10 aug. 2014

După moarte, conștiința cuantică se materializează într-un alt corp, dintr-o altă dimensiune

                                        constiinta cuantica După moarte, conștiința cuantică se materializează într un alt corp, dintr o altă dimensiune
Dr. Robert Lanza, celebrul om de știință care și-a dedicat viața încercând să descopere și să explice ceea ce înseamă moartea, șochează pentru încă o dată opinia publică cu noua sa teorie. Cercetătorul susține că atunci când corpul fizic moarte, conștiința cuantică trece într-o altă dimensiune, loc unde este pregătită pentru o nouă experiență.
În noua sa carte, intitulată “Biocentrismul, modul în care viața și conștiința sunt cheile pentru a înțelege Universul”, Lanza descrie cu lux de amănunte fenomenul morții, dar și viața de după moarte. Atunci când corpul fizic moare, conștiința cuantică îl părăsește pentru ca mai apoi să-și înceapă aventura prin Univers.
După o perioadă nedefinită, această energie va trece într-o dimensiune paralelă, fie ea inferioară sau superioară. Atunci este momentul în care începe să se materializeze și își caută o altă gază sau un alt trup, fie el de origine materială sau nu, și astfel viața continuă, dar sub o altă formă.
În acest sens, conform descoperirilor lui Lanza, moartea nu este decât o situație de tranziție, între două puncte sau între două vieți aflat în dimensiuni diferite. Acest proces poate continua la infinit, motiv pentru care termenul de viață veșnică devine unul lesne de digerat. Fenomenul este cunoscut sub numele de biocentrism, care este un aspect important al fizicii cuantice și care tinde să fie înțeles cât mai bine în ultimul deceniu.
Un alt aspect fascinant, dar demn de luat în seamă este faptul că Universul există datorită conștiinței. Acesta este motivul principal pentru care viața, sub forma sa abstractă, va exista pentru totdeauna, iar în tot acest timp, Universul, cât și dimensiunile sale paralele, nu sunt decât o creație ale unei energii cuantice, pe care Lanza a numit-o conștiință cuantică.
Biocentrismul arată că aceşti doi parametri ai existenţei noastre nu pot fi luaţi în calcul că nişte entităţi solide. „Mişcaţi-vă mâna prin aer şi apoi priviţi în urma ei. Există vreo urmă prin spaţiul parcurs de mână? Nimic! Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul timpului. Nu putem privi prin cutia craniană, la ce se întâmplă în creierul nostru. Ceea ce vedem şi privim este doar o vâltoare a informaţiilor care se produce în propriul spirit. Spaţiul şi timpul reprezintă doar instrumentele care ne ajută să «asamblăm»” aceste informaţii. De aceea, moartea nu există într-o lume lipsită efectiv de spaţiu şi de timp”, afirma Lanza.
El îl citează şi pe Albert Einstein, care spunea odată: „Acum, vechiul meu prieten Besso a plecat din această lume stranie – mai devreme ca mine, ce-i drept. Dar asta nu înseamnă nimic. Cei ca noi ştiu că diferenţa dintre trecut, prezent şi viitor nu este decât o iluzie ceva mai persistenta. Pentru că nemurirea nu înseamnă neapărat o existenţă la nesfârşit în timp, ci este o viaţă într-un plan paralel”.
http://www.efemeride.ro/dupa-moarte-constiinta-cuantica-se-materializeaza-intr-un-alt-corp-dintr-o-alta-dimensiune

2 comentarii:

http://www.dinculori.wordpress.com spunea...

mi se pare foarte interesant subiectul, nu sut o specialistă dar este un subiect care mă pasionează, așa că îmi pare bine că am trecut prin zonă :)

Anonim spunea...

Cea mai mare frica a oamenilor este moartea.
Persoanei care are norocul sa aiba o experienta de decorporalizare ii dispare aceasta teama.
Dar aceasta binecuvantare/dar este dat spiritelor batrane, adica care au foarte multe intrupari. Si progamul cu care venim in acest plan are importanta lui.