8 iun. 2014

Chakrele 8-12

                                     
Multi oameni au auzit de principalele sapte chakre ale corpului si au lucrat cu ele. Mai exista insa si alte chakre, mult mai putin cunoscute, si anume chakrele 8-12. Sa le vedem impreuna care sunt si sa aflam cum pot fi ele activate.
Chakra a opta
La nivel simbolic, chakra a opta reprezinta realitatile probabile si planul astral. Ea poate fi constientizata sub nivelul talpilor. Imagineaza-ti o sfera de lumina alba stralucitoare la circa 20-25 de centimetri sub talpi, care se roteste in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic, dupa cum preferi. Ca de obicei, ceea ce este important nu este doar sa-ti imaginezi aceasta sfera rotindu-se, ci sa simti ceva concret la nivel fizic ca urmare a acestei vizualizari.
Chakra a noua
La nivel simbolic, chakra a noua reprezinta realitatile posibile si sediul sinelui superior. Ea poate fi constientizata deasupra crestetului capului. Imagineaza-ti o sfera de lumina alba stralucitoare la circa 20-25 de centimetri deasupra crestetului capului, care se roteste in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic, dupa cum preferi. Nu te limita doar sa-ti imaginezi aceasta sfera rotindu-se, ci urmareste sa simti ceva concret la nivel fizic ca urmare a acestei vizualizari.
Chakrele 10, 11 si 12
La nivel simbolic, chakra a zecea reprezinta ceea ce este cu adevarat real, ceea ce transcende iluzia pe care o experimentam noi. Chakra a unsprezecea reprezinta sufletul si spiritul, iar chakra a douasprezecea reprezinta relatia personala cu Dumnezeu, cu universul, cu Divinitatea, cu tot ceea ce exista, cu Marele Spirit sau cu orice alt aspect al realitatii supreme.
Chakra a zecea poate fi constientizata la circa 20 de centimetri deasupra celei de-a noua. Activarea ei se face la fel ca in cazul acesteia din urma. Chakra a unsprezecea este localizata la circa 20-25 de centimetri deasupra celei de-a zecea. In sfarsit, chakra a douasprezecea este localizata la alti 20-25 de centimetri deasupra celei de-a unsprezecea. Activarea lor se realizeaza prin aceeasi procedura de rotire prin constientizare, dublata de tehnici respiratorii.

Niciun comentariu: