11 mar. 2014

Mesajul Universului pentru mine

In "Invocare catre Mama Cosmica", va spuneam ca-mi apar des imagini cu acesti pufuleti de papadie.
Universul a avut grija sa aflu mesajul pufuletilor, intrand pe blogul Cristinei G.Hlusak pentru a distribui anuntul ei:http://arborele.ro/transforma-ti-viata-echinoctiul-de-primavara-theta-healing-workshop-cu-cristina-g-hlusak-20-martie-2014
Iata-l:
AERUL este ascociat cu activitatea mentală – organizare, angajamente, evaluare; este asociat cu aspectul personalității, care are puterea de a discerne, analiza si evalua. Aerul ne ajută și mai mult să ne eliberam de forme de judecată și sisteme de convingeri și credințe din corpul nostru mental.
AerVom permite energiei Divine să ne ajute să înțelegem și să rezolvăm convingerile noastre interioare, să înțelegem și să aplicam discernământul în viața noastră de zi cu zi, în această viață pe care am ales-o noi aici, acum, pe acest Pământ.
Elementul aerului ne ajută să identificăm obiectivele noastre în viață, să înțelegem necesitățile noastre. Ne ajută să clarificăm așa-zise problemele nerezolvate din viața noastră, care ar putea bloca sfera noastră mentală.

Niciun comentariu: