25 aug. 2014

Înaltul Consiliu de pe Sirius – Frământări Interioare – ”Noaptea Neagră a Sufletului” – Pace și Armonie

       
Mesaj primit prin Anna Merkaba

Unificarea lumii voastre cunoscute se desfășoară cu rapiditate în subconștientul vostru. Rezistența exterioară este încet escaladată, rezistența la care sunteți cu toții martori în realitatea voastră prezentă, nou formata conștiință galactică a conștientizării voastre colective este întâmpinată cu rezistență de către cei care nu găsesc strectura noii realități a fi pe placul lor. Rezistența este escaladată și își va continua spirala sa ascendentă pe durata următoarelor trei luni ale realității voastre pământești.

Pe durata următoarelor 6 săptămâni veți fi martorii creșterii a ceea ce voi înțelegeți a fi violență în lumea voastră. Pentru că energiile care vă afectează, frații și surorile noastre galactice, vă afectează într-adevăr pe toți cei care sălășluiți pe Gaia.

Noua înțelegere a realității care vă este oferită tuturor prin codicele inimii cauzează multă rezistență în mulți pământeni, pentru că într-adevăr multe schimbări energetice au loc acum în vehiculele lor de timp și spațiu. Și astfel, cunoașterea interioară a inimii lor va fi în dezacord cu realitatea exterioară a ființei lor , provocând o luptă interioară sau ceea ce voi ați ajuns să cunoașteți drept ”noaptea neagră a sufletului”.

Conflictul interior, Armaghedonul interior este ceea ce conduce aceste suflete să iasă afară din propriile lor sine și să se alăture colectivității. Colectivitatea care este în vecinătatea ființei lor.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiții noștri scumpi, este că violența pe care o vedeți desfășurându-se cu rapiditate pe planeta voastră nu este altceva decât o ciocnire interioară între forțele din interior și cele din exterior. Energia care este generată de lupta internă din interiorul vehiculului de timp și spațiu își caută eliberarea, asemeni unui vulcan. Și odată ce erupția a avut loc, energia eliberată din vehiculele lor se va stabiliza în atmosfera voastră. Lucru care va cere ca mulți dintre voi să luați măsuri, pentru că acțiunea VOASTRĂ va fi necesară în scopul de a curăța pe deplin atmosfera Pământului de ”rămășițele” acestei erupții. Lumina VOASTRĂ și energiile VOASTRE vor intra în deplină activare permițîndu-vă să folosiți flacăra violet și particulele de aur de la Sursă pentru a recalibra ambianța lumii voastre cunoscute, croind drum și aliniind umanitatea cu noua înțelegere a păcii și armoniei.

Și astfel energiile pe care voi le percepeți din perspectiva voastră umană desfășurându-se rapid pe planeta voastră, prin întețirea conflictelor la care sunteți martori prin intermediul mass-mediei timpului vostru, nu sunt altceva decât un efect de curățare și recalibrare a schimbărilor care au loc în voi. Vă repetăm din nou că ”erupțiile” trebuie să aibă loc în scopul de a scoate la suprafață energiile profund îngropate, permițând ca ele să fie transformate în lumină, iubire, pace, armonie și înțelegere. Știm că înțelegerea unor astfel de afirmații este dificilă pentru unii dintre voi, deoarece vechile paradigme nu au părăsit încă vehiculele voastre pământești de timp și spațiu, așa că dați-ne voie să repetăm și să explicăm.

Energia care este generată din alinierea celor două polarități, cea internă și externă obținută în boom-ul energetic, explodează prin erupția vulcanică a conflictului. Deversându-se în atmosferă, unde aceasta este curățată și purificată și este readusă la starea ei de energie pură, fiind readusă în unitate și la starea ei de existență neutră, cu toate că energia a fost alimentată în mod forțat prin vortexul stării interioare în vortexul epidermei exterioare a creației voastre.  

Ceea ce încercăm să vă spunem este că prin haos voi veți vedea cum apare ordinea, și prin ordine voi veți vedea cum haosul își face loc până în momentul în care ordinea devine haos și haosul devine ordine, stabilizând energiile, și eliberând tot ceea ce nu aparține prezentei înțelegeri a realității voastre. Până când momentul de echilibru va fi perceput de către pământeni prin acea stare de haos aparent fără sfârșit în acest moment din timp.

Vă cerem să continuați să vă aduceți lumina și iubirea, vă cerem să vă adunați toate energiile de lumină care sunt direcționate acum către vehiculele voastre și să vă pregătiți pentru viitorul aflux de schimbări care este pe cale să explodeze cu rapiditate din nou și să se manifeste pe planeta voastră în decursul următoarelor trei luni ale timpului vostru pământesc din continuum-ul timpului.

Și astfel, veți începe să vedeți diverse joncțiuni de pace, negocieri de pace care apar brusc în mijlocul războiului și violenței, care le vor opri și un nou curs al realității va apărea pas cu pas. Pentru că evenimentele care s-au integrat de la sine în realitatea voastră prezentă sunt ancorate, iar evenimentele istorice majore ale trecutului sunt în curs de realiniere cu noul moment acum din timp.

Și astfel faza purificării și epurării continuă să fie valabilă până la noi dispoziții. Vă rugăm încă o dată să țineți cont de vorbele noastre și să folosiți toate energiile care intră în favoarea voastră. Pentru că este necesar ca energiile să fie stocate în vehiculele voastre pregătindu-vă pentru evenimentele de stabilizare a factorilor sinelor voastre creatoare, evenimente care se manifestă cu rapiditate pe planeta voastră.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ link catre articolul original

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/08/inaltul-consiliu-de-pe-sirius.html

Niciun comentariu: