14 mai 2014

Terapia cu vid

                               
Si daca totusi suntem la capitolul Holograme..si daca nimic nu exista inseamna ca nici boala nu exista. Poate ca terapia in vid ar fi extraordinar de benefica noua daca s-ar aplica nu numai in sensul metafizic ci chiar fizic.
Cand revii la vid ..toate legaturile chimice, fizice se topesc. Se topeste totul. Dispar tiparele mentale, dispar programe vechi. Acestea dispar prin simpla constientizare a vidului care esti. Constientizarea este cheia catre portile interdimensionale, catre Holograma, catre Ceea ce Tu esti.
O ghidare spre etapa de constiinta numita Vid poate fi cu mult mai benefica decat o ghidare catre Lumina creata si reprogramare. In fapt tot ceea ce tu programezi si reprogramezi iti va face o noua holograma. Poate ca va fi una mai buna ..dar tot holograma va fi. Poate ca te vei vindeca cu energia iubirii si a luminii sau poate ca nu ..Exista o ierarhie in aceasta holograma. Si desigur ca poti urca in creatie. Poti sa-ti ridici vibratia cat mai sus ..pana cand iti dai seama ca vibratia insasi este a hologramei. Tu ..nu ai nici o vibratie. Esti non- vibrational.Totusi atunci cand vrei sa te vezi, manifesti o vibratie.
Si boala are o vibratie a ei..Ea iti manifesta un aspect de al tau, ceva ce tu vrei sa vezi, sa cunosti in tine. Daca totusi ai incercat toate tehnicile posibile de programare, reprogramare, eliberare emotionala si nu ai reusit sa iesi din boala..mai ai o sansa: Vidul. Cufunda-te in vid. Lasa-ti constiinta sa te ghideze spre vid. Coboara pana in zona Increata. Acolo se “fac cartile”. De acolo pleaca totul. Coboara in pantecul creator. Acolo ..lucrurile se intampla de la sine. Se reaseaza, se recalibreaza, se nasc din nou.
Daca nu te descurci singur ia-ti un ghid cu experienta. Unul care te poate ghida afara din Holograma.
A apela la Isus este cat se poate de nimerit. El stie aceasta zona. E pantecul in care El s-a format. Este cel ce te trece prin Valea Vidului si te poarta spre o noua viata.
Poate ca uneori lucrurile sunt mult mai simple..socant de simple..Dar cautam departe, pentru a ajunge aproape.Cautam sa facem un film cu episoade cand totul este un tablou. Dar toate au un sens..desi lipseste sensul in sine.
Terapia cu vid si in vid poate fi buna. Oamenii de stiinta ar trebui sa incerce. Deocamdata se foloseste vacuumul la celulita si se mai practica cu ventuze. Dar se poate mai mult..
Si daca totusi suntem la capitolul Holograme..si daca nimic nu exista inseamna ca nici boala nu exista. Poate ca terapia in vid ar fi extraordinar de benefica noua daca s-ar aplica nu numai in sensul metafizic ci chiar fizic. Cand revii la vid ..toate legaturile chimice, fizice se topesc. Se topeste totul. Dispar tiparele mentale, dispar programe vechi. Acestea dispar prin simpla constientizare a vidului care esti. Constientizarea este cheia catre portile interdimensionale, catre Holograma, catre Ceea ce Tu esti. O ghidare spre etapa de constiinta numita Vid poate fi cu mult mai benefica decat o ghidare catre Lumina creata si reprogramare. In fapt tot ceea ce tu programezi si reprogramezi iti va face o noua holograma. Poate ca va fi una mai buna ..dar tot holograma va fi. Poate ca te vei vindeca cu energia iubirii si a luminii sau poate ca nu ..Exista o ierarhie in aceasta holograma. Si desigur ca poti urca in creatie. Poti sa-ti ridici vibratia cat mai sus ..pana cand iti dai seama ca vibratia insasi este a hologramei. Tu ..nu ai nici o vibratie. Esti non- vibrational.Totusi atunci cand vrei sa te vezi, manifesti o vibratie. Si boala are o vibratie a ei..Ea iti manifesta un aspect de al tau, ceva ce tu vrei sa vezi, sa cunosti in tine. Daca totusi ai incercat toate tehnicile posibile de programare, reprogramare, eliberare emotionala si nu ai reusit sa iesi din boala..mai ai o sansa: Vidul. Cufunda-te in vid. Lasa-ti constiinta sa te ghideze spre vid. Coboara pana in zona Increata. Acolo se “fac cartile”. De acolo pleaca totul. Coboara in pantecul creator. Acolo ..lucrurile se intampla de la sine. Se reaseaza, se recalibreaza, se nasc din nou. Daca nu te descurci singur ia-ti un ghid cu experienta. Unul care te poate ghida afara din Holograma. A apela la Isus este cat se poate de nimerit. El stie aceasta zona. E pantecul in care El s-a format. Este cel ce te trece prin Valea Vidului si te poarta spre o noua viata. Poate ca uneori lucrurile sunt mult mai simple..socant de simple..Dar cautam departe, pentru a ajunge aproape.Cautam sa facem un film cu episoade cand totul este un tablou. Dar toate au un sens..desi lipseste sensul in sine. Terapia cu vid si in vid poate fi buna. Oamenii de stiinta ar trebui sa incerce. Deocamdata se foloseste vacuumul la celulita si se mai practica cu ventuze. Dar se poate mai mult..

Niciun comentariu: