23 apr. 2015

Podul lui ADAM

CONTROVERSE despre PODUL lui ADAM! O carte celebra spune ca a fost construit de DUMNEZEU!1

Podul lui Adam face parte din acele constructii inexplicabile de pe Terra care au nascut de-a lungul timpului numeroase controverse asupra civilizatiilor care au trait pe Pamant.
Una dintre aceste constructii megalitice, care a provocat numeroase dezbateri cu privire la modalitatea in care a fost ridicata, poarta numele sugestiv de Podul lui Adam. In 2002, specialistii NASA, au observat o structura interesanta, in imaginile captate de un satelit utilitar, care leaga Sri Lanka de India.
Conform masuratorilor efectuate, misteriosul pod are o lungime de circa 18 kilometri si a fost realizat din bucati imense de calcar, care sugereaza ca este o constructie artificiala. Acesta este unul dintre motivele pentru care numeroase controverse s-au nascut, oamenii de stiinta incercand din rasputeri sa descopere cine ar fi putut sa fie constructorul unui asemenea monument atat de complex. Mai mult de atat, s-a estimat ca Podul lui Adam are o vechime de 1,7 milioane de ani si a putut fi folosit pana in secolul al XV-lea, cand un cataclism de proportii i-a grabit prabusirea.
Arheologii nu ne pot oferi explicatii clare cu privire la originea acestui pod, dar o veche legenda indiana descrie cu lux de amanunte intreg procesul de constructie. Celebra carteRamayana spune ca podul a fost cladit chiar de Rama, intruchiparea lui Dumnezeu in mitologia indiana. Acesta a fost ajutat de maimutele aflate in zona, care s-au urcat pe un minte si aruncau in apa bucatile de calcar. In doar 5 zile podul a fost gata si astfel Rama ar fi putut sa calatoreasca intre cele doua teritorii in voie.
De asemenea, legenda mai spune ca Podului lui Rama a fost construit cu aproximativ 2 milioane de ani in urma, atunci cand oamenii actuali nu aparusera inca. Interesant mai este faptul ca in acele vremuri Terra era populata cu Homo Habilis, un om care aduce foarte bine cu maimutele din ziua de astazi si care nu este nimeni altul decat cel descris de epopeea hindusa.
In acest fel, inca o data, daca mai era nevoie, constructiile antice ne demonstreaza ca planeta noastra are o istorie ascunsa, care probabil ca face parte din adevarul absolut. Probabil ca in viitorul apropiat, daca specialistii vor intelege ca stiinta trebuie mai intai imbinata cu spiritualitatea pentru descoperirea cheii care deschide usa groasa a trecutului.
CONTROVERSE despre PODUL lui ADAM! O carte celebra spune ca a fost construit de DUMNEZEU!2
http://caplimpede.ro/controverse-despre-podul-lui-adam-o-carte-celebra-spune-ca-a-fost-construit-de-dumnezeu/

Niciun comentariu: