11 oct. 2015

Cele patru puncte ale capului pe care trebuie sa le masezi, daca vrei sa scapi de durerile de cap!

De cate ori ti s-a intamplat sa ai dureri de cap si sa nu ai la indemana nici un medicament, fie natural fie cumparat de la farmacie.

Sunt sigur ca ai patit-o de multe ori. De azi inainte nu mai trebuie sa fie asa, intrucat vei descoperi un secret tinut ascuns de medicina traditionala din China - Cum sa-ti vindeci durerile de cap fara medicamente! 

Priveste imaginea de mai jos si vezi partile fetei care ar trebui masate pentru ca durerea sa dispara! 


Acestea sunt cele patru puncte care ar trebui masate, in jur de 5 minute fiecare, pentru a neutraliza durerile serioase de cap. 

1. Punctul dintre cele doua sprancene. Apasa acest os. Daca resimti durerea, nu te lasa si incearca sa respiri adanc. Tine aerul in piept pret de cateva secunde, apoi expira. Repeta asta timp de 5 minute. 

2. Cele doua puncte situate exact pe tample. Apasa ambele puncte in acelasi timp, masand usor. Maseaza pana simti ca durerea se inteteste, inspira si tine aerul putin in piept, apoi expira. Fa asta timp de 5 minute. 

3. Partile situate deasupra tamplelor, la aproximativ un centimetru, exact la granita dintre par si piele. Exercita o presiune cu degetul mijlociu al fiecarei maini pe aceste puncte, in acelasi timp, si creste aceasta presiune pana cand incepe sa te doara. Cand durerea a inceput, inspira si expira adanc si rezista pana cand trec cele 5 minute. 

4. Crestetul capului sau varful capului reprezinta punctul cheie al acestei proceduri. Acesta reprezinta una dintre cele 7 chakre spirituale, ( de fapt aceasta este cea de-a 7-a chakra - cea a contiintei pure) prin intermediul carora circula energia. Identificarea lui este destul de usoara. Punctul este situat exact in moalele capului ( acolo unde este fontanela atunci cand ne nastem). Dupa ce l-ai identificat, exercita o presiune nu foarte mare asupra lui, timp de 5 minute.

Urmand aceste 4 tehnici de presopunctura, te asigur ca vei scapa rapid de durerile de cap, vei putea sa-ti continui ziua linistit si in plus, nu te vei mai intoxica ingerand diverse medicamente pline de chimicale. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 
- See more at: http://www.secretele.com/2015/07/iata-care-sunt-cele-patru-puncte-ale.html#sthash.jduYkKrD.hhmVL4jN.dpuf

Niciun comentariu: