26 mai 2014

Numerologie: Numarul Minor al Inimii - cheile catre destinul tau cel bun

                                       Numerologie: 
Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

 Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.

Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau. 

Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.

Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.
In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:
a-1
e-5
i-9
o-6
u -3

Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.
Odata ce ti-ai calculat Numarul Minor al Inimii, poti citi mai jos interpretarea sa:

1 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce atitudine si incredere in sine, aduce o constientizare a unei personalitati puternice. In adancul inimii tale esti o invingatoare si ai o fire rebela, care nu poate fi supusa. Inauntrul tau, stii ca esti puternica si ca vulnerabilitatea pe care o afisezi uneori nu este decat temporara. Nu te lasi intimidata de nimic asa usor. Crezi in spiritul dreptatii si esti mai independenta si mai sigura pe tine decat lasi sa se vada. Simti ca te-ai nascut pentru ca altii sa te urmeze si nu pentru ca tu sa-i urmezi pe altii. Iti place sa faci lucrurile pe cont propriu. Uneori, propria fire independenta te sperie.

2 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce un vant al pacii si al linistii in inima ta. Cu un astfel de nume, nu poti gasi implinirea si satisfactia decat in a fi o persoana mai pacifista, mai intelegatoare, mai buna si mai blanda cu ceilalti. Esti atasata de ceilalti si ai tendinta de a te baza pe ceilalti in cele mai multe lucruri. Dai dovada de diplomatie, tact si sensibilitate in relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti place sa faci lucrurile de una singura si nici sa stai prea mult singura. Esti inclinata catre arta muzicii si catre activitatile muzicale.Au un efect linistitor asupra sufletului tau.

3 ca Numar Minor al Inimii

In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea. Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.

4 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.

5 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia transmisa de numele tau scurt poate fi, la nivel energetic, o explicatie a dorintei tale interioare de libertate, de zbor, de descoperire. In adancul inimii tale visezi ca zbori, visezi ca esti libera. Visezi cu ochii deschisi la aventura si la cautarea unor senzatii si emotii necunoscute si neexplorate inca. Ai o imaginatie bogata si o inteligenta nativa. Fire dinamica si flexibila, te poti adapta mai usor decat isi imagineaza ceilalti la schimbarile din jurul tau. Nu iti place sa stai in rand cu lumea si simti un imbold interior de a fi neconventionala, de a iesi din multime, de a te face intr-un fel mai indivualist si mai nonconformist remarcata. Acesta este un aspect al fiintei tale care va iesi la suprafata mai ales inspre perioada maturitatii.

6 ca Numar Minor al Inimii

Numarul tau scurt aduce rabdare, toleranta si capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. In adancul inimii tale, esti o fire domestica, calda, buna, preocupata de binele celor dragi si de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Totodata numele tau scurt indica si o capacitate crescuta de a lua pe umerii tai responsabilitati si greutati, usurandu-i in schimb pe cei dragi. Iti place armonia si te porti intr-o maniera grijulie si atenta cu cei din jur. Ai un al saselea simt atunci cand vine vorba de a domoli spiritele si de a calma conflictele. Acest nume te face sa visezi cu ochii deschisi la un camin linistit si armonios, la o familie frumoasa.

7 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.numarul minor al inimii 7 In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.

8 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.

9 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.

Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.

Foto Number 9 by Shutterstock

preluare  http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/14220/numarul-minor-al-inimii.html#ixzz32imtHKg6
Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun
Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.
Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.
Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau.
Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.
Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.
In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:
a-1
e-5
i-9
o-6
u -3
Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.
Odata ce ti-ai calculat Numarul Minor al Inimii, poti citi mai jos interpretarea sa:
1 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce atitudine si incredere in sine, aduce o constientizare a unei personalitati puternice. In adancul inimii tale esti o invingatoare si ai o fire rebela, care nu poate fi supusa. Inauntrul tau, stii ca esti puternica si ca vulnerabilitatea pe care o afisezi uneori nu este decat temporara. Nu te lasi intimidata de nimic asa usor. Crezi in spiritul dreptatii si esti mai independenta si mai sigura pe tine decat lasi sa se vada. Simti ca te-ai nascut pentru ca altii sa te urmeze si nu pentru ca tu sa-i urmezi pe altii. Iti place sa faci lucrurile pe cont propriu. Uneori, propria fire independenta te sperie.
2 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce un vant al pacii si al linistii in inima ta. Cu un astfel de nume, nu poti gasi implinirea si satisfactia decat in a fi o persoana mai pacifista, mai intelegatoare, mai buna si mai blanda cu ceilalti. Esti atasata de ceilalti si ai tendinta de a te baza pe ceilalti in cele mai multe lucruri. Dai dovada de diplomatie, tact si sensibilitate in relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti place sa faci lucrurile de una singura si nici sa stai prea mult singura. Esti inclinata catre arta muzicii si catre activitatile muzicale.Au un efect linistitor asupra sufletului tau.
3 ca Numar Minor al Inimii
In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea. Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.
4 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.
5 ca Numar Minor al Inimii
Vibratia transmisa de numele tau scurt poate fi, la nivel energetic, o explicatie a dorintei tale interioare de libertate, de zbor, de descoperire. In adancul inimii tale visezi ca zbori, visezi ca esti libera. Visezi cu ochii deschisi la aventura si la cautarea unor senzatii si emotii necunoscute si neexplorate inca. Ai o imaginatie bogata si o inteligenta nativa. Fire dinamica si flexibila, te poti adapta mai usor decat isi imagineaza ceilalti la schimbarile din jurul tau. Nu iti place sa stai in rand cu lumea si simti un imbold interior de a fi neconventionala, de a iesi din multime, de a te face intr-un fel mai indivualist si mai nonconformist remarcata. Acesta este un aspect al fiintei tale care va iesi la suprafata mai ales inspre perioada maturitatii.
6 ca Numar Minor al Inimii
Numarul tau scurt aduce rabdare, toleranta si capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. In adancul inimii tale, esti o fire domestica, calda, buna, preocupata de binele celor dragi si de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Totodata numele tau scurt indica si o capacitate crescuta de a lua pe umerii tai responsabilitati si greutati, usurandu-i in schimb pe cei dragi. Iti place armonia si te porti intr-o maniera grijulie si atenta cu cei din jur. Ai un al saselea simt atunci cand vine vorba de a domoli spiritele si de a calma conflictele. Acest nume te face sa visezi cu ochii deschisi la un camin linistit si armonios, la o familie frumoasa.
7 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.numarul minor al inimii 7 In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.
8 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.
9 ca Numar Minor al Inimii
Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.
Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.
Foto Number 9 by Shutterstock

Niciun comentariu: