8 feb. 2015

Puterea subconstientului

 
Cateva sfaturi care te vor ajuta sa folosesti puterea subconstientului la capacitatea sa maxima:

1. Subconstientul tau nu controleaza doar procesele organismului, dar acesta cunoaste multe dintre raspunsurile la diferitele intrebari ale vietii si te poate ajuta sa rezolvi o multime de probleme.
2. Inainte sa adormi, trimite-i subconstientului tau orice cerere si vei vedea in curand adevarata sa putere miraculoasa in actiune.
3. Tot ceea ce este captat de subconstientul tau te va afecta in mod direct sub forma de emotii, situatii si evenimente. Prin urmare, este necesar sa acorzi o atentie deosebita gandurilor si ideilor care iti guverneaza mintea.
4. Toate experientele sunt rezultatul dorintelor neimplinite. In cazul in care esti “fixat” pe diferite probleme, aceasta va fi si reactia subconstientului tau.
5. Atunci cand ai un scop sau un vis specific, repeta in mod constant aceasta afirmatie: “Cred in puterea subconstientului meu, cel care mi-a oferit aceasta dorinta, iar aceasta si-a facut deja aparitia in viata mea.”
6. Stresul, anxietatea si frica poate perturba ritmul natural al respiratiei, ritmul cardiac si procesele altor parti ale organismului tau. Cultiva in mintea ta subconstienta ganduri pline de pace, sanatate si armonie si toate functiile corpului vor reveni la normal.
7. Umple-ti subconstientul cu cele mai bune asteptari si emotii si astfel gandurile tale vor deveni realitate.
8. Imagineaza-ti intotdeauna un rezultat pozitiv la problemele pe care le intalnesti in viata de zi cu zi. Toate fanteziile si sentimentele sunt acceptate pe deplin de subconstientul tau si apoi isi gasesc aplicabilitatea in viata de zi cu zi. Ai grija ce alegi!

Niciun comentariu: