voastră. Această chemare vă face semn să pășiți în față, într-un mod mai clar, atingând corzile potrivite ale inimii, pentru a orchestra sunetul sufletului vostru, astfel ca el să se poată armoniza la unison cu planul divin. Așa cum cântecul sufletului vostru prinde glas, la fel și viziunea vă este activată să se deschidă către planul divin al Pământului.
Acest plan, a cărui amploare ne depășește puterea de înțelegere, are o natură de fractal, însemnând că fiecare dintre noi conține planul în întregime… cu toate că e suprapus cu rolul nostru individual, cel care este cel mai evident.
Pe măsură ce deveniți receptivi la răsadurile voastre individuale, deveniți receptivi la întreaga grădină, cum s-ar spune… căci dețineți în voi punctul de acces către toate celelalte creații ale noului Pământ. Acest lucru va produce un fel de hibridizare, ce va da naștere la creații de un nou nivel, care nu a mai fost conceput vreodată până acum. – Consiliul Suprem Siriusian
Asta înseamnă că, aceia care devin acum conștienți de memoria planului lor de la pre-încarnare, vor atrage (dacă nu o fac deja) relații noi și, în unele cazuri, se vor asocia cu alții care le împărtășesc viziunile pentru noul Pământ. În multe cazuri, acestea vor fi suflete înrudite, cu care am pre-creat modelul noului Pământ, așa că suntem îndemnați să rămânem deschiși la relații noi și neașteptate… chiar dacă aceste relații par diametral opuse viziunilor noastre, ni se cere să căutăm firul comun care ne leagă, întrucât în unele cazuri, aceste uniuni ar putea reprezenta „cealaltă jumătate” a destinului nostru vădit.
Oricum s-ar desfășura acest lucru, mi se precizează că unirea forțelor este prezentă (sau deja în curs de desfășurare) și va constitui un pas important spre conceptualizarea și făurirea noului Pământ. Siriusienii numesc aceste grupuri de suflete în dezvoltare, „noii lideri ai planului divin”.
-
Sala înregistrărilor
Acum, pentru aceia dintre voi care nu îl cunosc în totalitate sau ar vrea să aibă mai multă claritate cu privire la rolul lor din planul divin, am vești bune… mi s-a cerut să anunț că există o dispensă divină (un interval favorabil, de sprijin ceresc) ce le este oferită celor care sunt dispuși să iasă înainte în acest moment, dar care nu au putut (din indiferent ce cauză) să se conecteze la, să-și imagineze sau să aibă încredere în contribuția lor unică în acest moment.
Mi se spune că ne este oferită tuturor asistență din partea Consiliilor Siriusiene ale Luminii, pentru a deschide sigiliul, ca să spun așa, ca să scoatem la iveală Sala înregistrărilor.
Ne facem apariția ca să salutăm omenirea, datorită energiei guvernante a lui Sirius, din acest moment. Sistemul stelar Sirius îi trimite planetei numeroase valuri energetice de frecvență înaltă și menține spațiul pentru toți maeștrii înălțați în devenire, aflați în corp fizic.
Sala înregistrărilor îmi este descrisă ca un depozit vibrațional de informații codificate, despre omenire și Pământ. Ea înregistrează gândurile omenirii, precum și tipare de informații cu privire la evoluția tuturor speciilor de pe planetă. Cu alte cuvinte, Sala înregistrărilor adăpostește planul divin pentru Pământ, precum și memoria colectivă (înregistrările akashice) a omenirii, împreună cu înregistrările akashice ale fiecărui suflet individual.
Mi se spune că motivul pentru acest spațiu de stocare este acela de a păstra protejată istoria omenirii, în scopul observării, planificării și dezvoltării viitoare. Întreaga bibliotecă de înregistrări e întreținută și protejată de păzitorii siriusieni ai Pământului, cei aflați aici ca să păzească cunoașterea sacră inerentă sistemelor noastre globale.
Consiliul Suprem Siriusian precizează că Sala înregistrărilor are un cod de acces vibrațional, însemnând că această dispensă e oferită doar celor al căror coeficient de IUBIRE-lumină se potrivește cu frecvența noului Pământ… cei care au deprins IUBIREA de Sine și s-au ridicat suficient de mult deasupra cauzalității/au depășit conștiința separării. NOTĂ: Sunt rugată să subliniez faptul că, pentru cei care nu sunt încă pregătiți să-și acceseze înregistrările, vor exista mai multe ocazii fericite în vremurile care vin… că dacă în acest moment nu întruniți cerințele vibraționale, veți putea, în mod sigur, să reveniți în Sala înregistrărilor, atunci când veți fi întrupat mai multă IUBIRE.
Din câte înțeleg eu, aceste informații vor implica descărcări de Lumină (unele sunt încifrate în acest mesaj) și activări prezentate de maeștrii siriusieni și consiliile Luminii, celor care sunt pregătiți să intre în împărăția cerului și să o creeze pe Pământ.
Pentru a fi clar, nu ni se va da „misiunea de serviciu” în sine, ci ni se dă posibilitatea de a deschide Sala înregistrărilor, ca să extragem aceste informații pentru noi înșine. Asta va implica participarea noastră directă, odată ce suntem activați (conștienți de această ocazie) și deschiși pentru a primi, ne vom convoca echipa de suflet și ghizii stelari… în unele cazuri ei vor veni LA noi… pentru a transmite aceste date de la portalurile stelare siriusiene și de la portaluri ce se deschid în ceruri în acest moment, exact în acest scop. (mai multe despre cum să facem asta, mai jos) NOTĂ: Pentru cei de origine stelară siriusiană, se poate să observați că deveniți deja receptivi la aceste înregistrări în mod implicit… prin viziunile rapide și instantanee despre viitor, pentru voi și/sau alte persoane din lumea voastră… pur și simplu, datorită moștenirii voastre galactice și legăturii genetice.
Mai important, Consiliul Suprem Siriusian spune că, după ce am ieșit din portalul eclipsei, am intrat într-un program al realității noi „predefinite”, ce include accesul la tărâmurile mai înalte ale luminii și IUBIRII. Din această cauză, ei se alătură ca ghizi în acest moment, oferindu-se să-i asiste pe toți cei care intră de bunăvoie în aliniere cosmică cu sistemul stelar siriusian, astfel incat să putem avea ocazia de a accesa aceste informații sacre, în acest moment important.
-
Grădina Raiului
Un lucru pe care îl considerăm important, chiar vital, în acest moment, este aducerea aminte a capacității voastre, ca furnizori cosmici, de a accesa și împărtăși aceste informații, în vederea creării viitorului Pământului, Grădinii Raiului, ca să spunem așa, după cum e consemnat în analele timpului.
Siriusienii îmi spun că paradisiaca Grădină a Raiului este realmente modelul arhetipal pentru viitorul omenirii… doar că el este, în mod inerent, mai complex și mai sofisticat. Cu alte cuvinte, arhetipul Raiului original, cel care e prezentat drept natura inițială… descris în textele religioase ca o grădină reală… e doar UN aspect al întregului model.
Ei vor să înțelegem că fiecare dintre noi avem, în inima noastră, planul Raiului – inclusiv rolul nostru unic în el – și că punctul de acces către o cunoaștere atât de sacră se află în noi, deoarece fiecare dintre noi a avut un rol în crearea lui:
Pe măsură ce frecvențele aurii coboară pe Pământ, în mintea și inima Celor Aurii vor aparea informații de un alt nivel.
Vă întoarceți acasă, chiar la planul în crearea căruia ați avut un rol. Acest model a fost stabilit de colectivul care în prezent parcurge procesul de înălțare, cei care se ridică ca Dumnezei creatori, pentru a co-crea noul Pământ. Acest lucru, dragi camarazi, nu e simbolic… ci foarte literal .
Traducere: noi nu suntem în lume, ci lumea e în noi.


Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare



"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon
"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."

"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth." 
Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri
”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”

Niciun comentariu: