21 oct. 2015

EVOLUȚIA CORPULUI ȘI ASCENSIUNEA CONȘTIINȚEI (II)

Mesaj de la Arhan. Mihail

(1 oct. 2015; channeler Ronna Herman)
Traducere Const. Mihăilescu.

Trebuie cu necesitate să existe o reunificare a Sufletului vostru cu Sineleși o întoarcere la centrul vostru de puterecare se află în Inima voastră SacrăOdată ce ați face această conexiune cu Suprasufletul / Sinele Superiorși veți începe procesul de reunire cu toate fațetele voastre, cu sinele vostru Dumnezeu (prezența EU SUNT), nevoia de a vă reuni devine o forță magnetică care nu mai poate fi negată.
Spiritul vostru, care este compus din Esența Creatoruluieste ghidul vostru conștient șicare vă va însoți în timp ce vă aflați în visul (corpul) vostru fizic.  
 Pentru o lungă perioadă de timp Sufletul a fost doar o șoaptă slabă pentru majoritatea oamenilorîn timp ce personalitatea ego-dorință a fost foarte puternică și a deținut o poziție dominantă.
Procesul de inițiere începe atunci când faceți ca Sufletul să-și asume rolul său ca director, de conducător al vieții. Recunoașterea și repoziționarea sa va permite, în cele din urmă, ca Sinele Superior să preia dirijarea călătoriei sufletului înapoi la tărâmurile Luminii, de unde a plecat cândva.
TreptatColoana de Luminacare conține linia de viață a Creatorului, va începe să se extindă, în cele din urmă.
Ea este localizată în corpul fizic, mai exact în creștetul capului.  Atunci fluxul energetic divin, Prezența Eu Sunt și particulele iubirii încep să curgă în ființa voastră, spre voi și dinspre voi. Acest minunat și luminiscent Foc Sacru vă oferă accesul la comorile din cer, sursa nelimitată a Luminii Creatorului, de la care vă veți putea adăpa atâta timp cât le veți folosi pentru cel mai mare bine al vostru al vostru și al creației.
Râul Vieții are o multitudine de afluenți de-a lungul acestui Sub-Univers, și mulți dintre voi, în timp ce atingeți Mintea voastră Sacră și învățați să rămâneți centrați în Inima Sacră, devin conducte prin care circulă particulele Adamantine ale Conștiinței Creatorului.
În primul rând, trebuie să vă acordați glandele pineală și pituitară la frecvența Sinelui Superior, modalitate prin care începe procesul de dizolvare a membranelor de Lumină care străjuiesc Mintea Sacră.
 Mintea voastră Sacră face legătura cu Inima voastră Sacră și o dată ce Particulele Adamantine ale conștiinței lui Dumnezeu încep să curgă de la Inima Sacra a Mintea Sacra, procesul de iluminare va cunoaște o substanțială accelerare.
Lumina Creatorului curge prin Chakra Coroanei și intră în glanda pineala, provocând conștientizărea celulară, deoarece procesul activează hipofiza și hipotalamusul și-și crează căi prin structura creierului catre Mintea voastră Sacră.
Apoi, curge în jos, în Inima Sacră, unde particulele Luminii Creatorului sunt activate în continuare prin intenția voastră iubitoare. Aceste Particulele Dumnezeiești, activate de Lumina, sunt acum gata să vă ajute în crearea a orice doriti, atâta timp cât intenția dumneavoastră este pentru binele cel mai inalt, al vostru și al întregii creații.
Vocea Sinelui vostru Inalt devine mai clară, iar impulsurile Inimii voastre Sacre cresc și consolidează puterea intuitivă.
Intuiția este abilitatea de a înțelege un concept sau anumite informații imediat, fără o motivare conștientă. Sinele Superior vorbește prin intuiție și, în cele din urmă, reușește să stabilească o cale directă cu Sinele Dumnezeu și vă face legătura cu înțelepciunea stocată în înregistrările cosmice. Intuiția voastră vă dă, de asemenea, semnale printr-un sentiment de certitudine asupra a ceea ce este drept sau adevărat, sau vă crează un sentiment de teamă sau disconfort, atunci când ceva este greșit sau nu este în aliniament cu lumina/adevărul.
Inspirația este procesul sau calitatea de a fi inspirat, cum ar fi atunci când o idee apare în timp util sau neobișnuit de brusc, asupra unor realități de care nu erați conștienți până atunci sau despre o soluție ideală la o anume problemă.
Canalizarea sau mesajele de la ghizii angelici și profesori conduce adesea la concepte inspirate sau la un grad de conștientizare a lucrurilor, dincolo de domeniul cunoașterii de până atunci.
Intuiția este validată mai întâi prin minte și apoi prin inimă, în timp ce inspirația este validată prin inima și apoi prin procesele de raționament ale minții.

Percepția de timp și spațiu se schimbă rapid dacă  învățați să vă concentrați mai mult pe momentul prezent, în loc să ezitați între trecut și viitor, cu doar scurte momente de conștientizare a prezentului. Sentimentele de separare, izolare și judecată sunt înlocuite de un sentiment de conștiința a unității, ceea ce va conduce în cele din urmă la un sentiment de unitate cu toată Creația. 

Asta accelerează timpul iar frecvențele Luminii Divine devin mai puternice și mai convingătoare, ceea ce este important în reflectarea a ceea ce a avut loc, a provocărilor întâlnite și depășite, a câștigurilor obținute și evidențierea obstacolelor care trebuie surmontate în viitor.
Limitele realității voastre devin mai definite, și permit ca o mare parte din ceea ce ați crezut că era important să se schimbe încet sau să se estompeze în trecut, voi devenind mai înțelepți, cu mai mult discernământ în alegerile pe care le faceți. Vouă vă va fi mai clar care sunt lucrurile, preocupările și judecățile care nu se mai potrivesc noii voastre realități. Alegerile sau renunțările le veți face din ce în ce mai mult în sensul creșterii armoniei cu tot ceea ce este.
Când spui: „Facă-se voia Ta!”, permiți Sinelui tău Superior să te ajute pentru a-ți crește abilitățile și intuiția, cunoașterea aproape instantanee, atunci când este vorba să faci alegerile care-ți servesc cel mai bine și să te îndepărtezi de tentația de a face alegeri care nu-ți servesc.
Prin această invocație simplă, puteți alege sau rectifica rapid orice acțiuni pe calea dreaptă și îngustă a Înălțării. Voi, care urmați Lumina, trebuie să fiți mereu vigilenți asupra gândurilor și acțiunilor pe care le promovați, asigurându-vă permanent că întotdeauna sunteți și rămâneți în aliniere. Ca urmași credincioși ai Luminii, trebuie să fiți mereu vigilenți că gândurile și acțiunile voastre sunt întotdeauna în aliniere cu Flacăra Divină Albastră sau Violet.

Ca Sentinelă de Pază a Luminii, aveți posibilitatea de a depăși sau neutraliza formele-gând negative ale multor mii de oameni care încă trăiesc în restricțiile celei de a treia dimensiuni și în iluzia zonei inferioare a celei de a patra dimensiuni.

Vă aflați în procesul de construire a unei baze solide pentru viitorul întregii omeniri. Puterea voastră interioară și înțelepciunea vă vor servi bine dacă stați centrați în Inima voastră Sacră devenind un maestru și un transportator de particule rarefiate ale Conștiinței –Dumnezeu.
Credeți sau nu, au existat unele avantaje în retragerea unei mari părți din abilitățile vostre de manifestare în trecut. V-am spus că ROȘUL (în plan ezoteric și fizic), ca primă rază prin care se exprimă Voința Divină, care conferă și puterea de a crea, a fost retrasă (în cea mai mare parte a ei) Pământului și umanității atunci când ați început să vă scufundați în densitatea a treia și nivelul inferior al dimensiunii a 4-a. S-a luat această hotărâre pentru ca omenirea să nu se auto-distrugă în perioada cât a stat în dualitate extremă.
Acest timp va fi depășit rapid, pe măsură ce umanitatea se trezește și își recapătă capacitatea de a integra mai bine și mai complet Lumina Spirituală.
Pe măsură ce veți avansa în a patra și a cincea dimensiune, corpul vostru fizic va deveni mai strălucitor, căci Lumina Creatorului va începe să strălucească mai puternic din interiorul ființei voastre.
Amintiți-vă că ați plecat din miezul Inimii Sacre a Creatorului Suprem ca sămânță a Focului alb –imaculat. Atomul Ființei conștiente, din care proveniți, spune: "făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu"
Lumina Creatorului conține energie, inteligență și tot ce este necesar pentru a crea lumi fără sfârșit, în scopul de a îndeplini planul divin al Creației.
Vi se oferă posibilitatea de a deveni un co-creator al celui mai înalt ordin.
Dar, pentru aceasta, trebuie să ieșiți din zona voastră de confort și să vă revendicați dreptul vostru prin naștere.

Cercul de influență radiază tot mai departe în lume, iar, într-o zi, cercurile de Lumină se vor suprapune cu iluminarea voastă, și, astfel contopite, vor cucerii lumea.
Urmați calea Luminii, preaiubiților căci momentul Marii Reuniri este aproape și vă este la îndemână.
Voi sunteți profund iubiți.
Arhanghelul Mihail
http://spirituletern.blogspot.ro/2015/10/evolutia-corpului-si-ascensiunea_21.html

Niciun comentariu: