3 mar. 2014

Workshop cu Cristina G Hlusak - 20 martie 2014

Transforma-ti viata! Echinoctiul de primavara – Theta Healing Workshop cu Cristina G Hlusak, 20 martie 2014

Sărbătorește alături de noi echinocțiul de primăvară, prima zi de primăvară, joi, 20 martie 2014
20 martie este Ziua Internațională a Pământului, în careziua este egală noaptea
Echinocțiul de primăvară reprezintă scânteia de lumină născută la Solstițiul de Iarnă, ajunsă acum la maturitate. Este ziua în care mii de oameni de pe întreaga planetă sărbătoresc echilibrul miraculos al naturii și a vieții în cicluri de reînnoire.
În această seară vom sărbători revenirea primăverii. Este o seară specială pentru a ne conecta Pământul și cu toate elementele naturii. Culturile sunt semănate de obicei în această perioadă, iar aceasta este seara în care poți însemăna tot ceea ce dorești să realizezi în viața ta!
Equinox
Echinocțiul de primăvară este un timp pentru a sărbători fertilitatea. Multe culturi folosesc ouăle ca simbol de viață sau ca origine al sufletului. Timp de secole, ouăle au fost parte a festivităților de primăvară. Alte culturi leagă de un copac, panglici festive de hârtie, viu colorate, cu intenția de a se bucura de abundență, dezvoltare personală, fertilitate și reînnoire spirituală.
Ca ritual, aceasta este ziua în care se plantează un arbore, reprezentând “pomul vieții”.
În această seară vom medita și vom aplica diferite exerciții, exprimând un sentiment de venerație și bucurie pentru abundența vieții, plină de viață, viața pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu. Vom închieia seara cu o rugăciune de mulțumire pentru a avea o primăvară Luminoasă și Binecuvântată.
Fă primul pas! Înscrie-te acum!
Locuri limitate!
Preț 20 RON, care include unul dintre CD-urile de meditație originale, create de Vianna Stibal, sau Cartea- Manual Suflete Pereche de Vianna Stibal.
Numele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon
Localitate
Data Workshop-ului: Joi, 20 martie 2014
Înregistrare Workshop: 17.30 – 18.00 înregistrare
Workshop: 18.00 – 21.00
Pauză workshop: 19.15 – 19.45

Niciun comentariu: