11 apr. 2014

Esti capabil sa supravietuiesti mai mult de 3 zile singur?

                                    
În această perioadă omul, ca specie, a fost îndepărtat atât de mult de esenţa sa şi atât de mult de adevărata realitate, că ne-am pierdut, aproape în întregime, caracterul uman. Am fost instruiţi să fim total dependenţi de sistem, am fost jefuiţi de liberul arbitru, de respectul de sine şi independenţa noastră. Am fost instruiţi să credem tot ce ni se spune la televizor şi să credem că imaginea, statutul social şi colectarea de fleacuri inutile reprezintă scopul vieţii. Dar, cel mai important lucru, prin televiziune, mass media şi ingerarea de toxine inhibitoare cerebral, ca fluorul, am fost jefuiţi de puterea de a gândi critic şi obiectiv şi, cel mai periculos dintre toate, prin intermediul aceloraşi intrigi, am fost jefuiţi de capacitatea de a trăi.
Numai acest ultim fapt a plasat omenirea în cea mai vulnerabilă poziţie, din întreaga sa istorie cunoscută, fiindcă, în acest moment anume, suntem, aproape fiecare dintre noi, total dependenţi de un aparat corporatist corupt, pentru supravieţuirea noastră, un aparat care pune profitul mai presus de oameni. Nu are absolut deloc de-a face cu adevărata natură a omului şi cu poziţia şi relaţia noastră cu Pământul sau cu fiecare alt om şi, totuşi, depindem de el pentru hrana noastră, casele noastre, pentru informarea şi până şi pentru distracţia noastră. Ne spune ce să facem, unde să mergem, cum să arătăm, ce să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm şi să ne comportăm şi ce anume să credem despre lume şi despre fiecare alt om şi noi ne supunem, în timp ce lumea din jur este violată.
Şi dacă acest aparat corporatist ar eşua sau s-ar închide brusc, orice raft al vreunui supermagazin din lume ar fi aproape gol şi orice resursă, considerată implicit ca fiindu-ne zilnic la îndemână, s-ar epuiza în maxim trei zile. Şi ce ne facem? Fiindcă, dacă o persoană de la orice nivel al societăţii moderne ar fi lăsată, brusc, să se descurce singură, numai foarte puţini ar fi capabili să supravieţuiască. Este extrem de important ca rasa umană să se trezească la această realitate şi la adevărata situaţie cu care se confruntă lumea, fiindcă viitorul care permitem să fie creat şi care permitem, de asemenea, să ne înrobească, literalmente, fiind complet dependenţi de el, nu va fi un viitor în care va merita să trăim. Ceea ce trebuie îndreptat este ca oamenii să redevină fiinţe umane şi să reintre în contact cu propriul lor umanism, să recapete controlul asupra propriei lor vieţi. Începeţi să vă cultivaţi propriile alimente, să vă asumaţi responsabilităţi şi să realizaţi şi să acceptaţi conexiunea voastră cu ceilalţi. 
Acum 120 de ani, o situaţie, similară cu cea în care ne aflăm acum, ar fi fost de neconceput. Deci, de ce este atât de răspândită astăzi? Este, fiindcă a fost creată intenţionat! Motivul este că suntem înşelaţi! Şi nu le spun asta oamenilor pentru a-i speria, ci o spun, pur şi simplu, fiindcă este important să devină conştienţi, deoarece este o situaţie care mai poate fi îndreptată, încă, o dată ce oamenii devin conştienţi de adevăr. Acum sunt mulţi care aleg să blameze diverse grupuri pentru asta, cum ar fi că sionismul este de vină sau Grupul Bilderberg sau bancherii internaţionali şi sistemul monetar, care se află la baza problemei şi, totuşi, adevărul e că toate acestea sunt doar diverse mecanisme de control, care sunt toate interconectate.

Niciun comentariu: