2 mar. 2014

Mesajele Arhanghelilor pentru luna Martie

                                                      
Aspecte generale ale lunii:
Va fi o luna in care vom fi sustinuti, la fel ca in luna februarie de Arhanghelul Metatron. 

Ne vom afla sub semnul lui 7 si sub semnul schimbarii. Luna martie vine cu o mare putere si determinare pentru a ne urma scopul si calea. Vom fi in continuare impinsi in afara zonei de confort si va continua munca grea si sustinuta insa o vom face cu mai multa determinare si cu bucurie pentru ca incepem sa crestem tot mai mult Stima de Sine si sa o echilibram cu auto-controlul. Incepem sa primim recunoasterea chiar publica a eforturilor noastre si suntem tot mai mandri de ceea ce realizam. O luna in care vom face progrese si schimbari majore in zona carierei profesionale.

Provocarile lunii martie:
Provocarile vin din sfera alegerilor pe care le facem si care ar fi bine sa priveasca beneficiul personal. Suntem tentati sa mergem pe mecanismele invatate de-a lungul vietii, sa punem pe primul loc pe ceilalti si situatiile cu care se confrunta ei, sa ne jucam rolul de salvatori. Este timpul sa ne prioritizam pentru ca este in regula si de dorit sa avem in primul rand grija de noi. Sa ne asumam rolul, sa ne implicam in noi proiecte personale, sa urmam cursurile care ne atrag, sa ne perfectionam intr-un domeniu dorit ... Provocarea consta in a pune pe primul loc dorintele noastre legate de evolutia noastra personala.

La ce sa ne asteptam:
Este o luna in care vom beneficia de noi inceputuri si de noi experiente emotionale pozitive. Este posibil sa apara in viata noastra o persoana de care sa ne indragostim, este posibil sa ne revitalizam/reinnoim relatia pe care o avem ... ne vom trezi indragostiti ... De asemenea, putem avea introspectii profunde din punct de vedere spiritual. Sa avem incredere in intuitia noastra si in faptul ca meritam sa iubim si sa fim iubiti.


Pasii pe care ii facem:
Arhanghelul Chamuel ne sustine in a face pasii necesari pe scara evolutiei noastre. 
Ne indeamna sa privim putin in trecutul nostru si sa intelegem si sa acceptam ca ceea ce atunci poate a functionat, acum nu mai merge. Ca este momentul sa ne oprim din ceea ce facem si sa analizam ceea ce traim si ceea ce ni se intampla dintr-o alta perspectiva. Suntem intr-un proces de crestere si evolutie spirituala si avem nevoie de alte modalitati de abordare a vietii, specifice acestor vremuri. Avem astfel nevoie de adaptare si flexibilitate. Un pas important pe care ar fi bine sa il facem tine de iubirea si compasiunea fata de noi si fata de ceilalti. E important sa intelegem ca, atunci cand ne manifestam darurile noastre marete, cand suntem autentici si scoatem la suprafata tot ce este mai bun in noi, nu avem cum sa gresim. Ingerii sunt alaturi de noi pentru a ne ajuta sa facem acesti pasi si ne asigura ca vom fi rasplatiti pentru eforturile noastre.

In ce consta puterea noastra:
Am pus aceasta intrebare si a iesit o carte a lui Ariel. 
Ce minunat, nu? Puterea noastra consta in capacitatea si abilitatea noastra de a pastra un echilibru in ceea ce facem, in ceea ce manifestam. Avem abilitatea de a face sa fie totul mai usor, de a ne lasa dusi pe aripi de inger in sensul curentilor de evolutie ... Ariel ne spune sa fim atenti la modul in care ne gestionam bugetul si la investitile pe care le facem. Sa ne punem intrebarea: ,,Este absolut necesar sa investesc acesti bani in ....?" sau ,,Este absolut necesar sa ma focusez pe toate aceste situatii incercand sa le rezolv?" Faceti-va o lista cu ce aveti de facut si in ce aveti de investit si vedeti care sunt realele prioritati. Luna aceasta este important sa ne prioritizam anumite sarcini si sa ne echilibram bugetul.

Ce ne aduce viitorul imediat apropiat:
Mihail ne va ajuta sa intelegem ca suntem mai puternici decat ne-am imaginat.
 Cu cat credem mai mult in abilitatile noastre, cu atat ne miscam mai repede pe calea evolutiei noastre fiind initiatorii directi ai schimbarilor din viata noastra. Suntem LIBERI sa ne manifestam la adevaratul nostru potential !! Daca aveti momente in care va simtiti inlantuiti sau blocati priviti putin in trecutul vostru si identificati toate oportunitatile care v-au fost aduse atunci cand v-ati confruntat cu astfel de sentimente. Veti sti astfel ca ingerii sunt si au fost alaturi de voi tot timpul si v-au adus eliberarea de astfel de stari prin oferirea de oportunitati. La asta va puteti astepta si acum.


O luna martie care continua pe trendul ascendent al evolutiei noastre. O luna care ne stimuleaza sa privim in trecut doar pentru a identifica si pentru a intelege reusitele si oportunitatile care ne-au fost oferite. O luna in care continuam sa invatam iubirea si compasiunea fata de noi si implicit fata de ceilalti.

Asa sa fie si asa este!
Multumesc <3


Monica Turic

Niciun comentariu: