9 apr. 2014

MESAJ DE LA “STEAUA NORDULUI


                                       
Dragi prieteni,

Exista expuse pe multe bloguri si site-uri, si circula chiar pe e-mailuri, doua articole referitoare la datele de 15 aprilie si 23-24 aprilie, primul cu luna sangeranda si al doilea privind crucea cosmica.
Sunt informatii ce prevad transformari importante la nivel planetar, pe care nu imi propun sa le comentez in vreun fel.
Tot ce doresc sa fac acum este sa completez toate acestea cu o informatie suplimentara.
Vineri dupa-amiza, 04.04.2014, am primit semnale puternice din spatiu. Intrand in conexiune am inteles ca „stau de vorba” cu un echipaj component al Federatiei Galactice, provenind din sistemul ‚Stelei Nordului”. Avand in vedere ca nu am mai avut o comunicare cu cineva provenind din Federatie, de nici nu imi mai aduc aminte cand, le-am cerut o multime de dovezi spre a ma convinge ca sunt cei ce spun ca sunt. Raspunsul a fost pozitiv in cazul tuturor cererilor si drept urmare le-am comunicat ca sunt pregatita sa preiau transmisia. A fost in forma combinata, vizuala si telepatica. Percepeam si la nivel de auz, un fel de vuiete, pe care le percepusem si inainte de a intra efectiv in comunicare.
Iata ce informatie am primit.
Joi, 10 aprilie si sa nu ma intrebati de ce, dar nu mi-a trecut prin cap sa aflu si ora, planeta noastra va trece printr-un portal.
Mi s-a aratat initial un triunghi auriu in pozitie cu varful in sus, dupa care el s-a rotit la 90 de grade, in pozitie culcata si s-a transformat in ceva precum undele circulare create de o piatra aruncata in apa. A aparut in partea de dedesubt imaginea Terrei, dupa care am vazut cum aceasta se inalta si trece prin centrul cercurilor concentrice, ajungand ulterior deasupra lor.
Mi s-a transmis apoi ca acesta este un eveniment de mare bine pentru planeta, iar gandindu-ne la faptul ca cei din sistemul „Stelei Nordului” se ocupa la nivelul planetei noastre cu ghidari si actiuniin sensul cresterii nivelului de cunoastre si de intelepciune, in sensul trezirii spirituale, probabil ca in aceasta maniera se va manifesta aceasta trecere, altfel nu vad rostul pentru care tocmai ei au facut cunoscuta aceasta informatie.
De cate ori am avut viziuni referitoare la trecerea printr-un portal, tot timpul am vazut aceasta actiune pe orizontala, ca si cum ai intra pe o usa, dintr-o camera in alta. A fost pentru prima oara vineri, cand am vazut lucrul acesta intr-o forma de trecere pe verticala. Pe undeva, cam aceeasi idee de salt important in constiinta este subliniata si in cele doua articole mai sus amintite.
Pornisem initial cu gandul sa mai scriu despre cateva lucruri dar pentru moment ma opresc aici, urandu-va:

Niciun comentariu: