28 feb. 2014

Cum poate fi mai bine de atat?

                   

Cere si ti se va da
O Realitate diferita cu Corpul- cu Usurinta, dincolo de Suferinta!
Iata cateva intrebari care sa ne ofere mai multa constientizare legat de ce e posibil cu corpul nostru. 
Este corpul nostru ceea ce ni s-a spus ca este? Suntem noi ceea ce ni s-a spus ca suntem sau ceea ce am concluzionat ca suntem? Te identifici tu cu corpul tau? 
Faptul de a avea un corp fizic este o bucurie sau o limitare pentru tine? Ai creat tu o comunicare cu corpul tau? Cat de des asculti la nevoile corpului si cat de constient esti de informatiile pe care ti le furnizeaza? Te-ai gandit vreodata ca perceptiile din corpul tau nu sunt  ceea ce ai decis tu ca sunt  si ca ele sunt informatii despre tine si despre lumea din jurul tau? Te-ai gandit vreodata ca durerea fizica poate fi modul in care corpul iti atrage atentia asupra a ceva ce nu vrei sa stii? 
Consideri tu faptul de avea un corp fizic o limitare si o sursa de suferinta in viata ta? Te consideri tu o victima in legatura cu corpul tau? 
Cat de multe judecati ai la adresa corpului tau? Cat de multe judecati pun ceilalti asupra corpului tau? Te-ai gandit vreodata sa iti intrebi corpul cum vrea sa arate si sa te deschizi sa primesti aceasta informatie? 
Punctele de vedere ne creeza realitatea. Toate punctele de vedere pe care le avem creeaza rigiditate in corp. Cu cat avem mai multe puncte vedere fixe, cu atat cream mai multa rigiditate in corp. 
Judecatile pe care le avem la adresa corpului nostru creeaza in corp mai mult din acea judecata. De exemplu, atunci cand spui: ce gras sunt, corpul tau va crea mai mult din ceea ce judeci. Atunci cand spui ce urat sunt, corpul va crea mai multa uratenie. 
Si daca ai putea sa creezi o Realitate diferita cu corpul tau?
Cum ar fi daca ai alege diferit? Cum ar fi daca ai incepe sa ii multumesti corpului ca iti permite sa existi in aceasta lume? Cum ar fi daca in loc de judecata ai oferi recunostinta, ingrijire si iubire corpului tau? Cum ar fi daca ai incepe sa fii mai atent  
la nevoile corpului si la semnalele acestuia? Cum ar fi daca in loc sa fie o limitare corpul ar deveni un instrument care sa te ajute sa ai o viata implinita, sa contribuie la crearea a mai multa constienta pentru tine si sa fie o contributie la crearea vietii pe care o alegi? 
Cum ar fi daca ai recunoaste si ai primi darul pe care il reprezinta corpul pentru tine, fiinta infinita care esti? 
Cum ar fi daca nu ar mai fi nevoie sa creezi boala si suferinta in corpul tau si cum ar fi daca ai putea sa generezi corpul in loc sa il distrugi?
Toate aceste lucruri sunt posibile. Poti incepe sa creezi o noua realitate cu corpul tau atunci cand iesi din lumea concluziilor, punctelor de vedere fixe si a judecatilor si accesezi spatiul posibilitatilor infinite. 
Intrebarea este unul din instrumentele care iti deschide usa spre toate aceste posibilitati. Cum ar fi daca in locul unei concluzii si a unei judecati ai pune o intrebare despre ce este posibil? Cum ar fi daca ai incepe sa iti eliberezi corpul de toate limitarile pe care le-ai blocat in el? Ce ar fi posibil atunci? 
Access Bars si procesele de corp Access Consciousness faciliteaza eliberarea inconstientei, limitarilor, suferintelor blocate in corp. Ele sunt modalitati prin care poti incepe sa ai usurinta si comuniune cu corpul tau si prin care poti incepe sa iti generezi corpul in loc sa il distrugi. 
Un instrument simplu pe care sa il folosesti este acesta: De cate ori ai o durere in corp intreaba: Este aceasta durere a mea? Daca raspunsul este nu, atunci trimite durerea inapoi de unde a venit cu constiinta atasata. Daca raspunsul este da, intreaba: Corpule ce vrei sa imi spui cu aceasta durere? 
Poate parea simplu, dar atunci cand incepi sa practici aceste intrebari vei incepe sa descoperi modalitatea in care corpul comunica cu tine si vei incepe sa folosesti informatiile primite pentru a crea posibilitati diferite, cu Usurinta, dincolo de limitare si suferinta. Vei incepe sa iti asumi responsabilitatea asupra sanatatii tale si sa incepi sa stii ca ai capacitatea de a schimba situatii neplacute in corpul tau. Vei lasa deoparte ideile celorlalti despre sanatate si vei incepe sa te increzi din ce in ce mai mult in cunoasterea ta.
Un alt instrument pentru a crea mai multa usurinta cu corpul este intrebarea: Ce energie, spatiu si constiinta pot fi pentru a avea usurinta totala si comuniune cu corpul meu? 
Spune-o de mai multe ori si vezi ce se intampla..
CE REALITATE, DINCOLO DE ACEASTA REALITATE VREI SA CREEZI?
Te-ai intrebat vreodata ce este o realitate?
Cel putin doua persoane care se aliniaza sau rezista la un un punct de vedere creaza o realitate. Cum ar fi daca ai avea realitatea ta si nu ai mai avea nevoie ca altcineva sa o valideze? Ce ai crea ca si realitate pentru tine? Cat din ceea ce faci si din ceea ce esti este pentru a valida realitatile pe care ceilalti le-au format despre tine? Cat de mult validezi la cei din jur ceea ce au creat ca si adevar despre ei si despre viata lor? Cat de mult iei aceasta realitate ca adevarata si ca unica realitate? Ce altceva ar fi posibil daca nu ai face acest lucru?
Cum vrei sa fie realitatea ta? Cum ar fi viata ta daca ai renunta la nevoia de a fi validat si de a fi inteles de catre ceilalti? Cum ar fi daca ai urma: “Doar pentru mine, doar de amuzament, fara sa fie nevoie sa spun nimanui”?
Ce realitate, dincolo de aceasta realitate vrei sa creezi?

CARE ESTE CAPACITATEA TA DE A PRIMI?

Ce inseamna pentru tine a primi? A primi un cadou, un compliment, o recunoastere, o validare? Te-ai gandit vreodata ca tot ceea ce este in viata ta reflecta disponibilitatea pe care o ai in a primi? Poate in minte iti spui ca ai vrea sa ai mai mult: o viata mai mare si mai frumoasa, mai multi prieteni, mai multa iubire, mai multa prosperitate, mai multe calatorii, mai mult succes. Intrebarea este: Esti tu dispus sa primesti toate aceste lucruri in viata ta, indiferent de forma in care vin ele? Dar daca a primi inseamna a primi TOT ceea ce vine spre tine si tot ceea ce ESTI? Esti tu dispus sa primesti judecatile celor din jur, mizeria, coruptia, boala, singuratatea, furia? Esti tu dispus sa primesti frumusetea si maretia a ceea ce esti dar si ceea ce tu numesti “ urat si rau” in tine? Fiecare lucru pe care il judeci si pe care nu il primesti reduce capacitatea ta de a primi in toate aspectele vietii. Cine ai fi daca ai primi totul fara nici un punct de vedere? Cum ar  fi viata ta daca ai fi dispus sa te primesti pe TINE? Cum ar fi daca ai primi si ai exprima darul care ESTI in lume? 
Access Bars, acum prezent si in Romania, este un instrument dinamic care deschide capacitatea de a primi. A primi cu adevarat este un lucru foarte rar pe planeta Pamant. Cei mai multi oameni nici nu stiu ce inseamna acest lucru. Atunci cand eliberezi judecati, puncte de vedere, convingeri, atitudini, capacitatea ta de a primi si de a fi se expansioneaza. De fapt, tu eliberezi ceea ce nu permite stralucirii care esti sa FIE. Dupa o sedinta de bars te simti mult mai clar, in pace, plin de posibilitati iar lumina vietii radiaza din tine. Corpul tau invata sa primeasca din nou si incepi sa te deschizi sa primesti contributia tuturor lucrurilor si tuturor oamenilor... cu recunostinta. Atunci cand tu faci acest lucru, atunci cand tu te deschizi sa primesti, vei inspira pe cei din jur sa aleaga sa primeasca. Esti cine esti si TRANSFORMI lumea. Cat de mult esti dispus sa primesti din tot ceea ce are acest Univers de oferit? Cat de mult te primesti pe TINE? Daca de fapt, TU esti ceea ce ai cautat mereu si nu ai gasit?

Depresia....Access Bars, o metoda eficienta? Fara medicatie? Cu Usurinta, spre Bucurie?

Depresia este o conditie foarte des intalnita in intreaga lume. Ea poate varia de la forme usoare precum lipsa dorintei de viata, oboseala, apatie, pana la situatii de disperare extrema, atacuri de panica, ganduri de sinucidere. E posibil sa observi cum, doar citind aceste randuri, poti percepe energia greoaie pe care cuvantul depresie o aduce in constienta. De multe ori, cei diagnosticati cu depresie urmeaza tratamente lungi si li se ofera perspective sumbre. De multe ori, persoanele cu astfel de manifestari sunt de fapt persoane foarte constiente, care percep cu usurinta campurile de energie ale celor din jurul lor si asuma in mod eronat ca sunt ale lor. O simpla intrebare precum:” Este aceasta emotie a mea? “ poate deschide usa spre constientizarea faptului ca peste 98% din gandurile si emotiile pe care le percepem nu sunt ale noastre. Ele sunt precum o mare de energie pe care noi o percepem si despre care concluzionam ca este a noastra sau, ca este cine suntem. Un instrument foarte simplu care sa ne scoata din aceasta situatie este acesta: Atunci cand te trezesti cu sentimentul ca nu vrei sa traiesti, ca nu ai chef de nimic si ca esti foarte obosit pune intrebarea : Sunt aceste emotii, ganduri,sentimente si senzatii al mele? As alege eu sa am aceste ganduri si emotii?
Daca ai crescut alaturi de o persoana cu predispozitie spre depresie este posibil sa fi incercat sa vindeci acea persoana si, este posibil sa fi incercat sa vindeci sau sa schimbi acea energie. In sinea ta stiai ca oamenii pot fi veseli si ca viata poate fi usoara si nu puteai sa intelegi de ce ar alege cineva sa fie trist si deprimat. Cu inima deschisa ai incercat sa faci tot ce stiai sa schimbi acea situatie. Dar daca starea de depresie este o alegere? Dar daca nu era vina ta ca acea persoana era nefericita? Vrei sa eliberezi acum tot ce ai decis ca esti sau nu esti datorita acestui lucru? Multumesc! Si daca de fapt continui sa faci acelasi lucru si in ziua de astazi, cu alte persoane din viata ta, sperand ca in cele din urma vei reusi ce nu ai reusit in copilarie? Este acum timpul sa renunti la aceasta povara si sa vezi ca nu depinde de tine? Multumesc ! 
Cum ar fi daca ar exista metode usoare si eficiente pentru eliberarea de depresie?
Cum ar fi daca am putea facilita pe cei cu depresie spre bucurie si spre posibilitati diferite?
O procedura dinamica de transformare care a ajutat un numar mare de persoane cu simptome de depresie sa se vindece cu usurinta este Access Bars. Aceasta tehnica, ce consta din atingerea usoara a unor puncte de pe cap, poate fi invatata si practicata cu usurinta, inclusiv de catre copii. In fiecare zi facilitatori si practicieni Access Bars din intreaga lume creaza miracole in viata clientilor lor  folosind aceasta metoda, participand in acelasi timp  la crearea unei lumi noi, constiente. Metoda poate fi folosita pentru orice situatie neplacuta si limitativa de sanatate sau de viata, inclusiv in depresie.
Esti interesat sa facilitezi acest proces pentru cei din jurul tau? Esti interesat sa devii creatorul unei lumi constiente folosind aceasta metoda dinamica de transformare? 

CERI TU SA AI MAI MULT? INSTRUMENT ACCESS, INTREBAREA: Cum poate fi si mai bine de atat?

Ceri tu sa ai mai mult? Instrument Access, intrebarea: Cum poate fi si mai bine de atat?
Unul din lucrurile trecute cu vederea de cei mai multi oameni este acela de a folosi in viata de zi
cu zi : “Cere si vei primi”. Uitam sa cerem Universului ceea ce vrem sa avem sau, uneori, nici nu stim ca putem face acest lucru. Avem capacitatea de a participa constient in crearea propriei realitati iar faptul de a cere  sa apara in viata noastra ceea ce vrem sa cream este parte din proces.
Uita-te la viata ta, in toate aspectele ei si intreaba-te: Ce anume nu am cerut sa am? Este ceea ce am ceea ce  imi doresc sa am? Ce vreau sa cer de la Univers astazi si in fiecare zi? Ce vreau sa cer de la mine astazi si in fiecare zi?
Un instrument Access Consciousness care iti poate permite sa te antrenezi in a cere este intrebarea : “Cum poate fi si mai bine decat atat?” pentru orice lucru “ bun” sau “rau” care vine in viata ta. De exemplu : cineva iti da o veste proasta, sau ceva neplacut se prezinta in viata ta, pune intrebarea: “Ce poate fi si mai bine de atat?” ..si vezi ce se intampla. Sau, cand ceva minunat se prezinta in viata ta, in loc sa concluzionezi: “Uau, e cel mai minunat lucru pe care l-am trait!”,  pune intrebarea: “ Cum devine si mai bine de atat?” Ceri in acest fel Universului sa deschida si mai multe posibiltati in viata ta. Nu o faci din nemultumire si lipsa de recunostinta ci din constientizarea faptului ca poti cere si ca vei primi.
Cum devine si mai bine de atat? Ce altceva este posibil? 

DOUA CATEGORII DE OAMENI PE PLANETA?....Ai observat ca exista doua categorii de oameni pe planeta?

Unii cred ca au dreptate mereu, sunt foarte siguri pe ei si cred ca daca ai face ce iti spun ei si daca nu ai mai fi asa ciudat si diferit  totul ar merge bine in viata ta. Din punctul lor de vedere viata este suferinta si durere si nu ai de ales, trebuie sa accepti. Aceste persoane se plang mereu de viata lor si nu fac nimic pentru a o schimba. Ei ii judeca pe ceilalti neincetat si nu se gandesc o clipa ca ar putea fi sursa a ce exista in viata lor. Atunci cand te afli in preajma lor nu te simti confortabil, ba mai mult, simti ca e ceva in neregula cu tine. Ei pot face acelasi lucru tot timpul fara sa se plictiseasca sau fara sa incerce sa schimbe ceva.
O alta categorie de oameni este reprezentata de cei care se judeca pe sine non stop si care cred ca e ceva in neregula cu ei. Acestia nu inteleg cum de nu pot fi la fel cu ceilalti  oameni si cum de nu pot trai in limitare. Ei cauta mereu ceva mai bun, ceva diferit, ceva nou, se plictisesc repede si schimba locul de munca destul de des iar cand ajung intr-un loc de munca isi imbunatatesc si perfectioneaza munca foarte repede. Ei percep judecatile celorlati cu usurinta si spun ca ei sunt cei care judeca. Se cred de pe o alta planeta si au mereu senzatia ca au nimerit intr-un loc gresit, ca locul lor nu e aici. Isi pun mereu intrebari si cauta mereu mai mult. 
Care tendinta e mai prezenta in tine? Aceea de a avea dreptate mereu sau aceea de a crede ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa te schimbi? 
Nici o categorie din cele de mai sus nu e mai buna decat alta, ci doar diferita. Atunci cand suntem constienti de diferenta dintre noi si realizam ca acest lucru este de fapt darul nostru in aceasta lume, incepem sa proclamam, sa iubim si sa exprimam ceea ce suntem si sa ii  lasam pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Renuntam sa ne mai impotrivim celorlalti si permitem tuturor punctelor de vedere sa existe fara nevoia de a ne alinia si accepta sau reactiona si rezista.
Cum ar fi aceasta lume daca nu ne-am mai compara, daca nu ne-am mai judeca si daca nu i-am mai judeca pe ceilalti? 
Cum ar fi daca am lasa diferenta dintre noi sa ne inspire si sa ne bucure? 
Ce ar fi daca am alege acest lucru acum?  
Ce lume am putea crea impreuna?
Primul pas in schimbare este constientizarea. Cand ai constientizat diferenta poti face o alegere diferita.

VREI MAI MULTA USURINTA IN VIATA TA? FOLOSESTE ACEST INSTRUMENT ACCESS CONSCIOUSNESS

Mantra Access Consciousness este: Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie.Glorie inseamna : expresie exuberanta si abundenta.
Foloseste aceasta mantra de 10 ori dimineata la trezire si de zece ori seara la culcare si vezi ce se schimba in viata ta. Aceasta nu este o afirmatie. O poti folosi in orice situatie din viata ta: cand esti in trafic, cand esti suparat, cand nu stii ce sa faci si nimic nu functioneaza. La fel cu celelalte instrumente Access Consciousness, o folosesti si vezi ce se intampla, fara a avea o agenda asupra a ceea ce ar trebui sa se intample..cu curiozitate, precum un copil care a primit o noua jucarie si care acum o exploreaza..
Exemple de ce a creat aceasta mantra in viata altora: 
Un tata ingrijorat de fiul lui care se droga si care lipsea de acasa a folosit aceasta mantra 2 ore in sir, nestiind ce altceva ar putea face ..a doua zi, fiul a venit la el si i-a spus ca are nevoie de ajutor.
O femeie a folosit aceasta mantra in trafic pentru a alunga plictiseala..drumul, care de obicei era foarte aglomerat la acea ora, de aceasta data a fost foarte lejer..
O sotie furioasa a folosit aceasta mantra de nenumarate ori pana sa ajunga acasa unde se prevedea o discutie furtunoasa..sotul a intampinat-o cu cina pregatita si cu un zambet pe buze..
Vrei sa testezi acest instrument si sa vezi ce poate crea in viata ta?
Este timpul acum pentru mai multa Usurinta in viata ta? Si ceva Bucurie? Si mai multa Exuberanta si Abundenta?
PUNCTUL DE VEDERE ITI CREAZA REALITATEA.   Este timpul sa traiesti constient?
Te-ai gandit vreodata la faptul ca punctul de vedere iti creaza realitatea? Daca ai punctul de vedere ca viata este grea, cum o sa fie viata ta? Daca tu consideri ca banii se fac greu si se duc repede, cat de multi bani vei avea si cat de usor ii vei obtine? Daca tu crezi ca esti lipsit de valoare, cat de valoros te vei simti? Dar daca nici unul din aceste puncte de vedere nu este adevarat? Si daca punctele de vedere pe care le ai nici macar nu sunt ale tale? Si daca poti alege un punct de vedere total diferit? Dar daca ai intoarce toate punctele de vedere pe care le ai la 180 de grade? Cum ar arata viata ta? Te invit sa folosesti urmatorul instrument Access Consciousness: Este un punct de vedere interesant ca am acest punct de vedere. De exemplu:
Este un punct de vedere interesant ca nu sunt inspirata. Este un punct de vedere interesant ca sunt suparat. Este un punct de vedere interesant ca simt durere in picior. Este un punct de vedere interesant ca vreau o relatie. Si lista poate continua: E un punct de vedere interesant ca... Foloseste acest instrument pentru fiecare gand, emotie, senzatie, situatie din viata ta si vezi ce se intampla. Cand cei din jur ti se adreseaza, spune-ti in minte: Este un punct de vedere interesant. Si poti sa te amuzi cand cineva este foarte serios cu punctul sau de vedere, stiind ca este doar un punct de vedere interesant.
Cum ar arata viata ta daca totul ar fi un punct de vedere interesant? Cate puncte de vedere nu sunt de fapt ale tale? Daca ai avea alegeri infinite ce puncte de vedere ai alege? Cum ar arata viata ta daca ai avea toate punctele de vedere? Hmm, e un punct de vedere interesant..

CINE AI FI DACA AI FI TU?

Suntem atat de acoperiti de punctele de vedere ale familiei, prietenilor, societatii, cartilor, invatatorilor, maestrilor spirituali, incat realizam intr-o zi ca nu mai stim cine suntem, ce este de fapt al nostru, cum am vrea sa arate viata noastra. Ajungem sa descoperim ce ne place traind ce nu ne place. Toate aceste puncte de vedere pe care le-am“ cumparat” din jur ne impiedica sa vedem ce e posibil pentru noi, luand trecutul si parerile celor din jur ca referinta pentru ce vrem sa fim si sa avem.
Cum ar fi daca ai avea din nou claritate despre ce esti? Cum ai vrea sa traiesti? Ce ai vrea sa creezi? Cum ar fi daca ai trai intr-o curiozitate continua despre ce este posibil?
Ce ai alege sa fii si sa creezi daca ai avea bani nelimitati? Ce ai alege sa fii, sa creezi si sa ai daca ai avea timp nelimitat? Daca ai avea posibilitati infinite ce ai alege sa fii, sa creezi, sa ai? Ce ai alege sa fii, sa creezi, sa generezi daca nu ar fi nimic de reparat la tine si la lumea din jurul tau ? Daca ai fi TU cine ai FI? Daca ai fi TU unde ai FI?
Dar daca scopul vietii este acela de a te simti bine si de a crea o realitate care functioneaza pentru tine, indiferent de ce se intampla in jur? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de lectii, de suferinta, de misiuni si de scopuri inalte? Dar daca viata ar putea fi usoara, cu umor, cu voie buna, cu posibilitati, cu recunostinta si cu prezenta totala? Cum ar fi daca ai renunta total la judecata de sine si la a-i judeca pe ceilalti ? Ce te opreste sa faci acest lucru ACUM? Cum ar fi viata ta daca ai alege aceste lucruri? Ce ai crea in lume prin alegerile tale? Este timpul acum sa spui DA vietii, DA pentru tine, DA pentru posibilitati infinite? 
TI-AI DORIT INTOTDEAUNA O BAGHETA MAGICA CU CARE SA ITI SCHIMBI VIATA? FRAZA DE CURATARE ACCESS FUNCTIONEAZA PRECUM O BAGHETA MAGICA!
Ce este fraza de curatare? Ei bine, e un instrument dezvoltat de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness. Cu acest instrument poti schimba, repede si cu usurinta, tot ce nu functioneaza in viata ta. Ce face fraza de curatare? Ea te imputerniceste sa eliberezi limitarile pe care le-ai creat, cerind energiei sa mearga la momentul in care limitarea a fost creata si sa o elibereze. E ca atunci cand tragi o carte de la baza unui castel din carti de joc si intreaga constructie se prabuseste ca urmare a acestui lucru. Este greu sa o folosesti? Nicidecum! Ca orice instrument Access Consciousness, cheia este sa fie usor si sa fie in  joaca. Primesti instrumentul si il folosesti! Explorezi schimbarile pe care le produce in viata ta...fara atasament si fara asteptari, cu curiozitate si prezenta. Trebuie sa intelegi ce inseamna pentru ca ea sa functioneze? Nu! Acest instrument este conceput astfel incat sa depaseasca mintea cognitiva si sa mearga direct la energia care creaza o anumita situatie, pentru a o curata. Este nevoie sa stii limba engleza pentru a functiona? Nu! De fapt, s-a observat ca ea functioneaza si mai dinamic la cei care nu stiu limba engleza, deoarece sunteaza mintea logica. Trebuie sa crezi in metoda  pentru a functiona? Nu! Unul din targetele Access este acela de a te elibera de sisteme de credinta si de a functiona in schimb din cunoasterea pe care o ai in moment. Folosesti fraza de curatare si vezi ce se intampla!  Nu poti face rau cu ea si nu poti gresi. Tu esti cel care a creat viata pe care o ai, tu esti cel care o poate schimba. E responsabilitatea ta, e bucuria ta si Access Consciousness iti da si instrumentele cu care sa o faci. Ce poate fi si mai bine de atat?
Iata cum suna fraza de curatare: Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
Ce este fraza de curatare Access? 
Pe scurt, ea face ca tot ce am creat inconstienta si limitare in viata noastra sa dispara. 
Foloseste-o, inainte de a trage orice concluzie!
Cum o folosesti? Iata cateva exemple:
Tot ce ma impiedica sa am claritate in aceasta situatie, distrug si necreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
Toate punctele de vedere pe care le am legat de bani, distrug si necreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
Cand te deranjeaza ceva la o anumita persoana, spune: distrug si necreez in totalitate toate situatiile in care am facut acelasi lucru sau am fost precum aceasta persoana. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
Ce imi place la situatia de victima? Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
Esti curios sa testezi acest instrument Access Consciousness? Ce posibilitati se pot deschide in viata ta ca urmare a acestui lucru? Este acum timpul sa ai viata pe care ti-ai dorit mereu sa ai?
CE AI DECIS CA NU ESTE POSIBIL?
Care sunt lucrurile care ai decis ca nu le poti schimba? Sunt aceste lucruri legate de corpul tau, de relatiile tale, de capacitatile si talentele tale, de nationalitate, de sex, de viata ta in general? Sau, care sunt lucrurile pe care le-ai luat ca adevar absolut si nici macar nu te mai intrebi daca pot fi schimbate? Dar daca nu exista adevar absolut? Te invit sa explorezi care sunt aceste lucruri in viata ...ce ai decis ca nu poti schimba?  Pune apoi intrebarea: Este acest lucru adevarat? Cum ar fi daca acest lucru ar putea fi schimbat? Intrebarea deschide usa spre posibilitati, concluziile si deciziile inchid orice alte posibilitati. Cum ar fi daca nu ar exista un adevar valabil pentru toata lumea? Ce ar fi daca orice ar fi posibil? Ce ai vrea sa schimbi la tine, la corpul tau, la viata ta? Cine iti spune ca nu poti? Al cui punct de vedere este acela? Al tau? Al altcuiva? Altceva? Ce ai stiut mereu ca poti sa schimbi, sa fii si sa faci?  Vrei tu sa incepi sa functionezi in intrebare si din posibilitati in loc sa functionezi  prin concluzii, decizii, convingeri, puncte de vedere fixe? Cum ar arata viata ta daca ai avea alegeri infinite in fiecare clipa? Dar dacaTotul este opusul a ce pare sa fie si nimic nu este opusul a ce pare sa fie?

Niciun comentariu: