24 iul. 2014

Activitatea transfiguratoare

                                  tumblr_ms3vdlxGhW1rixc0no1_500
Structura fizică sau trupul a fost conceput pentru a vă susţine prezenţa divină, esenţa sufletească, în timp ce se îndeletniceşte cu transformarea şi transmutarea frecvenţelorjoase, grosiere, ale urii, fricii, prejudecăţii, lăcomiei, ale dorinţei de control şi manipulare,  precum şi ale auto-suficienţei.
Trupul material este o operă miraculoasă. A fost conceput astfel încât să îşi continue regenerarea, reproducerea,  precum şi reînnoirea celulelor, ţesuturilor şi oaselor. A fost înzestrat cu capacităţi de autovindecare. Are misiunea de a vă susţine spiritul în decursul îndeplinirii misiunii alese. A fost menit să dăinuie în timpul existenţei voastre pe această planetă şi participării voastre la acest holojoc şi această hologramă.Scopul nostru este de a vă oferi asistenţă în procesul de reamintire a naturii voastre de fiinţă umană stelară multidimensională. Aţi fost dăruiţi cu un receptor, încorporat în voi înşivă, precum şi cu posibilitatea de a vă conecta la Galaxie, la toate celelalte dimensiuni şi orizonturi temporale.
Sunteţi aici pentru a transmuta energia prin portalul inimii,  marele transformator energetic.  Sunteţi o fiinţă umană stelară, înzestrată cu capacităţi transformatoare. Atunci când vă recunoaşteţi puterea personală, emiteţi o frecvenţă şi vibraţie care se alătură altor minţi  similare, întru prefacerea matricei globale. Menţineţi o frecvenţă constantă a bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii, în  inimă!  Se propagă în matricea globală şi în Galaxie.
Această frecvenţă  va înregistra un crescendo, va începe să crească în volum şi rezonanţă; şi, aidoma unui diapazon vibrant, care emite bucurie, recunoştinţă şi apreciere, va activa/stimula aceeaşi frecvenţă de rezonanţă în ceilalţi. Este un serviciu divin. Este o activitate în slujba semenilor. Este o activitate de transformare, de prefacere. 
sursa-nethttp://astrodeva.wordpress.com/2014/07/24/activitatea-transfiguratoare/

Niciun comentariu: