7 aug. 2014

FORTA DIVINA

                                
LADY NADA

Forta divina exista in fiecare dintre voi,cand o lasati sa iasa la suprafata  sa va indice calea ,ea va aduce puterea care va crea pentru binele tuturor.Aceasta forta divina va indica ce sa creati ,fara a face rau celor din jurul vostru.Nu vor mai exista fiinte cu propria agenda,nu va mai exista puterea dominanta care nu este data de forta divina din voi.

Divinul nu se impune,divinitatea este iubire,ea este acceptata sau respinsa,intodeauna va tine cont de libera alegere a oricarei fiinte,nu va calca pe terenul nimanui impunandu-si creatiile,chiar daca ele sunt cea mai buna cale de urmat pentru orice fiinta din Univers.

Fiecare fiinta trebuie sa isi aleaga singura calea,lectiile,dorintele,ideile,orice crede ea de cuviinta ca este bine ,chiar daca uneori alege cai destul de rele care nu sunt de lumina.Trebuie sa invatati sa lasati divinitatea in voi atunci cand sunteti pregatiti sa o primiti,este lumina care va arata o cale ce nu ati gasit-o niciodata pe planeta unde sunteti acum.

Fiecare dintre voi este acolo unde a ales sa fie,desi nu asta credeti.Adevarul nu va place,dar este totusi adevar,fiecare fiinta de pe planeta are lectiile care le-a ales ,experimenteaza ceea ce a pus in contractul vietii,fie ca este bine ,fie ca este rau.

Voi toti sunteti o mica piesa din intregul care sunteti .Sinele Inalt alege sa se divina in parti infinite pentru asi insusi lectii de toate felurile,bune si rele.Fiecare lectie este o viata,ea este o provocare pentru Sinele Inalt, care nu va renunta la nicio lectie, indiferent cat de greu i se pare unei extensii a lui.Va mentine acea lectie pana cand acea extensie a lui va invata,chiar de dureaza zeci de vieti.

Sinele Mic este un sine egotic,condus de ceea ce detineti fiecare in aura proprie.Acea lume este condusa de arhonii care ii detineti toti in aurele voastre,puteti alege sa mergeti pe indiciile sinelor egotice ,sau puteti sa iesiti la lupta si sa invingeti aceste sine care va scot mereu de pe calea voastra de lumina.

Intodeauna sa va uitati in interior adanc in inima voastra pentru a gasi raspunsul corect dat de Sinele vostru Inalt.El va fi mereu ghidul din umbra care va avea grija de voi indicandu-va cai frumoase ,daca voi aveti simturile si perceptiile deschise sa ii auziti soapta.

Namaste!

Lady 
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/08/forta-divina.htmlNada

Niciun comentariu: