23 oct. 2014

Cand mancati conectati-va cu Ingerii celor patru elemente

                           
Doar a respecta linistea la masa nu e suficient, trebuie sa umplem aceasta liniste cu cele mai elevate gânduri si sentimente, daca e sa avem puterea elementului magic care e hrana adecvata pentru corpurile noastre mai subtile. Linistea nu trebuie sa fie un gol, în Natura nu exista asa ceva, fiecare spatiu e umplut cu forte si elemente care devin tot mai pure cu cât sunt mai sus si mai aproape de zonele ceresti. Tacerea este o mina de aur magica si plina de bogatii. Cele patru elemente ( pamânt, apa, aer, foc ) corespund celor patru stari ale materiei continute în hrana pe care o absorbim în fiecare zi.
 Trebuie sa comunicam cu Îngerii acestor elemente când mâncam, Îngerul Pamântului, al Apei, al Aerului, al Focului si sa le cerem sa reconstruiasca corpul nostru fizic si sa-l faca asa pur încât sa corespunda lui Christos.Fiecare Înger reprezinta o virtute anume sau o calitate: Pamântul - stabilitate, Apa - puritate, Aer - inteligenta, Foc - dragostea divina. Daca, în timp ce mâncam, omul se leaga de acesti patru Îngeri, particolele ce le primeste vor fi spirituale, cu care el îsi poate construi corpurile sale subtile, inclusiv corpul de lumina. Când poate sa-si construiasca acel corp luminos numit în Scriptura Corpul Gloriei, atunci el e într-adevar nemuritor.
Corpul sau fizic nu dureaza mult, el trebuie sa-l restituie, cu toate elementele lui, mamei Pamânt de unde a venit. Dar în corpul lui de lumina, Corpul Gloriei, omul traieste etern. Corpul Gloriei este un sâmbure eteric, un sâmbure minuscul sau electron pe care-l mostenim si care trebuie sa îl dezvoltam, hranim si formam, la fel cum mama lucreaza luni la samânta primita de la tata, adaugând cel mai bun material pentru a forma fiinta care sa miste lumea, asa trebuie sa lucram noi pe plan spiritual. Daca nu ne gândim niciodata la aceasta, daca nu facem nimic, atunci el ramâne ascuns, aruncat la o parte, înmormântat. Din fericire el nu moare, caci e fara de moarte, ci asteapta ascuns pâna ni se trezeste constiinta sa muncim, sa-l dezvoltam, sa-l facem luminos si puternic.

     Sunt necesare elemente extrem de pure pentru a dezvolta Corpul Gloriei, dar cele mai intense vibratii de lumina pot lupta împotriva procesului de boala si moarte, dezorganizare, fermentatie, dezintegrare, iar când lumina triumfa în om, el este nemuritor. Din acest motiv trebuie sa învatati sa mâncati si sa beti lumina când mâncati, fiind absolut siguri ca mâncarea voastra va aduce noua viata. Daca veti comunica cu Îngerii celor patru elemente când mâncati, ei vor deveni prietenii vostri si colaboratori.
     Uitati-va toate micile griji si gândurile rele care otravesc mâncarea si va îmbolnavesc si conectati-va cu Îngerii celor patru elemente. Ziceti:
O, Înger al Pamântului, umple-ma cu stabilitate!
O, Înger al Apei, umple-ma cu puritatea ta!
O, Înger al Aerului, umple-ma cu inteligenta ta!
O, Înger al Focului, umple-ma cu Dragostea ta Divina!"
Astfel va veti naste într-o noua viata.
Astfel va veti naste într-o noua viata.

http://www.vavivov.com/art.php?id=40
                           



Niciun comentariu: