23 iun. 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 22 Iunie 2014




Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle

EU SUNT CEL CE SUNT. Spuneți aceste cuvinte cu voce tare și apoi spuneți-le în surdină. Păstrați-le cu sfințenie și în secret în inima voastră și reflectați la semnificația lor. EU SUNT CEL CE SUNT (răspunsul dat lui Moise atunci când l-a întrebat pe Dumnezeu care este numele său) este o declarare mistică a adevărului profund, disponibil fiecărui suflet pentru că toți suntem în și ai singurului UNU. Umanitatea nu este EU SUNT, pentru că ego-ul nu este decât un sentiment iluzoriu a cine și a ceea ce voi sunteți ...  o personalitate creată dintr-o conștiință a separării. Aceste cuvinte sacre au dus la tortură și moarte pentru oricine le-a rostit în trecutele vremuri ale ignoranței, neputinței și suprimării.

EU SUNT CEL CE SUNT este declarația făcută de maeștrii iluminați de-a lungul timpului, dar ea a fost trecută cu vederea de masele ne-evoluate incapabile să înțeleagă profunzimea sau semnificația lor. A fost și încă este acceptat faptul că această afirmație este valabilă doar pentru o persoană de sex masculin deoarece Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul și asemănarea sa stând și privind din ceruri către Pământ.  

Dragilor, voi sunteți pregătiți să îmbrățișați adevărurile profunde, să le luați în conștiința voastră și să le faceți ale voastre. În timp ce stați liniștiți în meditație sau vă plimbați singuri într-o pădure liniștită, gândiți-vă la semnificația lui ”EU SUNT CEL CE SUNT”. Întrebați-vă ”Ce înseamnă de fapt aceste cuvinte? Mi s-ar putea aplica și mie? Cine este acel EU? Sunt ele adevărate?” Rețineți că cuvintele nu spun EU voi fi după ce voi medita pentru încă vreo câțiva ani, sau că EU aș putea fi dacă aș lucra mai din greu – ele afirmă ”EU SUNT”. Sunteți pregătiți pentru acest pas dragilor, pasul în care voi începeți cu adevărat să îmbrățișați adevărul mai profund despre voi înșivă și încetați să mai pierdeți vremea cu suprafața metafizicii.

Grupul Arcturian dorește să abordeze escaladarea violenței la care ați fost martori în ultima vreme și să vă reamintească că acest lucru este ieșirea la suprafață a unor energii foarte dense și grele care au fost deținute timp de secole de anumite zone ale lumii. Ceea ce poate părea ca pași înapoi pentru omenire este de fapt activitatea în creștere a Luminii asupra umbrelor îndelung deținute și care au nevoie să fie curățate. Energiile trecutului trebuie să fie văzute ca atare – trecut, vechi, terminat. Ele trebuie să facă loc noului pentru că viața și puterea lor vin numai din încrederea universală în ele. Acesta este modul în care funcționează evoluția.

Încercați să nu vă focalizați pe violență sau pe oamenii implicați în ea, ci mai degrabă dați-vă seama că fiecare este o ființă spirituală care acționează din starea sa actuală de conștiință – dintre care multe sunt încă pe deplin implicate în dualitate și separare. Țineți-vă de adevăr, indiferent care sunt aparențele, nu le negați și nici nu le respingeți ca simple iluzii, ci amintiți-vă cum se formează aparențele. Lumea materială este o interpretare a minții în funcție de statutul individual și global al conștiinței – sistemul de credință al lumii. Pe scena umană voi vedeți creațiile și calitățile perfecte ale Conștiinței Divine printr-o fereastră cu vitralii – culorile și formațiunile, starea voastră de conștiință.

O conștiință pe deplin conștientă de unitatea sa cu plinătatea Sursei va apărea către exterior ca tot ceea ce este necesar (nu întotdeauna ca ceea ce voi credeți că aveți nevoie) pentru că conștiința Divină – conștiința voastră când sunteți treziți – este completă, armonioasă și întreagă în toate felurile. Când uitați și vă permiteți să rezonați cu aparențele dualității și separării, voi le alimentați cu energie, singura substanță pe care o au.

Acestea sunt vremuri dificile pentru toți – mulți suferă și fiecare simte intensitatea noilor energii în timp ce în același timp curăță ceea ce este vechi și apăsător. Faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți pentru a-i ajuta pe ceilalți de pe scena umană, dar cel mai important lucru este să vă țineți de adevăr – acesta este modul în care schimbarea va avea loc pentru că scena exterioară pur și simplu reflectă interiorul. Voi sunteți creatori dar încă nu v-ați dat seama de acest lucru.

Cei care ar prefera ca voi să rămâneți în întunericul și ignoranța trecutului se folosesc de fiecare ocazie pentru a instiga frica și haosul în acest moment, dar o mare parte din ceea ce a funcționat înainte, acum nu mai funcționează. Încercați să nu vă lăsați ademeniți de trucurile care alimentează frica în lume și fiți conștienți de ceea ce se întâmplă. Stați în liniștea din centrul vostru când în mod repetat vi se prezintă negativitatea și violența de către mass-media și nu vă lăsați antrenați de ele. Fiți conștienți, dar nu vă scufundați tot timpul în poveștile negative pentru că ele pur și simplu vă coboară câmpul energetic până la nivelul lor.

Nu este ușor să vă eliberați de hipnotismul celei de-a treia dimensiuni. Sunt mulți cei care urmăresc lupta voastră cu o profundă admirație pentru puterea și determinarea voastră. Voi sunteți puternice ființe de Lumină care fac o treabă bună într-o energie care încă nu sprijină pe deplin acest lucru. Voi ați experimentat viață după viață în energia trei dimensională și sunteți programați de către aceste experiențe să căutați soluții și răspunsuri cu ajutorul minții.

Voi învățați să treceți de la acea minte universală impersonală umană umplută cu toate credințele dualității și separării în acea realizare că imaginile exterioare, fie că sunt bune sau rele, nu au nimic real care să le susțină sau să le mențină – doar credința. Aceasta este ceea ce se înțelege prin expresia biblică ”a vedea printr-un geam întunecat” ... manifestările Conștiinței Divine sunt întotdeauna perfecte și complete și întruchipează toate calitățile sale (completitudine, integritate, abundență, bucurie, etc...), dar când aceste idei curg prin filtrul dualității și separării, ele devin ceva diferit. Lumea materială este o traducere mentală a Ideilor Divine perfecte. Imaginați-vă o tavă pentru pâine... aluatul este starea voastră de conștiință, iar tava pentru pâine este mintea voastră. Pâinea se formează din aluatul pe care voi îl puneți în ea.

Există numai O SINGURĂ minte... un alt adevăr profund căruia mulți îi vor opune rezistență la început. Luați acest adevăr în inima voastră și examinați-l. Voi sunteți mai mult decât pregătiți să primiți și să îmbrățișați adevărurile profunde, să treceți din metafizică în misticism.

Pe scena umană, mintea Unu-lui – mintea voastră, devine condiționată de orice credințe false acceptați. Fiecare credință care a fost crezută vreodată plutește în conștiința umană și niciodată nu devine a voastră personală până când nu o acceptați. Din cauza experiențelor din viețile trecute, fiecare are o predilecție pentru anumite convingeri față de altele. (Unii pot fi mai predispuși la convingerile legate de sănătate, alții la convingerile legate de relații, etc.)

Este important să nu susțineți energiile vechi în timpul proceselor voastre de curățare. De exemplu, ați putea să vă curățați memoria celulară din corpul emoțional și să re-experimentați unele dintre aceste emoții. În loc să declarați ”Sunt atât de deprimat/ă, sunt atât de trist/ă, sunt atât de furios/oasă, etc...” ceea ce le va fixa înapoi, recunoașteți pur și simplu că acestea sunt energii vechi care se curăță și lăsați-le să plece. Lumea ar fi vrut ca voi să credeți că există o soluție farmaceutică pentru orice și fiecare dezacord (mai mult în beneficiul financiar al acestor companii). Încercând să ”fixați” simptomele curățării le puteți da o nouă viață și putere și să încetiniți procesul, dar asta nu înseamnă că nu puteți consulta un doctor dacă așa simțiti să faceți.  

Energiile depășite ale trecutului trei dimensionale nu le puteți lua cu voi în noua și mai înalta rezonanță indiferent de cât de bine v-au servit în trecut. Alegerea, ca întotdeauna, este a voastră.

Pe măsură ce începeți să trăiți din Mintea Unului, care nu conține în ea concepte sau convingeri false, scena exterioară va începe să reflecte acest lucru, conștiința voastră va începe să manifeste interpretări mai clare ale Ideilor Divine. Nu faceți greșeala de a vă pierde timpul căutând confirmări, spunând: ”Oh, am practicat și nu am reușit. Nu funcționează.” Schimbarea nu se petrece peste noapte, și pur și simplu cunoașterea adevărului nu este același lucru cu a fi în conștiința lui. Eoni de timp și milioane de experiențe au fost necesare pentru a dezvolta fiecare stare de conștiință în disponibilitatea trezirii. În primul rând vine receptivitatea, apoi cunoașterea intelectuală, apoi practica, și, în cele din urmă, o nouă stare de conștiință se naște, una care apoi se manifestă în exterior ca o formă mai înaltă și mai bună.

Luați adevărurile mistice profunde pe care vi le-am dat astăzi în inimile voastre dragilor, pentru că sunteți pregătiți. Examinați-le, cereți-le Sinelor voastre Mai Înalte și Ghizilor voștri să vă ajute să înțelegeți și să vă mutați în conștiința lor, și practicați.

Noi suntem Grupul Arcturian 6/22/14

http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/
link catre articolul original

Niciun comentariu: