4 iun. 2014

Mesajul ingerilor pentru luna IUNIE 2014

                              

CE A FOST MAI RAU SI MAI GREU A TRECUT
Citirea pe luna iunie am facut-o cu 4 seturi de carduri (Mesaje de la ingerii tai, Angel Tarot Cards, Energy Oracle Cards, Magical Unicorns Oracle Cards) si folosind etalarea Crucea Celtica.
SITUATIA ACTUALA/ASPECTUL GENERAL AL LUNII IUNIE
Respira adanc, respira usurat(a): ce a fost mai greu a trecut. Da, inca mai sunt griji, inca mai sunt multe de clarificat dar parca un val ti se ia de pe ochi. Se incheie o etapa grea, plina de provocari si de „examene”. Insa acum trebuie sa ai curajul de a te aventura si a porni intr-o noua calatorie a vietii tale. E timpul sa urci pe un NOU VAL, o NOUA ENERGIE... daca nu o faci, VALUL ORICUM VA VENI. Asadar primeste tot ceea ce vine spre tine, nu il lua pe „NU” in brate. Actioneaza si solutiile nu vor intarzia sa apara. E timpul sa privesti lucrurile altfel, sa vezi totul dintr-o alta perspectiva, ingerii sunt cu tine si te ajuta sa-ti deschizi inima. Invata sa ceri ajutorul si il vei primi, mai ales de la persoane de sex feminin care isi vor deschide inima fata de tine si te vor ajuta si pe tine sa te deschizi spre a porni pe NOUL DRUM, in noua ta calatorie.
PROVOCARILE
Sa nu crezi ca le stii pe toate, sa fii umil(a) si pregatit(a) pentru a invata lectii, poate unele dure. Tot ceea ce primesti luna asta ca lectii sunt doar binecuvantari care te ajuta pe tine sa mergi mai departe si sa stii cu claritate ce vrei, care sunt visele tale, ce vrei TU cu adevarat.
Fa-ti o lista cu ceea ce TU vrei sa realizezi, seteaza-ti intentii, simte si transmite ingerilor dorintele tale. Cum altfel sa stie ei ce vrei? Cum altfel sa fii ajutat(a)? Lasa controlul si imagineaza-ti ca lansezi la apa dorintele tale, si ele merg cu panzele SUS si ajung exact in ce port trebuie.
Nu lasa NIMIC sa stea in calea ta. Poate e timpul sa renunti la anumite relatii, la anumite experiente, la un mod de gandire.. sau poate la o iubire sau la un loc de munca. Poate toate acestea stau in calea FERICIRII tale. Elibereaza-te de tot ceea ce nu iti mai serveste si ia acele decizii care aduc fericirea si bucuria si mai ales VIATA in viata ta. Alege sa fii sa o persoana VIE in propria ta viata.
CE STA LA BAZA ACESTEI SITUATII/DE UNDE PORNIM IN ACEASTA LUNA
Iluzii... iluzii... control.. ego.. alegeri bazate pe frica. De multe ori ca sa alegem ALTCEVA potrivit pentru noi trebuie sa trecem printr-o situatie dureroasa. Asa si acum, ai trecut prin niste LUNI DUREROASE si acum e timpul sa ALEGI CU INIMA. Ai fost scuturat(a) si lucrurile s-au zdruncinat in viata ta, pe acel plan in care ai avut cea mai mare frica, cel mai mare ego. Da, stiu ca nu e placut insa ingerii te roaga sa intelegi ca inima ta vorbeste mai tare decat ego-ul tau si ai ALES sa nu o asculti. Insa tot ceea ce ai construit din EGO e FALS. Vei vedea si simti asta in aceasta luna. Asadar daca ai ales sa faci CURAT sincer lunile trecute, daca ai ALES sa iti inveti lectiile, pentru tine totul se va rearanja, daca insa continui sa iti hranesti EGO-ul si FRICILE, atunci lectiile vor continua.. nu uita, VALUL oricum vine. Lasa-te calauzit(a) si vei primi raspunsuri, oportunitati, ghidare. Atentie insa la tentatia de a actiona din frica. O persoana (sau mai multe) de energie masculina te va ajuta sa primesti acea ghidare din inima si te va conduce spre ceea ce TU ai nevoie acum. NU UITA SA CERI CEEA CE VREI!
TRECUT
Ca vrei, ca nu vrei, seminte au fost deja plantate si vor incepe sa isi arate roadele. Daca ai plantat griji vei avea de curatat griji, daca ai plantat ganduri frumoase vei culege actiuni roditoare. Fiecare o sa aiba acea recolta dupa cum a gestionat aceasta prima parte a anului 2014 si inca foarte rapid inca din primele zile a lunii iunie. Vei sti ce ai vindecat, iti vei intinde aripi si vei vedea cum infloresti cu un nou proiect, o noua etapa din viata ta. Iti vei ASUMA VIATA.. insa chiar si daca recolta nu e cum te astepti, STII acum clar ceea ce mai ai de facut. La ce frici mai ai de lucrat, de ce griji mai ai de scapat etc.
PREZENTUL
In fiecare ZI a lunii vei simti nevoia sa te impamantezi si sa te copilaresti. Luna asta esti invitat(a) sa razi mai mult, sa te bucuri mai mult de TOT ceea ce ti se aduce in cale. Practica recunostinta pentru tot ceea ce DEJA ai si vei primi inzecit. Gaseste magie si bucurie in lucrurile simple pentru ca asta te va implini. Nu uita sa fii TU, asa cum esti, DIFERIT(A), cu bune, cu rele, MANIFESTA TOT ceea ce esti. Nu uita sa fii creativ(a), exprima-te, prosteste-te, fii ceea ce poate inca n-ai indraznit sa fii. Si da, iubeste, fa dragoste, indragosteste-te, muta-te in casa noua, fa ce-ti spune INIMA! In acest fel vei creste si evolua spiritual. Lucreaza in aceasta luna cu Arhanghelul Ariel.
VIITORUL APROPIAT (DIN 19 IUNIE)
Te vei simti ca o floare a SOARELUI care se indreapta spre succces, spre reusita. Daca ai inceput un nou proiect la inceputul lunii, acum se deschid alte oportunitati. Daca ai indraznit sa faci niste alegeri importante la inceputul acestei luni, acum vei primi confirmari, reconfirmari si increderea in tine va fi la cote inalte. Insa daca te lasi influentat(a) de altii si inca te tarasti.. inca ai mai multa compasiune fata de altii decat fata de tine, atunci vei fi un pic scuturat(a), insa ti se va respecta liberul arbitru. Deci, ce alegi?! Ti-e frica de esec sau ti-e frica de succes? Nu lasa invidia altora sa te intoarca din drum. Fa ceea ce Tu stii ca vrei chiar daca inca nu stii CUM. Si te rog nu raspandi vestea prea repede, adica nu spune la toata lumea din prima de planurile tale.. pentru ca vor fi multi care vor incerca sa te descurajeze. Asadar MERGI INAINTE FARA FRICA!
PUNCTUL FORTE AL ACESTEI SITUATII (ACESTEI LUNI)
Deciziile pe care le-ai luat in prima parte a anului acum se reflecta.. sau deciziile pe care nu le-ai luat si ar fi trebuit sa le iei. Tot ceea ce se intampla ACUM, in aceasta luna, e rezultatul modului in care tu ai reusit sa iti inveti lectiile sau poate nu, modului in care ai reusit sa faci fata provocarilor si curajului pe care le-i avut.. sau poate te-ai ascuns. Ai rupt niste bariere? Ai actionat diferit? Ai mers la „scoala vietii”?, Ai recunoscut ca nu stii si ai invatat ceva nou? Tot ceea ce vine acum spre tine reflecta cata grija ai avut tu de sufletul tau, de ceea ce el ti-a cerut. L-ai hranit sau nu? Tot timpul ai avut ajutor, ingerii au fost cu tine si ti-au trimis persoane de sex masculin care sa te scuture, persoane care sa te invete lectiile mai repede. Vezi ce mai ai de curatat, invatat si eliberat. Tot ce a fost mai rau a trecut!
INFLUENTELE CELORLALTI
Oare iti asculti adevarul interior? Oare cat de sincer(a) esti cu tine? Ii lasi pe altii sa iti influenteze deciziile pentru ca iti vor binele sau cred ei ca stiu ce e mai bine pentru tine? Te mai lasi umilit(a) de altii doar pentru ca tu esti mai sensibil(a) avand inima deschisa? Ei.. ALEGE CE VREI. Sa traiesti viata ta sau pe a altora? Nu te mai „casatori” cu oricine iti promite marea si sarea, nu iti mai asuma angajamente pentru ca ti-e rusine sa refuzi, nu mai crede ca e rusinos sa spui ceea ce crezi. ASUMA-TI PUTEREA PERSONALA!
FRICI SI SPERANTE
Accepta ajutorul celorlalti, daca faci mai mult, daca lucrezi mai mult, daca te straduiesti mai mult, sa stii ca nu are importanta. Doar ceea ce faci din echilibru, din iubire, este ceea ce face sa fie o samanta buna... si samanta cea buna e cea care nu contine frica sau grija. Asa ca roaga-te sa primesti clarificare ca sa te eliberezi de sarcini care nu sunt necesare, sa inveti sa delegi, sa inveti sa ai grija de tine, sa bei mai multa apa si sa te lasi sa curgi ca APA. Actioneaza dar din iubire si nu din frica. Ai incredere in ceea ce simti ca este adevarat si vei stii ce ai de facut EXACT la momentul potrivit, nici o secunda mai devreme. Esti ajutat(a) de o persoana de sex feminin pentru a-ti pune ordine in cariera si in viata. Primeste acest ajutor!
REZULTAT (SFARSITUL LUNII)
Spre sfarsitul lunii vei simti cum parca ai prins putere, cum noi parteneriate sau poate contracte acum te ajuta si iti confirma ca esti pe drumul cel bun. Primesti incurajari si totul pare ca se aranjeaza asa cum este mai bine. Stii bine acum ca ai o misiune in viata, ca poti materializa ceea ce iti doresti si totul tine de curaj si mai ales CREDINTA. Stii ca tu esti MAGICIANUL vietii tale si cu fiecare alegere pe care o faci alegi ce viata vrei sa ai. Animalele iubesc neconditionat si nu se preocupa de ziua de maine. Intoarce-te la simplitatea de A FI. Credem uneori ca lucrurile sunt complicate, ca nu sunt solutii, ca totul e greu.. cand atunci cand lasi controlul, lasi frica TOTUL pare sa se aseze ca intr-un joc de puzzle. FII iubire, manifesta iubire si este ceea ce tu vei primi!
Asa sa fie si asa este!
Citire de Delia Mureșan

Niciun comentariu: