17 ian. 2014

Puterea cuvintelor


Cum ar fi dacă toate apăsările noastre ar putea să dispară, să se evapore, să se transforme în praf?

Să se piardă în întregul univers, iar mintea noastră, deja amărâtă şi aproape amorţită de la atâtea frământări, să se poată odihni în pace?
Prevăd un zâmbet cinic, îndurerat. Dar dacă cineva, o forţă sau o maşinărie puternică ar putea să extragă seva imaginilor negative din mintea noastră, şi să le arunce în neant, fără să aibă capacitatea să se mai întoarcă… Dacă cineva ar putea face aşa ceva, cum ar fi?
Ei bine, creatorul proiectului The Quiet Place s-a gândit la toată suferinţa pe care sufletul e nevoit să o poarte cu sine și a creat The Thoughts Room. Da, Camera Gândurilor. Loc în care poţi intra liniştit, fără să existe o pereche de ochi mari şi parşivi. Fără nicio ureche răutăcioasă. Dar mai ales, fără cuvinte. Doar linişte. Şi stele.
Ideea acestei ingenioase creaţii este să te ajute să te descarci. În faţa ta va apărea o bară, unde poţi scrie, iar după ce apreşi “enter”, cuvintele cad. Se dezintegrează. Se transformă în praf de stele. E asemănătoare cu terapia prin scris, însă aceasta şi “distruge” gândul. Aşadar, ce ziceţi de… puţină linişte? Şi de o ploaie de aştrii? Să nu uitaţi să vă puneţi o dorinţă!
Bianca Gângă
 

Niciun comentariu: