7 aug. 2014

Timpul pamantului: ziua are 16 ore, nu 24

                     
"Nu-mi ajunge timpul", "Nu reusesc sa fac mai nimic din ce imi propun", "N-am timp nici sa respir". Daca ai spus si tu foarte des in ultimii ani asemenea cuvinte, afla ca ai dreptate. Oamenii de stiinta confirma ca timpul se contracta, iar durata unei zile s-a redus aproape la jumatate. 

Omul este o fiinta astrala, fiind influentat permanent de planeta pe care traieste, precum si de celelalte planete ale Sistemului Solar, in special Soarele si Luna. In teoria Gaya, Pamantul este considerat o fiinta vie, care actioneaza simbiotic cu fiintele care il populeaza, plante, animale si oameni. 

Pulsul planetei creste Daca despre miscarea anotimpurilor, ciclul noapte-zi si ritmurile lunare se stie inca din vechime, foarte putine se cunosc despre structura interna a Pamantului si cum actioneaza aceasta asupra psihicului si spiritului uman. Pana in prezent, disputele privind miezul Pamantului n-au fost transate: unii spun ca ar fi un lichid fierbinte, altii - un conglomerat de metale grele sau un cristal, iar cei mai "curajosii sustin chiar ca planeta ar fi goala pe dinauntru. Insa un lucru e cert: Terra are o frecventa de vibratie numita oscilatie Schumann. Putini stiu ca valoarea acestei frecvente, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat starii de relaxare, de armonie cu noi insine. Conform estimarii specialistilor, pana in anul 1978, acest "pulsi al planetei s-a mentinut constant, asa cum a fost si in ultimii 10.000 de ani. Insa, in jurul acestei date s-a intamplat ceva si oscilatia a crescut spre 13 Hz... Desi au trecut 30 de ani, nu s-a gasit nicio explicatie plauzibila pentru modificarea inregistrata. 

Boli galopante si copii supradotati "Schimbarea este evidenta. Cei nascuti inainte de 1978 acuza trecerea rapida a timpului si scurgerea rapida a evenimentelor. Pentru ei, timpul a suferit un proces de "contractie", astfel ca traiesc, in 24 de ore, doar 16. Fenomenul nu este valabil si pentru persoanele nascute dupa *78, acestea avand creierul "acordat" pe noua oscilat iei, spune dr. Emil Strainu, specialist in geofizica si radiolocatie. 13 Hz inseamna domeniul de functionare beta al creierului, adica activitate cerebrala constienta, starea de "treazi, gandirea logica, analitica. Cu alte cuvinte, relaxarea nu mai poate fi la fel de profunda, la fel de "sincronizatai cu stimulii electromagnetici subtili din exterior, iar creierul "galopeazai chiar si atunci cand el "credei ca se afla in stare de liniste. Acceptat de unii savanti si contestat pana la negare de altii, fenomenul comprima rii timpului continua sa produca mutatii in viata si comportamentul oamenilor si al planetei, unele dintre ele necunoscute, sau foarte putin studiate. Astfel, in randul generatiilor de dupa '78 s-a constatat cresterea numarului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacitat i psihice incadrabile in fenomene "paranormalei, foarte adaptabile la factorii de stres din mediu. In schimb, unii specialis ti occidentali remarca o crestere a incidentei bolilor la cei nascuti inainte de 1978 si modul galopant in care se dezvolta acestea, micsorarea rezistentei la stres a acestor persoane, precum si coborarea pragului de adaptabilitate la mediu. "Ca o ciudatenie, modificarea frecventei de vibrat ie coincide cu alt fenomen contestat, dar care in ultima perioada capata din ce in ce mai multa credibilitate: cresterea diametrului Pamantului, lucru ce nu poate fi explicat de nicio teorie stiintifica acceptata pana in prezenti, precizeaza dr. Emil Strainu. 

Polii magnetici se vor inversa De asemenea, o influenta deosebita asupra ciclurilor temporale terestre au si schimbarile survenite in activitatea Soarelui: ciclul de 11 ani al furtunilor magnetice (minimum si maximum solar) nu se mai respecta de multi ani. Exista si o teorie potrivit careia ciclurile de eclipse solare si lunare, numite Saros, ar fi suferit modificari inexplicabile din punct de vedere astronomic, in conditiile in care au fost constante mii de ani. Aceasta teorie se adauga unor previziuni ale geofizicienilor care intrevad, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, posibilitatea certa de inversare a polilor magnetici ai Pamantului, cu influente deosebite asupra psihicului si sanatatii omului si celorlalte vietuitoare, plante si animalei, conchide dr. Emil Strainu. Dincolo de orice fel de speculatii, comprimarea timpului este o realitate incontestabila, iar oscilatia Schumann continua sa creasca. Pana cand, pana unde? Toate aceste modificari vor conduce la un salt calitativ al rasei umane sau la distrugerea ei? Nimeni nu stie, poate numai Dumnezeu... 

Posibile simptome ale cresterii frecventei de vibratie 
• afectarea ciclului veghe-somn, a sistemului imunitar 
• modificarea perceptiei asupra timpului si spatiului 
• migrene, dureri de cap, oboseala, crampe musculare 
• senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala 
• simptome de gripa, atacuri de panica, fara justificare medicala 
• vise intense 
• cresterea sensibilitatii corpului uman 
• structura interna a ochiului poate suferi transformari, in functie de atmosfera planetara si cresterea luminozitatii

sursa: internet
http://www.trilulilu.ro/imagini-incredibil/timpul-pamantului-ziua-are-16-ore-nu-24

Niciun comentariu: