27 apr. 2014

Extraterestru BASHAR - Reincarnarea


Va prezentam astazi un dialog , purtat in data de  - 20.03.2010 (prin chanelling) cu extraterestrul Bashar, prin intermediul lui Darryl Anka.

Cine este BASHAR?

" Este un extraterestru cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestui extraterestru. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii. " - sursa http://www.scritube.com

Iata cateva dintre ideile, sfaturile si viziunile pline de intelepciune pe care aceasta fiinta multidimensionala le trimite pamantenilor:

Reincarnarea si o singura particula in Creatie

Acum, am vrea sã mergem cu asta un pas înainte fatã de ceea ce au descoperit pânã acum oamenii vostri de stiintã explicându-vã ideea în cel mai simplu mod cu putintã reinterând faptul cã atunci când vorbim de ideea cã Totul e Unul, vrem sã spunem cã e valabilã si pentru conceptul  pe care-l numiti "o singurã particulã". Noi întelegem cuvântul "particulã" ca pe un eufemism.  În realitate e energie, e constiintã; se poate reprezenta sau exprima pe Sine ca o particulã, ca o undã, ca energie, ca masã, însã ca o înlesnire în aceastã conversatie, vom folosi conceptul de "particulã".[…]

Exista o SINGURA PARTICULA IN EXISTENTA! Nu vreau sa spun un anumit fel de particula. Vreau sa spun O SINGURA PARTICULA. Atat! Toata existenta e creata din aceeasi unica particula… in timpul final impartasit.
Ce vrem sa spunem cu asta? Va explic.
Si vom explica cu ajutorul unei demonstratii foarte frumoase. Dupa cum puteti vedea de-o parte si de alta sunt 2 bile de cristal. Pentru moment, presupuneti ca e doar una. Acesta e Particula. Unica Particula ce exista. Singura.
Daca acea particula nu are masa pentru ca nu mai exista nimic altceva, nimic cu care sa interactioneze; nu exista gravitatie, intr-un sens, nimic altceva in afara acelei particule, niciun spatiu cu-adevarat,…  nu are masa. Se poate cu-adevarat misca in orice directie doreste, se poate misca dincolo de viteza luminii… De fapt,  viteza ei – folosesc iar un eufemism – poate fi infinita. Se poate misca in ce directie doreste cat de repede doreste.  
Sa zicem ca aceasta particula se hotaraste sa se miste de aici – aici, acolo. Acum veti spune: Ei bine, acum e acolo.
Sa spunem ca se misca aici si acolo, acolo si aici, inainte si-napoi, iar ideea e ca, deoarece se poate misca cu o viteza infinita, inainte – inapoi, inainte – inapoi… miscandu-se inainte si-napoi cu o viteza infinita, se va duce inainte si inapoi atat de repede, incat va parea ca se gaseste in doua locuri in acelasi timp. (nota: demonstratie vizuala cu doua cristale luminate – “Bashar's Lab 15-6-08”). Vedeti asta? Bun.
De fapt se misca inainte si inapoi, insa pare ca se afla in doua locuri in acelasi timp. Ceea ce in realitatea voastra fizica par ca astea sunt doua particule, in realitate nu e asa: e aceeasi particula.
Prin urmare, extinzand aceasta notiune, daca va puteti imagina ca aceasta unica particula se misca cu viteza infinita, ceea ce inseamna e ca poate fi peste tot in acelasi timp, parand ca sunt o multitudine de particule cand de fapt e doar aceeasi unica particula miscandu-se inainte si inapoi pe un model complicat/complex, un model geometric complex de constiinta care prin asta face sa para ca Universul e plin de particule diferite, de atomi diferiti, de lucruri diferite. In loc de asta, Fiecare lucru, fiecare stea, fiecare galaxie, fiecare roca, fiecare fiinta, fiecare atom, fiecare particula subatomica sunt toate facute din ACEEASI UNICA PARTICULA! Deci, cand noi vorbim de ideea ca TOTUL E UNUL, nu e de inteles doar din punct de vedere spiritual si energetic. E si fizic la propriu.
Cand aceasta particula se intretaie cu propria traiectorie, in acest model geometric de-o nemaipomenita frumusete si complexitate, se intareste pe sine, devine din ce in ce mai densa. Acum are ceva cu care sa interactioneze. Cu ea insesi pe o traiectorie diferita. Si pe masura ce interactioneza cu sine din ce in ce mai des, pe diferite traiectorii multiple si pe perspective multiple diferite, devine din ce in ce mai densa si formeaza diferitele stari ale realitatii, de la dimensiunile superioare pana la realitatea fizica. Dar e totul unul si acelasi lucru, sunt toate facute din acelasi lucru la propriu!
Vi se pare clar?
Deci, ideea e ca pe masura ce veti revedea aceasta demonstratie in imaginatie, cand va veti uita la cineva sau ceva din realitatea voastra, permiteti-va sa extindeti aceasta demonstratie vizuala de azi, intr-un asemenea mod, incetul cu incetul, in orice ritm va e comod voua, astfel incat atunci cand stati in fata unei pietre sau a unei alte persoane, sa vedeti aceasta unica particula miscandu-se atat de repede incat construieste in voi sau in persoana din fata toti atomii, formand-o. Inainte si-napoi pana cand ambii veti palpai atat de repede incat sunteti ambi doua lucruri solide. Cu cat veti practica mai mult aceasta vizualizare, cu-atta mai mult veti incepe sa va identificati cu din ce in ce mai multe lucruri in Creatie pentru ca veti intelege cu-adevarat ca sunteti toti facuti din acelasi UNIC lucru. […] Prin asta veti incepe sa va deblocati punctul de vedere asupra existentei, asupra Creatiei, a realitatii fizice. Veti incepe sa traiti experinete diferite. Va puteti trezi din senin ca aveti senzatia ca nimic din jur nu e real. […]


Reincarnare

[…]
Am vorbit de multe ori de ideea “reincarnarii” care – din nou, din perspectiva noastra nu e cu-adevarat re-incarnare deoarece timpul si spatiul sunt iluzii si totul exista doar acum. Ideea e ca aveti intr-adevar alte vieti, dar se desfasoara toate acum, concomitent, insa pe o vibratie diferita. Iarasi, in acelasi fel in care aveti mai multe canale tv si doar pentru ca va uitati la unul intr-un anumit moment, nu inseamna ca celelalte posturi nu exista si ele in acelasi timp. Exista toate, insa tu-l vezi doar pe cel la care te-ai reglat intr-un anumit moment.
Deci, toate vietile voastre sunt la fel. Trecutul e un eufemism, viitorul e un eufemism. Ideea e ca totul se petrece in acelasi timp. De aceea, din nou, in extrapolarea logica a “stiintei evidentei”, daca stii de la inceput ca TOTUL e UNUL si ca exista doar ACUM, atunci cand apare subiectul “re-incarnarii”, bazat pe intelegerea ta despre UNUL si ACUM, singura interpretare logica a conceptului de “reincarnare” e ca TOATE VIETILE EXISTA ACUM. E o extrapolare simpla si logica. Un lucru duce la altul, unul il construieste pe celalalt. Aceasta e “stiinta evidentei”.  Si de aceea, din perspectiva noastra, unele lucruri sunt pur si simplu evidente.
Deoarece noi intelegem ca primul principiu e asa, intelegem si cum trebuie sa existe toate celalalte concepte astfel sa se potriveasca primului principiu.
Deci, daca exista doar Acum si Aici – stiti asta si mai stiti ca Totul e Unul – atunci toate vietile voastre, TOATE exista acum. Si sunt si ele – indiferent de cat de multe aveti, indiferent de cat de mult oricare dintre ele se considera a fi sigura fizica – toate impart aceeasi UNICA particula.
Pentru ca, amintiti-va, timpul si spatiul sunt iluzii create de traiectoria particulei, traiectoria geometrica a acelei particule. Prin urmare, e doar vorba de gradul in care particula se intersecteaza cu sine ceea ce creeaza conceptul de o frecventa diferita care face sa para ca de fapt o alta viata, care se desfasoara simultan, se petrece intr-un alt cadru temporal: trecut, viitor, alta dimensiune samd. Ceea ce determina modul cum percepi asta, e doar felul in care particula se aranjeaza pe sine.
Daca ar fi sa iti permiti – asta e un alt efect care ar putea avea loc; ar putea sau nu, nu e neaparat ceva pentru care sa te stradui; lasati-l sa se intample natural, daca e sa aiba loc. Fiindca daca se intampla, iti va fi spre folos. Daca nu se intampla, nu e nevoie sa se intample.
Insa, doar pentru a va aprinde imaginatia, cand incepeti sa faceti exercitiul de care am vorbit mai devreme, vizualizand, cum ati vazut aici, ideea ca  particula din care sunteti cu totii alcatuiti, e aceeasi Unica particula din care e alcatuit tot restul si veti crea acea vizualizare relationala, ati putea incepe sa percepeti o parte din celelalte “Sine” ale voastre din alte vieti simultane. Si ati putea chiar sa incepeti sa le percepeti fizic. Nu va panicati!
Va voi spune un mic secret. Nu adesea, dar cateodata, din cand in cand, unii dintre voi au facut-o deja si habar n-au.
E posibil sa fi vazut o alta persoana, stand undeva si e posibil sa fi parut ca si cum nu apartineau acelui loc, acelui timp. E posibil sa fi fost de fapt perceptia voastra a uneia dintre celelalte vieti ale voastre pentru acel moment. Acest fapt ar putea deveni din ce in ce mai obisnuit pe masura ce veti capata o intelegere mai unificata a relatiei voastre cu Creatia. Masura in care aceasta s-ar putea sau nu intampla, repet, e pur si simplu relativ la gradul in care fiecare ar putea avea nevoie sa stie sau sa perceapa asta pentru calea specifica vietii lui de aici.  
Dar daca va mai uitati si in multe din ceea ce numiti “relatari istorice”, in care persoane diferite din trecut povestesc despre faptul ca au vazut “fiinte ciudate”, “entitati spirituale”, “ingeri” sau orice vreti, ar putea din cand in cand sa vada lucruri care nu au nimic de-a face cu voi, insa din din cand in cand ar putea sa va vada de fapt pe voi. O viata viitoare, din punctul lor de vedere, care se desfasoara - in realitate- simultan, despre care ei pot doar sa relateze ca au avut “o viziune” si au vazut acea fiinta ciudata, imbracata tare ciudat, care apoi a disparut. E posibil sa fi fost voi. … Poate purtand spandex sau ceva de genul… J
Deci, cateodata puteti intalni o relatare istorica ce descrie ceva asemanator si sa intelegeti din senin ca e ceva ce a fost perceput din acel timp in acest timp. Chiar si unele – nu toate – chiar si unele din timpul vostru de azi de acum, pe care voi le numiti OZN-uri, sunteti voi in nave din viitor. Nu sunt toate extraterestre in acest sens. Cand veti invata voi sa folositi navele in acest fel, cand veti invata voi sa faceti tunele prin spatiu si timp, veti descoperi ca de multe ori va veti intretaia cu multe frecvente diferite si veti fi perceputi de unele dintre celalalte vieti ale voastre ca si OZN-uri. Si acei voi ar putea gandi: “Oh, sunt extraterestri.” fara ca macar sa stie ca sunt ei in alta viata in acea nava.
Deci e totul foarte flexbil in acest fel. Intelegeti?

Niciun comentariu: