27 ian. 2014

Al 3-lea ochi

Al 3-lea ochi
Atunci cand oamenii consuma cu fluor prin folosirea pastei de dinti, precum si a altor alimente, glanda pineala devine treptat calcificata. O glanda pineala calcificata va tine inchis cel de-al treilea ochi si va limita capacitatea de a vedea cu adevarat realitatea din jur. Acesta este principalul motiv pentru care fluorul a fost introdus in consumul public in secolul al XX-lea; pentru ca oamenii sa nu vada realitatea, sa nu fie in masura sa gandeasca independent si sa devina asemenea turmelor.
Glanda pineala are una dintre cele mai ridicate niveluri de fluor din organism; aceasta glanda atrage fluor, deoarece este un tesut care are capacitatea de a pietrifica, atragand un volum mare din fluxul de sange. Acesta este modul prin care fluorul ramane in aceasta glanda.
Ce-am putea face atunci? Sa ne decalcifiem glanda pineala. Iata alimentele care sa ajute la decalcifierea glandei dvs. pineale:
- ulei de peste;
- cacao brut;
- acid citric;
- usturoi;
- otet de mere;
- ulei si extract de oregano;
- vitamina K1/K2;
- melatonina;
- iod;
- apa distilata (sau apa pura filtrata cu lamaie);
- magneziu.
Nu uitati: prin decalcifierea glandei pineale, puteti sa va activati cel de-al treilea ochi!
 

Niciun comentariu: