24 apr. 2014

Cum sa efectuati o curatare spirituala a unui spatiu- partea I

                               
Materiale necesare:
Pentru curatarea casei as recomanda sa va luati betisoare parfumate intr-un amestec de tamaie si smirna. Lucrurile rele urasc acest miros. Tamaia si smirna au fost daruite Copilului Hristos, ca si daruri, de catre Cei Trei Magi, deoarece, ca si magicieni si astrologi, ei stiau ca Isus va fi intotdeauna provocat de catre partea intunecata, asa ca el avea nevoie de instrumente puternice pentru a lupta. Biserica Catolica, inca din timpurile medievale, a folosit tamaia si smirna pebtru a curata cladirea bisericii inainte de Liturgie. Tamaia si smirna au fost folosite de catre vechii egipteni, deoarece erau sacre pentru Zeii lor. Combinatia de miros de tamaie si smirna au o istorie, de cel putin 5000 de ani, de cand au fost folosite la curatarea si lupta impotriva energiilor negative. deci, cand le folositi in casa, pentru acelasi scop, atrageti energia pozitiva a tot ceea ce a functionat inainte de a folosi tamaia si smirna.
Pentru o curatare generala - asta inseamna ca nu aveti probleme evidente sau sentimente stranii in casa - va puteti plimba prin camere cu betisorul aprins, o data pe luna. Vinerea sau sambata sunt cele mai bune zile ale saptamanii pentru curatarea spirituala.
Metoda:
Inainte de a incepe, deschideti o fereastra, in fiecare camera a casei. Deschideti toate usile dulapurilor, vitrinelor, si toate sertarele. Acest lucru ii va da energiei negative ocazia de a iesi afara , indata ce curatarea incepe, si o va elimina din toate ascunzatorile. Nu uitati sa deschideti usa de la cuptorul cu microunde si cuptor, de asemenea!
Luati batisorul parfumat si incepeti de la usa de la intrare sau orice alta usa utilizati ca intrare principala, pentru membrii familiei. In cazul meu, aceasta ar fi usa de la garaj. Pornind din partea dreapta a usii, incepeti sa miscati batul si spuneti rugaciunea Sf. Mihail. Sf. Mihail este Arhanghelul responsabil de a-l scoate afara pe satana (intentionat nu am scris numele cu litera mare) impreuna cu ingerii cazuti, care s-au razvratit impotriva lui Dzeu. Sf. Mihail este extrem de puternic, si poate invinge ORICE fel de energie negativa sau entitati. Eu fac apel la el pentru toate curatirile, si am cea mai mare incredere in el.
Aveti nevoie sa incepeti curatarea pe partea dreapta si imaginati-va camera in care stati, ca un ceas, chiar daca incaperea nu va fi rotunda. Suprapune mental forma unui cerc pe intreaga incapere. Mergi constant la STANGA, in timp ce te plimbi pe circumferinta camerei, sau cat mai aproape de pereti, avand mereu peretele in dreapta. Mergi in directia inversa a acelor de ceasornic. Acest lucru are o importanta majora. Mersul in sensul contrar acelor de ceasornic este utilizat pentru a alunga energia negativa. In magie, amestecarea sau aprinderea candeleor/lumanarilor in sensul invers acelor de ceasornic, este metoda utilizata pentru alungarea sau indepartarea energiei negative. Deci, amintiti-va sa mergeti in mod constant in sens invers acelor de ceasornic si sa incepeti pe partea drepata a casei. Parcurgeti perimetrul fiecarei camere in sens invers acelor de ceasornic, in timp ce miscati batisorul parfumat, si repetati rugaciunea Sf. Mihail de cel putin trei ori in fiecare camera. Asigurati-va ca imprastiati un val de tamaie in jurul zidurilor de la dulapuri, si sub paturi si alte piese mari de mobilier.
Cand ati terminat cu prima camera, iesiti EXACT cum ati intrat, chiar daca incaperea are doua usi. Apoi continuati curatirea cu incaperea urmatoare si amintiti-va ca in mod constant sa va miscati in sens invers acelor de ceasornic, in fiecare camera, si peste tot prin casa va veti misca din camera in camera tot in sens invers acelor de ceasornic. Cand ati terminat, ajungeti la usa de la care ati pornit. Deschideti usa si spuneti, "In numele lui (Isus Hristos, Isis, sau Oricine credeti ca este Puterea voastra Inalta), poruncesc ca toate energiile negative si tot raul sa plece din aceasta casa si le spun bun venit Luminii Albe si Binecuvantarilor de Sus. Si dupa cum e voia mea, fir de praf sa fie!" Apoi, curatarea ta este completa.
In timp ce va plimbati prin casa, asigurandu-va ca miscati betisorul parfumat in toate camerele, dulapurile, faceti semnul stelei cu cinci colturi pe fiecare fereastra si usa exterioara. Steaua cu 5 colturi a fost simbolul sacru daruit Regelui Solomon de catre Arhanghelul Rafael. Aceasta este un simbol puternic de Protectie si este adesea utilizat in curatari si izgoniri. Pentru a face steaua cu 5 colturi, desenati-o in acest fel, doar pentru curatare:
........ 2

4.................5

.....1.......3
Din coltul stanga jos (1) pana la varful stelei (2), in jos la coltul din partea dreapta (3), in sus la coltul stanga sus (4), drept pana la coltul dreapta sus (5), si inapoi in jos la coltul stang (1).
Cam asa ar fi. Acesta este semnul pentagramei de izgonire si el va servi la a incepe sa ii dati acestei energii un preaviz ca va trebui sa-si gaseasca un alt loc, in care sa stea. Acest lucru ar trebui sa contribuie, de asemenea, la atenuarea problemelor tale actuale.
*Partea a II-a, aici!

Niciun comentariu: