9 iun. 2015

CINCI UNELTE ENERGETICE PENTRU A-ȚI CURĂȚI SPAȚIUL ȘI A PREVENI FURTURILE DE ENERGIE!.....



Ramâi centrat si împamântat. 
Daca esti centrat în cadrul sinelui tau spiritual (în locul analizatorului sau a ego-ului) vei simti imediat ca ceva s-a miscat în spatiul tau. Daca esti temeinic împamântat, vei putea elibera cu usurinta energia si emotiile altor oameni în josul “cablului tau de împamântare” în mod intentionat.

Fii într-o stare de non-rezistenta. 
La ceea ce ne opunem, tocmai aceea se lipeste de noi. Daca te simti inconfortabil în jurul unei anumite persoane sau într-un grup, nu intra într-o stare de rezistenta ca modalitate de a te proteja, întrucât acest lucru doar va mentine energia straina blocata în spatiul tau. Pune-te în miscare într-o stare de non-rezistenta prin a-ti imagina ca trupul tau este clar si translucid precum sticla transparenta sau apa. În acest mod, daca cineva îti arunca vreo infirmare sau negatie, va trece prin tine fara a te afecta.

Poseda spatiul propriei tale aure. 
Fiecare dintre noi avem o aura energetica ce ne înconjoara corpul. Daca nu posedam acest spatiu personal, suntem vulnerabili la energia straina ce patrunde în el. Este necesar sa devii constient de granitele ariei tale (circa o lungime de brat de la corp, peste tot în jurul acestuia, lateral, în sus si in jos), ca o cale de a poseda propriul tau spatiu personal.

Fa-ti o purificare energetica. 
Culoarea aurie are o înalta vibratie care este folositoare pentru curatirea si înlaturarea energiei straine. Imagineaza-ti o duza de dus aurie în vârful aurei tale (la circa 1 m deasupra capului) si porneste-l, îngaduind energiei aurii sa curga prin aura ta si spatiul tau personal, si sa se elibereze în josul împamântarii tale. Te vei simti imediat curatat si reîmprospatat.

Recheama-ti energia. 
Când avem energia noastra în propriul nostru spatiu, este mai putin loc pentru ca energia altora sa patrunda. Dar pe masura ce ne focalizam asupra altor oameni si proiecte, uneori ne raspândim în jur energia. Creeaza o imagine a unui soare auriu si limpede la circa 1 metru deasupra capului tau si las-o sa fie precum un magnet, atragând toata energia ta înapoi catre tine (si purificând-o în energia aurie). Apoi adu-o în jos prin vârful aurei si înlauntrul spatiului tau personal, elibereaz-o în spatiul tau personal.

http://viataverdeviu.ro/
http://kristinekristina.blogspot.ro/2015/02/cinci-unelte-energetice-pentru-ti.html

Niciun comentariu: