8 feb. 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian - 1 Februarie 2015


Primit prin Marlyn Raffaele

Venim din nou dragilor, pentru a vă vorbi despre iubire și unime, pentru că în realitate nu există nimic altceva. Acceptarea acestui lucru s-a dovedit a fi foarte dificilă pentru mulți, deoarece aparențele exterioare atestă separarea. Societatea promovează și funcționează din acest punct de vedere și asta este ceea ce voi ați luat ca de la sine înțeles de-a lungul multor vieți. Da, într-adevăr multe par a fi separate, dar aceasta este individualitatea în Conștiința omniprezentă a lui UNU pe care o vedeți.

Pe măsură ce vă maturizați spiritual, vine un moment în care nu mai judecați după aparențe pentru că înțelegeți că ceea ce vedeți este interpretarea dată de minte realităților spirituale vreodată prezente. Acesta este motivul pentru care lumea a fost numită ”iluzie” de către atât de mulții maeștri ascensionați. Lumea nu este o iluzie, felul în care ea este percepută constituie iluzia.

Imaginile separării și dualității sunt expresii ale unei conștiințe consensuale lumești a separării și dualității. Voi acum evoluați și vă mutați dincolo de credințele unei conștiințe ne-trezite – lăsând în urmă ceea ce v-a guvernat pentru atât de multă vreme. Mesajul Unimii curge din multe surse spirituale de încredere pentru că omenirea este pregătită să audă și să îmbrățișeze acest lucru, dar pentru unii, chiar și pentru cei bine avansați pe calea lor, ideea Unimii poate fi dificilă.

Mulți dintre voi ați depășit stadiul în care ați considerat ideile spirituale a fi pur și simplu conversații la un dineu și ați mai descoperit că nu vă mai interesează să vă angajați în discuții legate de religie. La nivel mondial a avut loc o schimbare treptată în conștiință care vede și înțelege că există mai multe căi pentru a urca muntele, dar muntele este numai unul. Diferențele care cândva păreau importante pur și simplu nu mai există așa cum au fost odinioară.

Mulți descoperă că chiar și atunci când au curățat și depășit vechile frici și dificultăți, ei mai trebuie încă să trăiască, muncească și funcționeze în situațiile trei dimensionale. Acesta este motivul pentru care sunteți aici, dragilor, să vă amintiți cine sunteți în ciuda aparențelor contrare. În timp ce pământul este așa cum este, veți asista întotdeauna la unele activități trei dimensionale. Când vă aflați în astfel de situații, păstrați-vă câmpul energetic curat și plin de Lumină, lucru care nu va permite să fiți trași în energiile de o rezonanță mai joasă. Trăți fiecare moment al fiecărei zile, făcând ceea ce vă este dat să faceți și spunând ceea ce este nevoie a fi spus dintr-o stare de iubire necondiționată și nu veți fi în sau de o energie de rezonanță joasă. Cu toate acestea, așa cum am mai afirmat de multe ori, acest lucru nu înseamnă să fiți  un ”ștergător de picioare”.

Nu transmiteți niciodată conștientizare sau cunoaștere spirituală celor care nu au conștiința potrivită ca să o înțeleagă în speranța de a schimba unele situații neplăcute. Conexiunea voastră sacră cu Divinul interior trebuie păstrată în liniște, secretă și protejată ca un copil nou născut, până când aceasta crește suficient de puternică pentru a rezista oricărei influențe care ar vrea să vi-o ia.

Păstrați Sinele Sacru în siguranță și căldură, hrăniți-l, iubiți-l, și priviți-l cum crește. Pe măsură ce devine mai puternic, el va începe să se manifeste în exterior atunci când vă așteptați cel mai puțin, în moduri pe care nici măcar nu le-ați visat. Poate verbaliza soluția perfectă pentru rezolvarea unor situații intense chiar dacă voi nu ați fi luat niciodată în considerare în mod conștient o astfel de soluție. S-ar putea să vă treziți făcând unele acțiuni (mici sau mari) pe care nu le-ați planificat, dar care dovedesc a avea un impact pozitiv sau o schimbare care înainte nu a fost luată în considerare. Acestea sunt activități ale profundului, puternicului și mult mai realului VOI.

Când încep să apară experiențe de acest tip, voi începeți să înțelegeți cum funcționează conștiința necondiționată (de către credințele lumești). Pe măsură ce un individ începe să evolueze și să crească mai profund într-o conștiință a adevărului, mintea lui devine din ce în ce mai puțin condiționată și începe să înlocuiască gândirea umană anterioară, reprezentarea grafică, planificarea, mintea cufundată în concepte despre orice. O minte care nu mai este condiționată de falsele credințe ale dualității și separării, interpretează lumea în consecință. Toată lumea a avut experiențe de a pur și simplu ”ști” fără să se gândească, într-un moment în care acest lucru a fost necesar. Nu minimalizați aceste experiențe, ci îmbrățișați-le și celebrați-le.

Această stare mai înaltă de conștiință se poate dezvolta numai dacă voi așa alegeți și permiteți. Ea devine mai puternică prin practică și încredere. Nu există nici un buton magic în ”voi” care să fie separat și în afara Divinității, ci ESTE VOI, totalitatea VOASTRĂ. Nu vă temeți dragilor, acum vi se cere să săriți de pe stânca voastră familiară, să lăsați în urmă acele lucruri care au reprezentat securitatea pentru voi (chiar dacă mare parte din acea securitate familiară ar fi putut fi experimentată ca discordie și durere).

Oamenii au tendința de a se ține strâns de ceea ce le este familiar. Amintiți-vă acest lucru atunci când aveți de decis dacă să lăsați în urmă pe cineva sau vreo situație din viața voastră care știți că s-a încheiat și că nu servește decât la a vă ține în vechea energie. Totul se desfășoară conform planului pentru toți cei ce au făcut alegerea de a evolua, chiar dacă lucrurile nu par a fi așa. Vedem Lumina curgând cu o intensitate în creștere cu fiecare persoană care se trezește din iluzie.

Niciodată să nu uitați că voi ați ales în mod special să vă încarnați în această perioadă de ascensiune în scopul de a vă încheia propriile voastre probleme prin intermediul experiențelor și curățărilor și apoi să treceți la ajutorul acordat altora ca să trezească. Încercați să nu vă târșâiți picioarele ”mormăind și bolborosind” că lucrurile ar trebui să fie așa sau așa înainte ca voi să puteți fi mai ”spirituali”. Sunteți deja spirituali, este doar o chestiune de acceptare a acestui fapt.

Dumnezeu este tot ceea ce este, și prin urmare și voi trebuie să fiți acest ”tot ceea ce este” – nu poate fi nimic în afara Omniprezenței. Cu cât mai repede vă dați voie să acceptați acest lucru, cu atât mai repede puteți începe să-l trăiți.

De fiecare dată când stați în liniște, odihnindu-vă în Lumina propriei voastre Divinități, voi adăugați conștientizare la conștiința universală. Meditația nu mai este necesar să fie procesul puternic structurat cu care cei mai mulți dintre voi ați fost învățați. Meditația v-a fost predată cam așa: ”trebuie să stai în felul ăsta, păstrează coloana vertebrală dreaptă, picioarele pe podea, etc.,etc.”au fost pur și simplu acte de disciplină menite să-i ajute pe începători să se liniștească și să se concentreze în interior. Structura este necesară unei minți umane ne-iluminate obișnuită să fie ocupată în fiecare secundă, dar voi nu mai sunteți începători.

Scopul meditației este ca pur și simplu să vă odihniți într-o conștientizare liniștită a Unimii – acel loc liniștit în care puteți suspina și stabili pentru voi înșivă ”Eu și Tatăl UNA suntem” și apoi să vă odihniți un moment sau două în acea pace.  Acest loc sfânt va deveni în cele din urmă ușor de accesat și face parte din fiecare moment de veghe, meditația așa cum voi o știți nu mai este necesară pentru că voi o trăiți.

Practicați centrarea în timp ce vă faceți treburile voastre, serviciul vostru, vă plimbați printr-o pădure liniștită sau chiar pe o stradă dintr-un oraș aglomerat. Puteți face acest lucru în toiul unei zile dificile pur și simplu găsind o baie, închizând ușa, făcând o respirație profundă și odihnindu-vă în ”Eu Sunt”.

Meditația nu este necesar să fie atât de dificilă pe cât de mult cred unii. Dificultatea apare atunci când intrați în ea cu așteptări bazate pe conceptele pe care le-ați auzit sau despre care ați citit în legătură cu ceea ce trebuie să se întâmple, cum trebuie să arate sau cum trebuie să fie simțită. Meditația este pur și simplu practica de a te odihni în ceea ce deja ești și nu este ceva ce trebuie să atingi. Eliberați-vă de învățăturile care spun că meditația trebuie să fie într-un anumit fel sau nu este valabilă. Decizia voastră de a intra în voi este validitatea voastră. VOI sunteți ceea ce căutați.

Păstrați practicile sacre și dezvăluirile secrete și liniștite în interior, pentru că ele formează Pruncul care trebuie ținut în siguranță până când crește și devine puternic. Împărtășiți-vă perlele spirituale numai cu cunoscătorii de perle.

Totul este UNA. Amintiți-vă asta, trăiți asta, fiți asta și veți schimba lumea.

Noi suntem Grupul Arcturian 2/1/15


link catre articolul original

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/02/mesaj-de-la-grupul-arcturian-1.html

Niciun comentariu: