29 oct. 2015

Anastasia

"Anastasia" - prima carte Imagini pentru Anastasia carte


Astazi o sarbatorim pe Sfanta Anastasia.
Cu aceasta ocazie ii urez si eu Anastasiei "La multi ani!".
Sunt convinsa ca o sa ma numar, cat de curand, printre persoanele care pun in aplicare, la scara mai mare, filozofia ei de viata. Multi altii au reusit, atat in Romania, cat si in alte tari.

Recomand cu toata lectura, lectura cartilor "Anastasia".

Cartea întâi din colecţia "Cedrii sunători ai Rusiei", scrisă de Vladimir Megre, publicată de editura "Dianuşa"; prima ediţie - 2006, re-ediţie - 2012 nr. pagini 250; format broşurat, coperţi moi, plastifiate. (coperta poate fi diferită de cea din ilustraţie)

..Cunoscutul om de afaceri din Siberia Occidentală, Vladimir Nicolaevici Megre, într-una din expediţiile sale comerciale de-a lungul fluviului Obi’, o întâlneşte pe Anastasia - această femeie extraordinară - întâlnire care avea să-i schimbe viaţa radical şi pentru totdeauna. Cartea istoriseşte cele trei zile petrecute de autor în taigaua siberiană în compania Anastasiei. Cât de neobişnuită este această eremită, cât sunt de ciudate viziunile ei asupra omenirii, asupra modului de viaţă pe care o duce umanitatea contemporană; sunt caracteristicile povestirii făcute de către Megre într-un limbaj care nu are nici pe departe pretenţia de a fi literar. Autorul, care nu are nici-o cunostinţă în arta scrierii, se regăseşte împins de dorinţa de a face cunoscută lumii filozofia Anastasiei şi scrie o cărţulie care, mai de apoi devine un adevărat fenomen. Înteleasă şi citită, reuseşte să-şi croiască într-un mod cu totul misterios o cale a sa proprie. A fost vândută, de la lansare (1997) pâna în prezent (doar în Federaţia Rusă) într-un volum de peste 10 milioane de exemplare...

Niciun comentariu: