27 iul. 2014

Înapoi la Început - Mai multe mesaje din Antares



Adaug această Hartă Stelară Inter-dimensională Maiașă pentru că ea arată alinierea planetelor Arcturus, Pleiade și Antares (scrisă cu H) cu Sirius servind ca vârf acelei piramide interioare. Acestea sunt cele trei planete din galaxia noastră care sunt cele mai active în a ajuta Pământul în ascensiunea Sa. 


Primit prin Suzanne Lie

Extras cu transmisia primită din Antares

Cândva în Mai sau Iunie 1995 am început să primesc aceste mesaje din Antares.

Salutări.

Noi suntem din Antares.
Am venit să comunicăm cu voi pentru că voi ați format o veche alianță cu noi. Nu v-ați mai amintit această alianță până când implantul Orionian nu a fost eliminat. Acest implant a fost plasat în câmpul vostru eteric atunci când ați fost luați prizonieri de către aceștia.

Voi ați servit în legiunile noastre pe perioada mai multor încarnări. Nu ați fost capabili să vă recunoașteți această parte a voastră din momentul în care ați plasat-o în întuneric și ați judecat-o ca fiind ”greșită”. Înainte însă de a putea trece prin poarta Arcturiană, voi trebuie să faceți pace cu războinicul vostru.

Am venit să te întrebăm dacă ai fi dispusă să canalizezi informații pentru noi. Avem mesaje pe care am dori să le transmiți oamenilor de pe Pământ care sunt dispuși să audă. Îți simțim îndoiala și frica de a te pune singură într-o poziție vulnerabilă. Această frică este neîntemeiată. Tu ești un mare războinic. În limbajul nostru cuvântul războinic înseamnă unul care este în luptă. 

Noi traducem cuvântul ”războinic” ca și cel care este curajos și nu se teme de luptă. Bătălia nu este prima alegere, dar va fi luată dacă este necesar. Cu toate acestea, noi pe Antares am rezolvat termenul luptă într-un mod evolutiv în locul unui mod involutiv. Tu ești foarte conectată cu noi pentru că ai fost o Nordică și deasemenea și o Celtică. Îți amintești acum curajul tău?

Am venit pe planeta voastră la sfârșitul anilor 1980 pentru a o ajuta pe Gaia în timpul expansiunii Sale în forma expresiei sale de o frecvență mai înaltă. Am lucrat cu sistemul imunitar al omenirii, care a fost foarte taxat de către poluanții din biosfera voastră.   

Unii dintre poluanți au fost eliberați de pe Pământ iar alții au fost rezultatul unui război chimic care a vut loc pe cerul de deasupra planetei voastre. Vârful acelei bătălii în acel timp a fost deasupra orașului vostru Los Angeles. Acesta este motivul pentru care am venit să comunicăm cu tine.
A sosit momentul acum ca tu să-ți deschizi memoria față de noi. Pentru a te ajuta în acest proces îți vom relata ”visul” pe care l-ai avut la prima noastră întâlnire:

Erai în Corpul tău de Lumină zburând deasupra orașului. Vibrația orașului Los Angeles este asemănătoare cu vibrația Atlantidei din timpul căderii sale. Comandantul nostru, Radulan, un nume care îți este familiar, a venit să te salute. A fost o reproducere a unei nave spațiale create pentru tine astfel încât să te poți simți mult mai confortabil.

Când ai intrat pe navă te-ai întâlnit cu foarte mulți prieteni din trecut, viitor și din realitățile paralele. Noi suntem un popor foarte dinamic. Energiile noastre sunt foarte diferite de cele ale Arcturienilor cu care voi ați comunicat până acum. Noi suntem foarte înalți după standardele voastre pământești, în jur de zece până la douăsprezece picioare înălțime (3.05 – 3.66 m n.t.). Pentru voi pielea noastră este de culoarea cuprului și ne bucurăm să purtăm părul lung, cam așa ca în picturile Celtice pe care le-ai colectat.

În această viață ți-ai ales un corp care poartă o mare parte din codurile genetice ale poporului nostru. Linia ta ca succesiune este cea a Europei Nordice. Ai simțit foarte puternic energia noastră atunci când ai fost în Norvegia și în Irlanda. Te-ai căsătorit cu un Norvegian. Nici unul dintre aceste incidente nu sunt accidentale.

Te-ai pregătit multe vieți pentru această sarcină. Da, simțim cum inimile voastre trag spre Arcturus. Într-adevăr ea este planeta ascensiunii voastre. Cu toate acestea, în momentul acestei prime întâlniri a noastre este necesar să-ți aliniezi energiile cu ale rasei noastre pentru sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

În primul rând trebuie să faci pace cu războinicul din tine. Acesta a fost pasul final necesar a fi făcut pentru deschiderea inimii tale. Avem pentru tine misiuni pentru care te-ai oferit voluntar cu foarte, foarte mult timp în urmă după măsura voastră de timp. Desigur, timpul nu este așa cum îl puteți voi măsura din lumea voastră trei dimensională. După ce ați făcut tranziția de la dualitate la unitate, voi veți trăi în ACUM.

De fapt, noi vă vorbim din omniprezentul ACUM. Este sarcina noastră să vă ajutăm să înțelegeți funcționarea ACUM-ului, astfel încât să nu deveniți confuzi din cauza multelor schimbări cu care urmează să vă confruntați. De exemplu, deveniți cineva nou dar în același timp deveniți persoana care ați fost întotdeauna.

Mergeți în viitor în același timp în care mergeți și în trecut. Nu există timp și nici spațiu și nu există nici o separare între viitor – trecut sau nou – vechi. Totul pur și simplu ESTE. Așa cum ați învățat și înainte, planeta voastră se mișcă înspre ESTE, ACUM și A FI în cea de-a cincea dimensiune. Simțiți acest este, acum și a fi în legătură cu voi în timp ce comunicați cu noi.

Noi folosim cuvântul NOI pentru că noi nu mai suntem în dualitate și nu ne mai percepem ca ființe separate una de cealaltă. Din nou, când spunem ”nu mai” există o interferență a timpului. Este dificil să comunicăm în limbajul vostru fără interferența timpului sau spațiului.

Una dintre tehnicile care vă vor permite să vă expansionați conștiința este să comunicați cu noi folosind un limbaj liber de referiri la timp sau la spațiu. În ACUM limbajul NU este expus în șiruri de litere sau de sunete așa cum trebuie să facem noi acum pentru a putea comunica cu voi.

SPECTRUL 

Imginați-vă acum că suntem împreună cu voi. Vedeți-ne forma. Da, suntem foarte înalți după standardele voastre. Ne-am luat o formă mai densă decât cea pe care o purtăm de obicei pentru a vă ușura vederea noastră. Vedeți acum două ființe stând în spatele meu în partea mea dreaptă și în cea stângă? Acestea sunt emanații ale mele.

Totul este un spectru. Eu sunt o bandă de energie. În scopul de a comunica cu voi mi-am plasat conștiința la o anumită vibrație pe acel spectru. ”Aripile” mele care par a fi alte două persoane care stau în spatele meu în stânga și în dreapta mea, sunt benzile din spectrul meu.
Imaginațivă o panglică lungă care este elastică. Ea este ancorată în două puncte distincte. Punctele de ancorare sunt marginile spectrului. Acum aceste ”margini” sunt de fapt o iluzie. Cu toate acestea noi am ales învelișuri de utilizare așa ca învelișurile voastre pentru lumină și sunet.

În punctul din interiorul acestei benzi sau al învelitorii pe care eu îmi plasez conștiința, există un vârf de activitate care difuzează în afara și în spatele meu în ambele direcții pornind din acel punct al conștiinței.

Acum experimentați-vă pe voi înșivă ca pe un punct de pe spectrul vostru. Puneți trecutul la un capăt și viitorul la celălalt capăt. Acum mutați-vă conștiința înspre partea ”trecut” a spectrului și experimentați Atlantida. Simțiți-vă conștiința deplasându-se de-a lungul benzii spectrului și vedeți unele dintre celelalte vieți pe care vi le-ați amintit. Viața voastră din Atlantida are o ”nișă” pe spectru, deoarece acesta a fost punctul intrării voastre în dualitate.

Realizați acum că acest spectru este de fapt un cerc, așa cum este toată viața. Dacă vedeți banda ca un cerc voi puteți potrivi acel punct de rezonanță al intrării voastre în dualitate cu punctul ieșirii voastre din dualitate. Dacă vedeți acest spectru ca și pe un cerc, vă dați seama că nu există nici un început și nici un sfârșit, nici acum și nici mai târziu pentru că puteți călători în jurul cercului de mai multe ori.

De asemenea, puteți merge în orice direcție a cercului. Prin urmare, voi puteți începe din nou și din nou, sau încheia – din nou și din nou. Cu toate acestea, voi nu sunteți punctul. Voi sunteți spectrul. Punctul conștiinței voastre este doar un instrument pe care voi îl puteți folosi în acest moment al aducerii aminte până când veți putea să vă îmbrățișați mai mult din emanațiile voastre.

În realitate voi sunteți întegul cerc și puteți exista în toate ”spațiile” spectrului în același ”timp”. Nu trebuie să învățați acest proces. Trebuie doar să vi-l amintiți. Vedem în mintea voastră graficul spectrului de Lumină și punctele de pe acesta care sunt vizibile unui om trei dimensional. Acesta este un exemplu bun pentru ceea ce vă spunem. Acum puneți acel spectru într-un cerc prin conectarea ”capetelor” spectrului. Vă cerem să practicați expansionarea acelui spectru de vizibilitate până când veți putea vedea totul dintr-o dată.

Cum să faceți acest lucru? Vă mutați într-un punct de percepție deasupra cercului de Lumină. După ce ați dobândit abilitatea de a vedea întregul cerc, începeți să practicați cum deveniți acel cerc și vă deplasați punctul de conștientizare în jurul acestuia.

ELIBERAREA LUPTEI   

Vedem că vă luptați cu rănile lungii voastre bătălii pe Pământ. Renunțați acum la acea luptă și dați-le voie acelor răni să se vindece. Viața voastră va fi calmă și simplă pentru o bucată de vreme astfel încât voi să puteți intra într-o vindecare completă. Corpul vostru trece printr-o transformare considerabilă, emoțiile voastre sunt vindecate la un nivel mai profund decât v-ați fi imaginat vreodată a fi posibil, iar mintea voastră este expansionată dincolo de toate viețile voastre pe Pământ.

(Notă de la Sue. Este interesant că am fost ghidată să citesc acest mesaj acum. Au trecut 19 ani de când am primit acest mesaj și eu abia acum încep să intru în faza de care vorbesc aici Antarienii.)  

Permiteți-vă acum să vă bucurați de acest proces. Lumina va avea grijă de nevoile voastre. Renunțați la acea credință că trebuie să vă luptați pentru a supraviețui. Întotdeauna veți supraviețui pentru că voi sunteți Spirit. Spiritul este infinit.

Sunteți cu adevărat binecuvântați să aveți posibilitatea de a avea această experiență a transformării la prima mână. V-ați pregătit multe vieți pentru această experiență. Amintiți-vă să vă folosiți Merkaba. Trageți-o afară și meditați asupra tragerii. Integrarea sinelor voastre mai înalte în realitatea voastră curentă vă va fi de foarte mare ajutor.

Încheiați tot ceea ce ați început și FIți răbdători. Totul se desfășoară exact așa cum ar trebui. Amintiți-vă, chiar nu există timp, așa cum și voi știți. Prin urmare, nu există nici nerăbdare.

Comandantul Malteese


Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

Niciun comentariu: