28 apr. 2015

GUVERNUL FRANCEZ este in ALERTA! Elicoptere negre fara insemne au survolat tara cu o viteza foarte mare!


GUVERNUL FRANCEZ este in ALERTA! Elicoptere negre fara insemne au survolat tara cu o viteza foarte mare!
Anul 2015 a inceput cu multe evenimente straine de natura umana, unele voci sustinand ca este vorba de prezenta extraterestra.
In aceasta luna, un robot trimis pe Marte, de catre cei de la NASA, a surprins imaginea unei umbre umanoide. Nu poarta casca, are parul scurt si pare ca se joaca cu robotul in cauza. Este imbracat cu un combinezon care ii asigura protectie si are in doua butelii care seamana cu cele de oxigen.
Va readuc aminte ca in iulie 2014, un alt robot a facut o fotografie cu un OZN care se apropia de Marte.
In 20 ianuarie 2015, un site de specialitate din Franta atragea atentia asupra unui fenomen care s-a amplificat in ultimele luni, in Franta dar si in Anglia. Deasupra acestor tari au putut fi observate elicoptere negre, fara insemne, care au o viteza foarte mare si zboara in traiectorie rectilinie, in coloana de pana la 20 de elicoptere.
De mentionat este faptul ca in Franta si in Anglia, elicopterele nu au culoarea neagra, aceasta fiind interzisa. Kozan, un cetatean francez a depus o sesizare la politia din localitate, aratand ca in fata casei sale, in data de 10 ianuarie, a vazut trei elicoptere negre, care faceau un zgomot mare, zburau la joasa altitudine, au survolat cateva minute zona, dupa care s-au indepartat inspre munti. Deasupra muntilor din apropiere el a observat alte puncte luminoase, spre care s-au indepartat cele trei elicoptere.
Politia a raspuns sesizarii lui Kozan, spunandu-i ca armata franceza nu are in dotare elicoptere de culoare neagra si ca nu au avut zboruri de antrenament in acea zona, in seara mentionata. Acelasi site francez semnaleaza faptul ca guvernul francez este in alerta din cauza semnalarii multor aparitii ale OZN-urilor in spatiul aerian francez. Alerta a pornit in octombrie 2014 si din cauza faptului ca OZN-urile sunt semnalate in zonele unde Franta au baze nucleare.
Franta are 19 centrale nucleare, dotate cu 58 de reactoare. Legea interzice orice survol intr-un perimetru de 5 kilometri si la altitudini mai mici de cateva mii de metri. La inceput, francezii au crezut ca aceste zboruri sunt facute de reprezentantii asociatiilor antinucleare. Cinci dintre aceste asociatii au dezmintit faptul ca au efectuat astfel de zboruri in spatiul aerian francez.
Un alt eveniment important, s-a intamplat in 2015, cand specialistii de la NASA au comunicat ca Statia Spatiala Internationala, ISS, este supravegheata atent de obiecte zburatoare neidentificate. Aceasta statie se afla pe orbita Pamantului din 1998 si incepand cu decembrie 2014, aceasta supraveghere a statiei s-a amplificat. Obiectele zburatoare neidentificate au o aparitie constanta, si de doua ori pe saptamana, se apropie foarte mult de statie si fixeaza niste lumini puternice asupra statiei.
Specialistii de la NASA au reusit sa filmeze un astfel de OZN, care a zabovit mai mult de doua minute langa statie.
Alte evenimente cel putin ciudate, se produc incepand cu 2004, in Sicilia. Intr-un sat aparatele electrice care nu sunt conectate la reteaua electrica iau foc. Televizoare, telefoane iau foc, in special noaptea. Ideea ca un piroman ar putea sa produca asa ceva a fost exclusa. S-a observat ca inainte ca aparatele sa ia foc, deasupra localitatii sunt observate niste lumini ciudate. Autoritatile au decis sa evacueze populatia din sat si sa intrerupa alimentarea cu energie. Incendiile au continuat, la fel si aparitia misterioaselor lumini, deasupra satului.
Sursa: efemeride.ro

Niciun comentariu: