4 apr. 2014

Energia libera este o realitate – cum poate fi ea accesata

Omenirea este in mod constant bombardata cu ideea că ne confruntăm cu o criză de energie, că resursele sunt limitate pentru a oferi suficientă energie pentru miliardele care populeaza planeta astăzi. In acest context gasim oameni care sunt convinsi ca suntem prea multi si planeta este ,,sufocata” de fiintele umane. Aceasta idee a fost constant vehiculata in toate mediile, inclusiv in cel medical si politic de catre oameni educati in institutiile de spalat creiere actuale, finantate de catre caracatita institutionala a cabalei conform ideologiei eugeniei.

Adevarul este exact la polul opus. In cursul ultimei sute de ani s-au facut nenumarate descoperiri si inventii avand la baza o altfel de energie decat ceea ce noi cunoastem si folosim acum. Steven Greer spunea ca in prezent exista peste 3500 de patente de inventii care au la baza energia alternativa care sunt tinute sub cheie.

A devenit extrem de evident , mai ales în ultimii ani , că nu este nevoie de dependența de combustibilii fosili , la toate . Cu toate acestea, corporatiile continua să creeze război , sa distruga mediul înconjurător și sa faca rău mamei Pământ astfel încât să continue folosirea acelorași tehnici vechi, care generează mii de miliarde de dolari pentru ele, mai ales cele din industria energetica . Mass-media corporativa continuă să inducă ideea că suntem într-o criză de energie , că ne apropiem de o problemă gravă din cauza lipsei de resurse . E amuzant si tragic, cum același grup de acționari care sunt în industria energetică , de asemenea, detin propria mass-media . 

Prin aceste mijloace ei creeaza teamă și o altă scuză pentru a crea noi conflicte . Cum poate exista o lipsă de resurse atunci când avem sisteme care pot furniza energie din vid ? Acest lucru înseamnă că aceste sisteme ar putea rula la infinit și furniza energie pentru întreaga planetă , fără arderea combustibililor fosili . Asta ar elimina o mare parte din " facturile ", pe care le plătim cu atata suferinta, deznadejde si sacrificii pentru a trăi , și de a reduce efectul nociv asupra planetei și mediului. 

Prin conceptul de energie gratuita ( de asemenea, cunoscut sub numele de Energia Punctului Zero ) , avem mai multe surse de energie curată , care fac intreaga industrie de energie învechita.


 Existenta acestui tip de energie nu mai poate fi negata. Controversa este daca poate fi accesata oricand, de catre oricine si in cantitate indestulatoare pentru a fi eradicata pentru totdeauna era combustibililor fosili tot mai scumpi si foarte poluanti. Dovezile indica ca DA, putem si suntem gata s-o facem !

"Aceste concepte au fost demonstrate în sute de laboratoare din întreaga lume și totuși nu au văzut într-adevăr lumina zilei. În cazul în care aceste tehnologii ar fi eliberate la nivel mondial, schimbarea ar fi profundă, ar fi aplicabile peste tot. Aceste tehnologii sunt absolut cel mai important lucru care s-a întâmplat în istoria lumii " - Brian O'Leary, fost astronaut NASA și profesor de fizica la Princeton University.

   

In 1984, Robert L.Forward a aratat ca exista un anumit efect, numit efectul Casimir si a demonstrat ca aceasta energie poate fi exploatata. Efectul Casimir este un exemplu dovedit de energie liberă, care nu poate fi demitizat.



Implicațiile acestei descoperiri sunt de anvergură și au fost scrise pe larg în fizica teoretică de cercetători din întreaga lume. Astăzi, am început să vedem că aceste concepte nu sunt doar teoretice, ci foarte practice și simplu de aplicat.

Vacuum-ul, in general este considerat a fi gol, dar Hendrik Casimir considera ca vidul contine fluctuatii ale undelor electromagnetice. El a sugerat ca doua placi metalice tinute separat intr-un vid, ar putea fi o capcana pentru aceste unde creind energie din vid, care ar putea atrage sau respinge aceste placi. Pe masura ce limitele anumitor zone se misca, variatia energiei vidului ( energia punctului zero ) conduce laefectul Casimir. Studiu recent efectuat la Universitatea Harvard si Universitatea Vrije din Amsterdam a demonstrat ca efectul Casimir este corect.

Un document publicat in Journal Foundations of Physics Letters , in august 2001, arata ca principiile relativității generale pot fi folosite pentru a explica principiile  Generatorului Electromagnetic Static ( MEG ). Acest dispozitiv extrage energie electromagnetica dintr-o curbura spatio-temporala iar energia de iesire este de 20 de ori mai mare decat energia de intrare. Faptul ca exista aceste dispozitive este uimitoare, dar intrebarea este de ce nu se implementeaza imediat pe scara larga in lume chiar acum ? S-ar opri imediat intreaga industrie energetica poluanta actuala, nimeni n-ar mai trebui sa platesca facturi de orice fel si eradicarea saraciei s-ar elimina rapid intr-o rata exponentiala.

Aceasta lucrare demonstreaza ca energia electromagnetica poate fi extrasa din vid si utilizata pentru a o converti prin intermediul unor dispozitive, ca cel expus mai sus, in orice fel de energie avem nevoie fara costuri mari si foarte curat, nepoluant pentru mediu si planeta. Lucrarea merge mai departe si evidentiaza modul in care aceste dispozitive sunt reproductibile si repetabile.

Rezultatele acestei cercetări au fost folosite de către numeroși oameni de știință din întreaga lume. Unul dintre numeroasele exemple este o lucrare scrisă de Theodor C. Loder-III, profesor emerit la Institutul pentru Studiul Pamantului Oceanelor și Spațiului de la Universitatea din New Hampshire. El a subliniat importanța acestor concepte în lucrarea sa intitulată ,,Tehnologii Terestre de Transport și Energie pentru Secolul 21” .

,,Există dovezi semnificative in care oameni de stiinta de la Tesla incoace au știut despre această energie, dar existența și utilizarea potențială a fost descurajata și într-adevăr suprimata peste jumatate de secol sau mai mult “.
                                                                                          Dr. Theodor C. Loder III 

Harold E. Puthoff este un fizician american cu doctorat la Stanford, directorul Institutului de Studii Avansate din Austin. Cercetarile sale variază de la proiecte teoretice și experimentale în electrodinamica, fizica cuantică, gravitatie, cosmologie, cercetarea în domeniul energiei și mai mult. El a publicat peste treizeci de lucrari tehnice în domeniul dispozitivelor cu fascicul de electroni, lasere și efecte cuantice ale energiei punctului zero. 
A fost cel care a facut desecretizarea programelor CIA si NSA de vizualizare de la distanta ( remote viewing) din cadrul colaborarii cu Universitatea Stanford.

Istoricul sau profesional include lucrari de inginerie la General Electric si Sperry, precum si trei ani jumatate in Departamentul Apararii al SUA. A servit si serveste diferite agentii guvernamentale, puterea executiva si Congresul ca si consultant pentru tehnologii de varf si viitoarele tendinte in tehnologie.
Acest om stie mult mai multe decat spune. Avand in vedere biografia sa, a lucrat cel mai probabil in proiecte extrem de clasificate.



Acesta, intr-un articol din revista Physical Rewiew , descrie modul in care natura ne ofera prin doua alternative, energie electromagnetica din vid. Una dintre ele este generarea prin miscarea fluctuatiilor cuantice ale particulelor incarcate care constitue materia. Cercetarile sale arata ca mișcarea particulelor generează spectrul  energiei de punct zero , sub forma unui ciclu de tip ,,feedback cosmologic” de auto-regenerare.

Video cu unul dintre promotorii Procter&Gamble care s-a rupt de sistem si lupta pentru eliberarea omenirii din sclavia corporatiilor. Fragment din filmul ,,Thrive
     


Nassim Haramein spunea in conferintele sale o realitate pe care cu greu o recunosc oamenii de stiinta din ziua de azi. In vid exista 99,99% energie, iar in aceeasi masura ea exista in Univers, restul este materie care, este de fapt tot energie condensata si care vibreaza pe un nivel foarte jos. Acest lucru il afirma maestrii spirituali de mii de ani, astfel ei numesc realitatea materiala pe care o percepem cu cele cinci simturi MAYA – Marea Iluzie. Foarte curand stiinta si in special fizica cuantica isi va da mana cu spiritualitatea si atunci omenirea va face saltul evolutiv pe care-l asteptam tot mai multi dintre noi.



Aceasta energie fiind obtinuta din spatiul inconjurator de pretutindeni de pe planeta, ea nu poate fi masurata, ceea ce creeaza o amenintare la industria energetica planetara. O industrie care este partial responsabila de distrugerea planetei noastre si care aduna sute de trilioane de dolari in fiecare an de la noi locuitorii acestei planete . 

Vin si intreb : Cine le da acest drept ? Planeta asa cum a fost creata de catre Dumnezeu, ne-a fost data sa folosim resursele sale unitar, echitabil pentru toti locuitorii si fiecare fiinta umana sa aiba necesarul traiului in mod gratuit prin dreptul inalienabil cu care ne nastem ca fiinte suverane. Toate acestea ne-au fost date pentru evolutie iar acestea ne-au furat dreptul nostru de a evolua. Ne-au dat in schimb dreptul la supravietuire….Sic !!!

Detest toate corporatiile planetare si ma declar in virtutea dreptului meu suveran din nastere cel mai mare dusman !!! Le doresc din toata inima FALIMENTUL cat mai rapid posibil !!! Prefer sa stau 2-3 luni fara apa, curent, caldura sa stiu ca asta le-ar duce la colapsul definitiv. Puterea sta in mainile noastre, ei datorita noua exista , fara platile noastre ar fi morti. Ganditi-va daca o comunitate, un oras ar refuza sa plateasca impozite, facturi la cablu, curent,apa, etc. S-ar prabusi foarte curand si atunci ne-am impune noi dorintele si am iesi de sub jugul social, economic si politic. Cu bancile, la fel sa refuze toata lumea sa mai plateasca ceva, iar cei ce au bani in banci sa si-i retraga instantaneu. I-am juca pe degete si ar juca toti cum am vrea noi !!!

Aceste tehnologii vor schimba complet totul , dar este important să ne amintim că tehnologia de operare depinde de ce nivel de constiinta au operatorii . Este rasa umană pregătită pentru o astfel de transformare ? Nimic nu poate funcționa decât dacă conștiința vine dintr-un loc de dragoste , pace , cooperare și înțelegere, fara competitie si concurs . Dorința cat mai multor fiinte de pe planeta de a beneficia de aceste tehnologii ar fi forța motrice pentru eliberarea acestora. 

Trebuie sa nu uitam ca noi suntem creatorii realitatii in care traim. Trebuie sa ne schimbam modul de a gandi, de a exista cu altfel de idealuri fata de cele pe care le are marea majoritate a oamenilor, acesta fiind unul egoist, materialist de acumulare si satisfacere a dorintelor primare. Aceasta tehnologie exista si functioneaza, trebuie doar sa dorim ca aceasta schimbare sa se produca. Noi suntem singurii care ne limitam existenta prin prejudecatile formate atat individual cat si formate premeditat de sistemul actual.

Universul ne pune totul la dispozitie, noi trebuie doar sa cerem si sa folosim cu responsabilitate si compasiune.   

Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/02/energia-libera-este-o-realitate-cum.html

Niciun comentariu: