25 feb. 2015

Apariţia cercurilor în lanuri

 Imagini pentru cercuri in lan

 Apariţia cercurilor în lanuri a ajuns un adevărat fenomen în întreaga lume. Zeci de noi reprezentări sunt semnalate în fiecare an, în diverse ţări. Văzând aceste uriaşe şi adeseori deosebit de inedite desene – fie chiar şi numai în fotografiile sau filmele care abundă pe internet – milioane de oameni s-au întrebat „Cine şi cum a făcut aceste construcţii uimitoare?” şi de asemenea „Care ar putea fi rostul, semnificaţia lor?”.

Decodarea intuitiv-telepatică de către oameni a respectivului mesaj transmis de către acea civilizaţie extraterestră benefică este posibilă deoarece  la nivel de conştiinţă toate fiinţele sunt absolut similare. Conştiinţa este substratul coerent universal care uneşte totul la nivel cosmic. Acesta este de altfel şi motivul pentru care toţi oamenii, indiferent de epocă, religie sau orice alte aspecte particulare au descris experienţa revelării propriei conştiinţe  în moduri care sunt în esenţă absolut identice şi care se referă la o trăire grandioasă a unei stări de conştiinţă cosmică. Deschizându-ne lăuntric, intuitiv, faţă de aceste mesaje ale cercurilor din lanuri realizăm cu încântare şi recunoştinţă că ele au fără îndoială scopul de a ne pregăti şi a ne ajuta să ne ridicăm nivelul de conştiinţă.
Această modalitate de deschidere psiho-mentală către receptarea telepatică a mesajului cerc 1ascuns în pictogramele din lanuri reprezintă o veritabilă metodă de lucru pe care fiecare dintre noi o putem folosi. În acest scop putem utiliza fotografiile diferitelor reprezentări în acelaşi mod în care sunt folosite yantrele: fixăm cu privirea imaginea respectivă, într-o stare de relaxare şi linişte mentală. Urmărim să ne concentrăm să percepem intuitiv mesajul ce ne este transmis, fiind cât mai deschişi lăuntric, plini de curiozitate şi lăsând la o parte orice prejudecăţi. În funcţie de receptivitatea noastră, putem avea apoi surpriza de a constata că desenul asupra căruia ne focalizăm atenţia ne facilitează pătrunderea (translaţia) în alte dimensiuni ale conştiinţei, pe care poate nici măcar nu le bănuiam. Putem ajunge astfel cu timpul să constatăm că realizând sistematic asemenea concentrări identificatoare, în noi apare o anumită stare de trezire euforică a conştiinţei, prin activarea unor arhetipuri profund armonice ale acesteia.

Niciun comentariu: