31 oct. 2015

Un ac, salveaza viata cuiva in caz de accident vascular cerebral

Un ac iti poate salva viata in cazul unui accident vascular cerebral. Un profesor chinez ne sfatuieste ca trebuie  sa avem mereu in casa un  ac sau o seringa. Acesta este un mod uimitor si neconventional pentru a ajuta un om sa supravietuiasca unui accident vascular cerebral. Impartasiti acest sfat la timp pentru a ajuta pe cineva sa supravietuiasca! Nu stii niciodata cand viata cuiva poate depinde de tine. Cand se produce atacul vascular cerebral- capilarele creierului se rup treptat. Acest lucru necesita acordarea primului ajutor si odihna imediata. Fii calm! Indiferent in ce loc este victima, nu trebuie miscata, […]

Un ac iti poate salva viata in cazul unui accident vascular cerebral. Un profesor chinez ne sfatuieste ca trebuie  sa avem mereu in casa un  ac sau o seringa. Acesta este un mod uimitor si neconventional pentru a ajuta un om sa supravietuiasca unui accident vascular cerebral. Impartasiti acest sfat la timp pentru a ajuta pe cineva sa supravietuiasca! Nu stii niciodata cand viata cuiva poate depinde de tine.
Cand se produce atacul vascular cerebral- capilarele creierului se rup treptat. Acest lucru necesita acordarea primului ajutor si odihna imediata.
Fii calm! Indiferent in ce loc este victima, nu trebuie miscata, pentru ca miscarea duce la ruperea capilarelor . Este bine sa avem un ac de seringa la noi, dar si un ac de cusut poate fi de ajutor.
Tineti acul asupra unui foc sau bricheta pentru a il steriliza si apoi intepati toate degetele de la maini.
  1. Nu exista nicio zona stabila, intepatura trebuie sa fie la cativa milimetri de unghie.
  2. Intepati incat sangele sa poata curge.
  3. Daca sangele nu curge strangeti si stoarceti degetele, pana incepe sa curga sangele.
  4. Cand toate cele 10 degete sangereaza, asteptati cateva minute- veti vedea ca victima va reveni la viata.
  5. Daca gura victimei este stramba, ii masati urechile pana cand acestea devin rosii, atunci insemna ca sangele a ajuns acolo.
  6. Apoi inteapa cu acul lobul fiecarei urechi pana cad cateva picaturi de sange, dupa cateva minute gura isi va reveni.
Asteptati pana cand victima isi revine la normal, fara simptome neobisnuite, si apoi duceti-o la spital.
Aceasta metoda de varsare de sange pentru a salva viata cuiva, face parte din medicina traditionala chineza, si aplicarea acesteia s-a dovedit o metoda 100% eficienta. Ii ajuta pe oameni sa supravietuiasca accidentelor cerebrale vasculare.
http://www.stil-naturist.com/trebuie-sa-stiti-asta-iata-cum-puteti-salva-viata-cuiva-in-caz-de-accident-vascular-cerebral-folosind-doar-un-ac/#

Niciun comentariu: