12 oct. 2014

Trecutul si trezirea la potentialul tau maxim





Aceasta nu este viata ta obisnuita, asa cum ti-ai dat seama deja! Un lucru care este diferit este expresia activa din nivelul de codificare al ADN-ului tau pentru trezirea la intregul tau potential. Aceasta viata este in pozitia ON, catalizand amintiri a ceea ce ai fost nascut sa fii si sa faci, si amesteca in tine o neincetata si persistenta dorinta de a trece la urmatoarea faza din dezvoltarea ta spirituala.
Aceasta codificare energetica este precum o alarma de ceas interioara care a fost programata sa sune intr-un moment cheie al acestei vieti - sa te trezeasca la scopul sufletului si sa te ajute sa iti amintesti rolul tau de catalizator al schimbarii divine.
Momente cheie
Daca te gandesti la viata ta, au fost intr-adevar momente cheie in care ai facut o intoarcere la 180 grade sau ceva cu totul nepotrivit. Fara a intelege in acest moment de ce, tu doar ai stiut in adancul tau ca ceva important in viata ta a trebuit sa se se schimbe si trebuia sa se intample foarte curand. Acest "foarte curand" factor, reprezinta graba pe care o simti in astfel de momente.
Cel mai probabil, ai simtit aceasta urgenta foarte des, in ultimul timp. Sentimentul ca poate te-ai uitat la relatii cheie, la ce faci pentru a trai, cum iti petreci timpul, si mult mai mult decat atat. Poate te intrebi daca faci tot ce poti pentru a-ti exprima darurile, care sunt unice, lucruri cu care nimeni altcineva nu poate contribui in lume, asa cum poti tu.
Bucla din intrebari
Uneori, aceasta dorinta poate declansa o bucla de intrebari constante - daca esti pe drumul cel bun sau daca ceva important lipseste. Daca te surprinzi facand acest lucru, fa un pas inapoi. Intreaba-te, pentru a sti ce parte din tine face aceasta interogare repetitiva:
1. Este ego-ul tau, niciodata satisfacut cu progresul tau si mereu dorind mult mai mult?
2. Este copilul tau interior, care se simte neglijat intr-un fel?
3. Este modalitatea spiritului de a obtine atentia ta cu privire la ceva ce omiti, provocand o cercetare profunda pentru a obtine redirectionarea atentiei tale de la partea lumeasca catre scopul tau mai mare?
Ai incredere ca poti invata o multime de lucruri cu grija, acordand atentie intrebarilor pe care le pui. Intrebarile repetitive pot fi precum un ghiont, care te convinge sa te gandesti la ceva. Expemplu: ghiontul pe care il simti cand te intrebi daca ceea ce faci pentru a trai, sau cum iti exprimi darurile, este in deplin acord cu scopul sufletului tau. Nu te lupta sau sa-ti faci griji ca nu vei ajunge acolo. Asculta, oricum, si ia masuri centrate din inima bazate pe intelepciunea ta interioara. Acesta este un proces si ai o multime de ajutor!
Contextul Cosmic
Esti om, dar, de asemenea, esti o vasta si eterna fiinta multidimensionala. In acest context cosmic larg, ti-ai ascutit numeroase abilitati folositoare si calitati pozitive, pe parcusul mai multor vieti. Aceste energii benefice sunt in interiorul tau azi, purtate inauntrul ADN-ului tau. Nu le-ai pierdut, chiar daca unele dintre ele nu sunt active in toate vietile.
Scopul sufletului tau in aceasta viata isi are radacinile in trecut, incarnarile tale anterioare stabilind scena pentru modul in care talentele tale deosebite ar putea contribui in aceste vremuri unice. Chiar si oamenii pe care i-ai intalnit inainte, si probabil cei pe care ii stii acum, sunt inclusi in acest amestec.
Oamenii care vin in viata ta de-a lungul timpului - inclusiv seful care nu-ti place si partenerul care ti-a provocat suferinta - sunt, de multe ori, catalizatorii de care ai nevoie pentru a exprima mai complet scopul sufletului tau in lume. De asemenea, aceste persoane au fost cu tine de multe ori in vietile anterioare!
Uniti punctele
Invita-ti intelepciunea interioara sa iti dezvaluie prin intermediul viselor, meditatiei si evenimentelor de viata, cum sa unesti punctele dintre trecutul, prezentul si viitorul tau. In timpul etern, aceste cronologii sunt una, continute in intreg. Privite separat, cu o intelepciune mai mare si cu precautie, ele contin cheile esentiale pentru intelegerea sinelui si iluminare.
Selacia
Sursa: www.consciouslifenews.com
Imagine: www.spiritscienceandmetaphysics.com
Traducere: Cristina Ciobanu



http://www.astrocafe.ro/articole/articole-20/articol-trecutul_si_trezirea_la_potentialul_tau_maxim-4533

Niciun comentariu: