26 apr. 2015

INFLORESTE O DATA LA 3000 DE ANI! FLOAREA LUI BUDDHA ANUNTA VENIREA PE LUME A UNUI MARE INTELEPT!

Infloreste O DATA la 3000 de ani! Floarea lui Buddha anunta venirea pe lume a unui mare INTELEPT!

Floarea lui Buddha infloreste o singura data la fiecare 3000 de ani, ultima data inflorind inainte de nasterea lui Buddha.
Reperata din nou in intreaga lume in ultimii 20 de ani, unii sustin ca inflorirea acestei plante ar putea anunta venirea pe lume a unui mare intelept sau a unui iluminat.
Aceasta floare mica, parfumata, se sprijina pe o tulpina subtire surprinzator de rezistenta. Oamenii care au intalnit aceasta floare in ultimii ani au sustinut ca au putut-o pastra perioade lungi de timp, fara a se ofili.
Pentru prima data dupa 3000 de ani aceasta floare a fost descoperita inflorind pe o statuie a lui Buddha, intr-un templu din Coreea de Sud, in anul 1997.
In anul 2010, mass-media de stat din China a raportat surprinzatoarea inflorire a acestei flori, numind-o “un obiect ceresc”. Acest lucru este destul de surprinzator, pentru ca regimul este in mod oficial ateu, iar acest aspect i-ar impiedica sa faca referiri la venirea pe Pamant a unui mare conducator spiritual.
Cu toate acestea, toate articolele ce au aparut initial in mass-media de stat au fost retrase la scurt timp dupa ce au fost publicate, dar nu inainte ca acestea sa se raspandeasca pe retelele de socializare din Asia.

Udumbrava este un cuvant din limba indiana veche, sanscrita, care inseamna “o floare de bun augur venita din cer”.
Potrivit legendei budiste, inflorirea sa vesteste sosirea “Regelui Sfant Care Intoarce Roata Lumii”. Despre acest Rege se spune ca va accepta pe oricine si orice religie, oferind salvarea tuturor prin compasiune.
Volumul 8 din Scriptura budista “Fonetica Huilin si Interpretare” afirma ca “Floarea Udumbara este un produs al fenomenelor propice supranaturale; aceasta este o floare cereasca. Ea nu apartine acestei lumi. In cazul in care un Rege o sa apara pe Pamant, aceasta floarea va inflorii datorita marilor sale virtuti si multelor sale binecuvantari.”

Niciun comentariu: