12 feb. 2015

Solarul – Metatron – Actualizarea Stării Curente

Imagini pentru coridor de siguranta spirituala
De Anna Merkaba

Salutări la toată lumea, înainte de a începe acest mesaj aș dori să adaug o notă personală. Știu că mulți dintre voi ați experimentat senzații foarte stranii în ultimele săptămâni, mai ales în ultima săptămână. Mulți ați raportat sentimente de pierdere, de dezorientare, de călăuzire greșită, ca și cum tot ceea ce ați curățat deja ar fi revenit cu toată forța din nou. Un sentiment de totală deconectare și o senzație ca și cum ”trezirea” n-ar fi avut niciodată loc. Mulți au simțit că nu se pot conecta cu ghizii lor și cu familiile lor stelare binevoitoare. Mulți au fost ținta unor atacuri severe. Știu de la mine personal că ultimele două săptămâni au fost brutale, și ori de câte ori am încercat să mă conectez la alianțele noastre stelare și la unii dintre îngeri, am primit mesaje contradictorii.

În cele din urmă, marți, energiile s-au schimbat și mi s-a explicat de diferiți Maeștri Ascensionați că ceea prin ce trecem și ne mai aflăm încă este un Coridor de Siguranță, în care planeta noastră nu poate fi atinsă de nici una dintre forțele exterioare. Familiile noastre stelare binevoitoare nu au putut să comunice cu cei mai mulți dintre noi în mod direct și au trebuit să găsească diferite alte moduri de comunicare. Unor ființe de lumină nu li s-a permis să rămână în planul nostru, toată lumea a trebuit să se ridice de pe planetă și Pământul nostru a fost pus într-un fel de ”carantină”. Singurii care au putut avea vreo conexiune cu noi au fost ghizii noștri principali și Sinele noastre Mai Înalte. Nimănui altcuiva nu i s-a permis să interfereze.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre noi s-au simțit atât de pe dinafară, deoarece noi am fost deconectați de la rețea pentru a ne conecta la un nou sistem de rețea. Lăsându-ne să ne purtăm singuri de grijă cum s-ar spune. Vă rog să înțelegeți că singurul motiv pentru care acestui lucru i s-a permis să aibă loc a fost pentru că a fost necesar să se facă acest lucru și am ajuns în punctul în care PUTEM avea grijă de noi înșine și unii de ceilalți. Am fost învățați cum să facem asta în fiecare zi, și, deși acest lucru a fost o procedură necesară, a fost și un test pentru a vedea cât de bine ne putem descurca și fără asistența constantă a ghizilor noștri. Trebuie să ne amintim că este nevoie să continuăm să fim deschiși unii cu ceilalți și să devenim chiar și mai apropiați acum decât am fost înainte, în timp ce diferitele energii care se manifestă ne vor face să credem contrariul și încearcă să ne despartă și mai mult pe unii de ceilalți. Vestea bună este că am trecut de această zonă de ”vid” și că în următoarele câteva săptămâni totul se va stabiliza din nou, în timp ce vom continua să fim învățați diferite ”trucuri profesionale” pentru a ne continua misiunea aici pe Pământ. Ar trebui ca în curând să simțiți o rapidă urcare a energiilor și conexiunea voastră cu divinul se va restabili cu toată puterea. Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de la Maeștrii Ascensionați ai celei de-a 33-a Dimensiuni.

Solarul în care voi sălășluiți, forțele definitive ale experienței solarului se schimbă rapid pentru voi acum. Pentru că Solarul lumii voastre așa cum voi îl cunoașteți a atins un vârf de manevră, un punct de apogeu dacă vreți, în conștiința activităților voastre de zi cu zi. Și, prin urmare, sentimentul de gol și grijă, oboseală și energie, sentimentele contrastante, senzațiile contrastante, roller-coaster-ul emoțiilor, devin evidente pentru voi acum.

Experimentarea solarului a fost într-adevăr actualizată la cea de natură cristalină. Pentru că prin solarul înțelegerii voastre cunoscute schimbarea conștiinței a creat un vortex de proporții binevoitoare. Un vortex de electromagnetism, un vortex de particule electromagnetice, care sunt împinse în eteri unde sunt restructurate la o nouă curgere într-o nouă frecvență și sunt apoi returnate în vehiculele voastre reajustând tot ce se află sub această frecvență. Voi toți ați ajuns în dimensiunea electromagnetismului, voi toți ați trecut într-adevăr într-o altă dimensiune.
Pe măsură ce transmutările și transferul acestor energii continuă, pe baza moleculară a existenței voastre pământești, multe au loc și multe se schimbă în conștiința sa. Organele voastre interne sunt atente la procesul vostru de gândire, celulele voastre vă ascultă cu atenție și la momentul potrivit se comportă ca și unde de atracție, unde care atrag diferite particule către corpul vostru, particule care sunt necesare pentru a aduce la îndeplinire ceea ce voi vreți să vedeți manifestându-se în lumea voastră.

Și ca atare, vă îndemnăm să rămâneți pozitivi și împământați. Vă îndemnăm să rămâneți pozitivi în convingerile voastre, pozitivi în ceea ce doriți să atrageți în viața voastră, pentru că într-adevăr ceea ce doriți și la ceea ce-i trimiteți unda de frecvență în eteri, eterii se întorc cu o codificare informațională care înfluențează totul în jurul vostru, pentru că materia așa cum voi o înțelegeți a fi, nu există, pentru că totul se află într-o continuă mișcare, pentru că totul este electro magnetizat fuzionând și expulsionând cum s-ar spune.

Și astfel, celulele voastre reacționează la dorințele minții voastre și încep să se rotească într-un vârtej de energii specifice, trimițând către eteri decretele informaționale, iar eterii răspund cu o fuziune electromagnetică, o descărcare electromagnetică cu care este încărcat apoi corpul vostru.

Și astfel, din punctul de vedere al vizualizării totului printr-o prismă de lumină, prisma realității, prisma a ceea ce noi suntem, prin vizualizarea a tot prin prisma solarului, din punctul de vedere despre care vorbim noi, am dori să vă împărtășim înțelepciunea timpurilor trecute și de aceea este extrem de important în acest moment, în timp ce tranziționați prin eteri și planeta voastră se mișcă printre eteri către destinația sa pe care ea a ales-o, planeta voastră este bombardată cu diferite particule care sunt aici pentru a vă ajuta în procesul vostru de ascensiune. Și totuși, voi nu ar trebui să folosiți aceste particule pentru dorința voastră cea mai mare, pentru că acele particule pot să vă împiedice apoi progresul la fel de bine cum sunt aici pentru a vă ajuta.

Aș dori să adaug o altă notă personală aici: în limbaj simplu, atunci când ne gândim la ceva negativ, atragem anumite particule spre noi, atunci când ne gândim la ceva de care ne temem noi manifestăm acea energie în corpul nostru, această energie o trimitem în afara noastră și atragem și mai multă energie de acel tip.

Înțelesul acestui mesaj este că în prezent noi suntem ca niște magneți, câmpurile noastre se schimbă și din cauza modului în care sunt aliniate stelele și datorită faptului că Pământul nostru se schimbă trecând prin propria sa ascensiune, energia Pământului ne permite să devenim un fel de magneți, pentru că sunt atât de multe particule aici care au venit să ne ajute și care sunt trimise spre Pământ plutind prin aer, încât atunci când ne gândim la orice ne-am dori, aceste particule sunt atât de abundente încât corpul nostru le atrage spre noi. Prin tragerea acestor particule, alte particule sunt atrase spre ele și apare o reacție în lanț.

La fel ca și în chimie, H2O este format din 2 atomi de hidrogen și 1 de oxigen, hidrogenul trage oxigenul spre sine și formează apa, același lucru dar pe o scară mai largă o particulă o trage pe alta și tot așa, ceea ce permite manifestarea a tot ceea ce ne dorim și nu ne dorim să aibă loc ... deci, dacă vrem să obținem ceva, noi tragem particulele care trag alte particule care trag alți oameni spre noi pentru a face ca lucrurile să se petreacă.

Asta este ceea ce ni s-a explicat. Și ideea aici este să fim conștienți de ceea ce ne dorim, pentru că într-adevăr acest lucru se manifestă rapid pentru noi toți. Ni s-a spus că diferite parteneriate se vor alinia cu rapiditate acum. Deoarece energia plutește în aer și aceste particule ne permit literalmente să atragem acești oameni spre noi, acesta devine un efect de spațiu warp în care noi credem că un obiect pe care îl dorim este la o distanță de 5 picioare de noi, dar din cauza dorinței noastre atunci când ne uităm din nou el se află chiar în fața noastră.

Aș mai dori să vă atrag din nou atenția asupra recentelor întâmplări de diferite vibrații negative și a formelor gând care au fost introduse în subconștientul nostru în ultimele câteva săptămâni. Pentru că, există o abundență de diferite particule aici pe Pământ, și pentru că în prezent acționăm ca și niște magneți suntem capabili să atragem diferite particule spre noi și să manifestăm fizic diferite realități în existență. Din acest motiv, deoarece mai există încă o luptă între ”lumină” și ”întuneric” noi suntem în mod constant trași într-o direcție sau alta. În acest moment este FOARTE important să rămâneți ECHILIBRAȚI, fără să permiteți acestor mesaje subliminale să vă influențeze psihicul. Trebuie să ne debarasăm de aceste sentimente și imagini și emoții negative.

Trebuie să înțelegem că depinde de noi să respingem aceste gânduri și să ne reorientăm mintea pe o frecvență pozitivă, să risipim aceste mesaje și să ne restabilim echilibrul și bunăstarea. Vă rog să vă focalizați pe atragerea energiilor POZITIVE în psihicul și în preajma voastră și în acest fel vă veți putea plimba luminoși prin tot ceea ce ar putea să vă stea în cale.

Sper că acest mesaj vă va ajuta pe mulți dintre voi să înțelegeți ceea ce se petrece în prezent în eteri și în jurul vostru. Vă trimit multă lumină, abundență, sănătate și bucurie care să vă poarte prin aceste vremuri tulburi. Vă iubesc pe toți. Vă mulțumesc că sunteți!



link catre articolul original

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/02/solarul-metatron-actualizarea-starii.html

Niciun comentariu: