2 iun. 2014

Rugaciunea

Ştiai că:
  • Cel puţin 84,4% din populaţie se roagă la Dumenzeu, insă doar 15% au rezultatele dorite ?
  • Un studiu arată că 70,6%  dintre oamenii  care se roagă,  îşi înrăutăţesc mai mult condiţia pe care doresc să o vindece sau situţia din care doresc să iasă?
  • Ca simplu exemplu… ţi se pare interesant că din atâtea miliarde de oameni de pe întreaga planetă care se roaga să nu mai fie sărăcie şi conflicte, totuşi există în continuare sărăcie şi conflicte? Hmmm gândeşte-te pentru câteva momente…

Cum adică pot să-mi înrăutăţesc starea prin rugăciune?

Da, chiar se poate întâmpla şi vei înţelege cum să eviţi acest lucru citind în continuare.
Cu toate că am condensat foarte multe informaţii menţionând doar esenţa a ieşit un articol mai lung decât de obicei astfel îţi recomand să îţi dai timp pentru a digera energia articolului, să pătrunzi esenţa şi în special îmi doresc din tot sufletul să aplici cu succes în Viaţa ta!
Pentru că anumite cunoşteri s-au pierdut voit / nevoit, nu primim o educaţie detaliată despre cum să ne rugăm eficient, ci doar ni se spune „Citeşte rugăciunea aceasta.”
Voi descrie pe parcursul acestui articol procesul energetic care are loc atunci când ne rugăm şi cum poti spune o rugăciune care să fie cu adevărat eficientă astfel încât să obţii rezultatul dorit, nu opusul!
Vei realiza că o rugăciune eficientă prespune mult mai mult decât cititul unui simplu text!

Cum sa mă rog eficient? Ce se întâmplă energetic, în lumea nevăzută prin rugăciunea mea?

Ca să te poţi ruga eficient astfel încât să se întâmple ce îţi doreşti, mai întâi este necesar să înţelegi câteva aspecte importante despre fiinţa ta umană şi cum să comunici în limbajul lui Dumnezeu.
Cele trei aspecte importante pe care trebuie să le iei în considerare:
  1.  Starea nepotrivită vs. starea magică
  2.  Postura strangulată vs. postura fluxului
  3.  Relevanţa sau irelevanţa rugăciunii
În primul rând vizionează un scurt video cu o vindecare rapidă prin rugăciune – vindecarea cancerului în 3 minute.
Vezi ce putere are o rugăciune eficientă? Vezi ce rapid răspunde Universul / Dumnezeu / Viaţa, la o rugăciune efectuată corect ?

Deci: RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA , AICI ŞI ACUM!

Dacă vrei să afli mai multe despre experimentele care au evidenţiat existenţa unui câmp atotprezent care unifică întreaga creaţie, îţi recomand cartea „The Field” sau varianta tradusă în limba română de editura Adevar Divin cu titlul „Câmpul”. Autoarea Lynne McTaggart este un cercetator cu experienţă şi un adevărat pionier în acest domeniu.
Dacă ai vazut filmul cu vindecarea cancerului, citeşte articolul în continuare.
Daca nu l-ai urmarit, te rog opreste-te si  vizionează întâi filmuleţul, pentru că acum voi continua presupunând că ai informaţiile din film.
În primul rând de ce faci o rugăciune? Care este esenţa?
Ceri ceva, corect? Iar dacă ceri, înseamnă/presupunem că nu ai acel ceva, pentru că altfel nu ai mai cere. Tocmai aici intervine un aspect energetic foarte important – Focalizarea Acolo unde iţi pui atenţia, acolo se duce energia!
Blog Ian Ramon 3 rugaciune tratamente energetice vindecarea prin rugaciune
Dacă iţi spun „Nu te gândi la accident, nu te gândi la războaie, nu te gândi la culoarea roşie!” Unde se duce atenţia ta, imaginaţia ta? Exact la ce NU vrei să te gândeşti , corect? Observi asta?
Când te rogi „Doamne ,fă să nu mai fie războaie”, unde este trimisă atenţia, energia ta? La razboaie.
-         Dar când te rogi „Doamne dă-mi sănătate mie şi familiei” ce spui de fapt?
-         Păi, spun bine, că ma gândesc la sănătate.
-         Bun! Te gândeşti la sănătate, până aici e bine – ai direcţionat atenţia, energia către ce iţi doreşti de fapt. Însă revenim la am spus la început, de ce ceri? Pentru că nu ai. Altfel, nu ar avea sens să ceri. Şi cu cât repeţi „dă-mi sanatate, dă-mi bani, dă-mi bucurie” cu atât întăreşti energia curentă că NU AI! Spui de fapt „Doamne nu am, nu am, nu am!”
-         Bine Ian şi atunci cum să mă rog ?!
-         „Doamne îţi mulţumesc pentru că am în fiecare zi sănătate, putere, bucurie!”Simte acum diferenţa între varianta aceasta şi prima !
Sesizezi o diferenţă?

Ştiai că:

  • Descoperirile recente din fizica cuantică au arătat că atomul este de fapt 99,99% spaţiu,  iar restul 0,01% materie-undă?
  • Atomii sunt ceva pe care nimeni n-a reuşit să îi prindă cu vreo pensetă minusculă… pentru că mai nou  cercetătorii au realizat că atomii sunt doar energie pură?
  • Eşti compus din acele trilioane de trilioane de atomi?
Blog Ian Ramon poza atom vindecare tratamente energetice vindecarea bolilor
Deci eşti o fiinţă vibraţională, eşti Energie! Iar gândurile tale, emoţiile tale sunt Energie!
Acei practicieni din primul filmuleţ în care au vindecat acea persoană de cancer in mai putin de 3 minute, ştiu că omul este in primul rând o fiinţă vibraţională! Şi că ei pot genera din inima lor, unde coerente de energie care vor armoniza energia dezechilibrată a persoanei bolnave, iar corpul fizic va primi acele unde si va putea să se regenereze cu rapiditate. Nu este de apreciat corpul uman pentru aşa o capacitate rapidă de vindecare?
Poate ai mai auzit asta în renumitul film „The Secret” (Secretul). Şi nu degeaba s-a numit aşa pentru că …tocmai secretul nu l-au spus !
Îl vei afla chiar de la Ian Ramon aici şi acum pentru că dacă citeşti acest articol probabil că eşti pregătit(ă) să-l auzi J.
O altă susţinere a acestei noi perspective despre care va povestesc, vine din partea cercetătorilor de la Institutul HeartMath din California, SUA. Vizionează un videoclip recent cu animaţii extraordinare a lumii energetice nepercepute de ochii umani! Te va ajuta să conştientizezi puterea de vindecare a inimii şi importanţa ei în relaţionarea armonioasă cu ceilalţi oameni – vizionează-l aici.
Există în corp 3 centri energetici principali! Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimentează din aceşti 3 centrii numiţi Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie. Mulţumim Maestrului Mantak Chia pentru informaţii şi desene!
Blog Ian Ramon poza vindecare prin rugaciune cei 3 centrii energetici dan tien
Dacă citeşti un text, o rugăciune, sau faci o declaraţie de dragoste iubitei (iubitului) fără sa simti emoţii, foloseşti doar 33,3% din potenţialul tău de manifestare, pentru că foloseşti doar 1 centru Dan Tien. Dacă simţi şi emoţii atunci foloseşti 66,7% din potenţialul tău de manifestare pentru că utilizezi energia din doi centrii energetici Dan Tien.
Şi Secretul rugăciunii eficiente este că…
Pentru eficienţa maximă a rugăciunii ai nevoie să utilizezi şi cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!
Gregg Braden ne povestea o experienţă din viaţa când s-a întâlnit cu un shaman care reuşea să aducă ploaia. Întrebându-l „Cum reuşeşti?” Acesta i-a răspuns: „Ştiu că împreună cu familia, cu comunitatea mea ne dorim din inimă să plouă, vizualizez ploaia, simt bucuria în suflet că plouă, ca aceasta ne hrăneşte recoltele şi simt pe pielea mea picaturile de apă care cad din cer şi cum se scurg spre pământ.”
Ai observat cum el activa de fapt toţi cei 3 centrii de energie?
  1. Vizualizez (Mintea – primul centru energetic)
  2. Simt o emoţie pozitivă (Inima – al doilea centru energetic)
  3. Simt fizic (Corpul fizic – al treilea centru energetic)

Deci: RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA , AICI ŞI ACUM!

Poţi să ceri sănătate sau să vibrezi sănătate, să FII SĂNĂTATE!
Poţi să ceri prosperitate sau să vibrezi  prosperitate, să FII PROSPERITATE!
Poţi să ceri un partener care să te iubească sau să vibrezi acel partener, să FII DORINŢA ta!
 ian ramon blog vindecare puterea de vindecare prin rugaciune

Aspectul 2: Postura strangulată vs. postura fluxului

Ai observat că atunci când simţi tristeţe, neputinţă, dezamagire,  ai o anumită poziţie, iar când stai vertical, cu spatele drept, pieptul uşor evidenţiat în faţă,  te simţi altfel, mai în putere, avand mai multă apreciere faţă de tine? O poziţie care nu îţi permite de fapt sa fii trist ! Testeaza !
Când stai cu spatele drept , este mult mai uşor să conectezi toţi acei centrii energetici, să ajuţi ca energia sa curgă mult mai uşor si  fluid prin corp, iar claritatea si eficienţa ta în rugăciune creşte!

Aspectul 3: Relevanţa sau irelevanţa rugăciunii

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi cumperi ceva şi la scurt timp să îţi dai seama că nu prea îl foloseşti şi te întrebi daca nu era mai bine să nu-l fi cumpărat?
Sau ţi s-a întâmplat vreodată să îţi doreşti ceva foarte mult şi după ce l-ai luat să vezi că nu este atât de important şi util pentru tine?
Dumnezeu sau latura noastră superioară nonfizică are o minte mai inteligentă decât mintea noastră umană educată şi ştie mai bine ce este cu adevărat folositor sufletului nostru, expansiunii noastre aici şi acum.
În funcţie de relevanţa rugăciunii tale pentru sufletul tău poţi primi unul dintre cele 3 răspunsuri de la Dumnezeu / Iubire / Univers:
DA. Da, sigur, îţi dau ceea ce îţi doreşti!
NU aşa. Interesantă dorinţa ta, însă am o idee mult mai bună pentru tine!
Aşteaptă! Nu este încă momentul, sau nu ai oferit suficientă energie, claritate sau nu eşti aliniat in toate aspectele vieţii tale cu dorinţa ta.

Să recapitulăm:

  • Eşti o fiinţă vibraţională formată dintr-un un aspect fizic şi unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile !
  • Exişti într-un singur câmp de energie care uneşte toate fiinţele vii, care îţi aduce doar ceea ce tu îi comunici energetic prin gânduri şi emoţii !
  • Inima ta este cheia către comunicarea cu acest câmp, această Matrice Divină. Cu inima ta simţi şi comunici cu Matricea Divină, cu Mintea Divină !
  • Focalizează-ţi atenţia doar pe ceea ce doreşti să inviţi în viaţa ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine!
  • RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA, AICI ŞI ACUM!
    Felicitări, eşti printre puţinele persoane care are această cunoaştere! Cunoaşterea îţi oferă putere! Foloseşte-o! Crează Pace şi Bucurie!
Am ataşat mai jos două exemple de rugăciuni care sunt create de două fiinţe puternice care ştiu, şi-au amintit cum să se roage eficient, cum să comunice cu Mintea Divină şi ne-au oferit un exemplu – observă senzaţiile din corp în timp ce citeşti aceste rugăciuni!
blog vindecare ian ramon vindecarea prin rugaciune, eu sunt Lumina lui Dumnezeu
Tatăl Nostru, Tu Care Ai Locul Tău În Lumină,
Sfânt. Sfânt, Sfânt Eşti Tu Şi Sfânt este Numele Tău…
În Cer Şi Pe Pământ, Aştept Darul Înălţării Tale În Mine !
Sfântă Este Voinţa Numelui Tău În Mine – În Cer Şi Pe Pământ !
Primesc Darul Harului Tău În Fiecare Zi !
Dă-Ne Darul Luminii Tale Şi Azi – El e Pâinea Noastră În Fiecare Zi !
Harul Tău Să Ne Dea Puterea Sfinţeniei Sufletului,
Dă-Ne Noua Puterea Luminii Numelui Tău !
Tată Sfânt , Prin Puterea Harului Numelui Tău,
Sufletul Nostru Cere Să Primească Binecuvântarea Luminii Tale,
În Inimă Întunecată Şi În Inima Care Întunecă !
Tată Sfânt, Aducem Mulţumire Focului Inimii Tale,
Care Ne Duce Binecuvântaţi În Cerul , În Puterea Şi În Sfinţenia Ta !
Amin!
Şi varianta Anastasiei, extras din cartea a patra intitulată „Creaţia”, scrisă de Vladimir Megre, tradusă şi publicată din rusă în limba română de editura Dianuşa
Tatăl meu, carele Eşti Pretutindeni,
Pentru a Vieţii Lumină, Ţie-Ţi Mulţumesc,
Pentru Existenţă,
Împărăţiei Tale-i Mulţumesc,
Pentru Libertatea de-a Iubi şi bun(ă) de-A Fi !
Pentru hrana cea de toate zilele Ţie-Ţi Mulţumesc !
Şi pentru a Ta îngăduinţă,
Şi pentru a păcatelor Iertare, de pe al Tău Pământ !
Tatăl meu, carele Eşti Pretutindeni,
Fiul Tău (Fiica Ta) Sunt eu, printre ale Tale Creaţii !
Nu voi lăsa păcatele şi slăbiciunea în mine ca să intre,
Destoinic(ă) de ale Tale Desăvârşiri o să mă fac !
Tatăl meu carele Eşti Pretutindeni,
Fiul Tău (Fiica Ta) Sunt eu, întru a Ta Fericire;
A Ta Slavă prin a mea Existent-o voi Înălţa,
Veacurile toate ce-or să vină, în al Tău Vis or să Trăiască !
Şi aşa va fi ! Eu aşa vreau ! Eu Fiul Tău (Fiica Ta) Sunt,
Tatăl meu carele Eşti Pretutindeni !
Crezi că articolul le poate folosi și altora? Dă-l mai departe, te rog.

Niciun comentariu: