27 apr. 2014

Zodia Gemeni si protectia ingerilor



Ambriel – Ingerul gandurilor pure



Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, ingerul menit sa tina departe de ei gandurile prin care le-ar putea face rau celor din jur si daruindu-le in schimb puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile, solutii care sa nu raneasca pe nimeni si care, de obicei, presupun doar comunicare reala.
Comunicarea este limbajul iubirii, iar ingerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare data. Comunicarea este puterea voastra, a Gemenilor, si tot ea poate deveni o arma de temut, fie ca este vorba de comunicare verbala sau scrisa. Dar aceeasi comunicare este scara pe care Gemenii pot urca la cer, caci nu exista o adevarata comunicare in plan uman fara comunicarea cu Divinitatea.. Doar oamenii care pastreaza legatura permanenta si dialogul cu Dumnezeu pot communica cu adevarat cu semenii lor, iar ingerul Ambriel face acest lucru mai usor. Pana nu veti invata ca dialogul Divin alimenteaza dialogul vostru cu oamenii, nu veti putea merge mai
departe.
Ambriel sporeste intelegerea propriei dualitati si da posibilitatea Gemenilor sa poata intelege o situatie dificila din cel putin doua puncte de vedere. El ii transforma in buni negociatori de conflicte, si le da puterea de a simti compasiune pentru ambele parti implicate. Astfel, inteligenta lucreaza in favoarea iubirii si intelegerii intre oameni.
Si Gemenii pot beneficia de puterea lui Aniel, care nu doar rafineaza dorintele, dar poate, de asemenea, sa le sporeasca mult capacitatea de a absorbi noi cunostinte la un nivel care sa depaseasca superficialitatea lor.


http://esoterism.ro/ro/ingeri.php

Niciun comentariu: