10 mar. 2014

Ciclu complet = Ciclu de vindecare

                           

Primul mod de a  împământa a fost să vă bucuraţi şi să primiţiAcesta este un flux de intrareA doua modalitate este un flux de ieşirecrearea şi dăruireaCreând din inimăvoi vă dăruiţi pe voi înşivă lumii. A primi şi a dărui, a te bucura şi a crea,fac împreună un ciclu completEste un ciclu de vindecare.

Cu cât mai mult 
îndrăzniţi să vă bucuraţi şi să vă găsiţi vrednici de a primi, cu atâtmai mult vă conectaţi cu inspiraţia voastră naturalăenergia pe care aveţi menireasă o împărtăşiţi cu această lumeŞi cu cât acest flux de inspiraţie devine mai puternic şi găseşte o formă creativă în lumecu atât mai mult vă veţi bucura deiubirea şi bucuria care se vor abate asupra voastră pe această cale. Fluxurile dăruirii şi primirii, a creării şi bucuriei, se susţin unul pe celălalt.

Eu, pământul, beneficiez de acest cerc vindecător al primirii şi dăruirii. În acest cerc curgător, dinamic, eu lucrez împreună cu voi. Este dorinţa mea de a hrăni şi stimula puterea voastră divină creatoare, acea strălucire unică din voi. Fiinţele umane care şi-au dezvoltat capacitatea de a se bucura şi de a crea, vor intra în mod natural într-o conexiune diferită cu pământul. Ei vor fi conştienţi de măreţia lor, de natura lor divină şi, din aceste motive foarte uşor de înţeles, ei sunt susţinuţi şi protejaţi de o forţă a Vieţii care conectează toate fiinţele. Experimentarea propriei voastre măreţii merge mână în mână cu un sentiment de micime, realizarea faptului că sunteţi cuprinşi în marea imagine a vieţii care vă susţine. Oamenii care se onorează şi se respectă pe ei înşişi, cooperează în mod natural cu mediul în care trăiesc, cu alţi oameni, cu animalele, plantele, cu toată natura. A vă cunoaşte măreţia merge mână în mână cu recunoaşterea locului pe care-l deţineţi în marele întreg, de aici decurgând şi bucuria pentru partea pe care o jucaţi în el.

Niciun comentariu: